Sikoly 3 (Sikoly 3.) (2000) 86

Scream 3
118' · amerikai · horror 18

A Sikoly 3, film a filmben: a színhely Hollywood, a Döfés 3 – Visszatérés Woodsboróba című film forgatása. Sidney a Windsor egyetemen történtek óta visszavonultan él Észak-Kalifornia egy eldugott erdejében, de halott anyja képe még mindig kísérti. Egy napon őt is felhívja a gyilkos, aki a… [tovább]

angol

Képek 1

Szereposztás

David ArquetteDwight "Dewey" Riley
Neve CampbellSidney Prescott
Courteney CoxGale Weathers
Patrick DempseyMark Kincaid nyomozó
Scott FoleyRoman Bridger
Liev SchreiberCotton Weary
Jamie KennedyRandy Meeks
Lance HenriksenJohn Milton
Jenny McCarthySarah Darling
Emily MortimerAngelina Tyler

További szereplők

Hirdetés

Kedvencelte 6

Várólistára tette 18


Kiemelt értékelések

Törpillaa 

Nem volt olyan rossz rész, de az első kettő kicsivel jobb volt. A sztorival nem volt semmi bajom, érdekes volt, jó lezárása lehetett volna ez a része. A szereplők is elmentek, bár volt köztük egy pár hisztis p.csa. Ebben a részben sem volt meglepő, hogy ki lesz a gyilkos. Sidney tuti nem lesz az egyik kedvencem, se Gale, nem igazán bírom őket. A végén Dwight ötlete tök jó volt azért, és a kutya is nagyon cuki volt. :-D

Nevra 

Jó ötletnek tartottam a Döfés film forgatását. A régi szereplőket szerettem, az újakkal nem igazán tudtam megbarátkozni. Nem ez volt a legjobb rész, kár érte.
Sidney „erődítménye” egész jó volt. A film elején nem is tudtam tippelni, hogy vajon ki lehet a gyilkos.
De mivel imádom a Sikoly filmsorozatot így ezt is újranézem majd.

Ascyra 

Én nagyon bírom ezt a részt, de én elfogult vagyok Parker Posey miatt. Node, megpróbálok néhány mentőt bedobni (sokaknak nagyon nem jön be ez a rész).
– Olyan színészek tűnnek fel, emelve az összhatást, az utalást a filmes közegre és az „itt bárki, bármikor megfordulhat” érzetre, mint Lance Henriksen, Patrick Dempsey, Carrie Fisher, valamint Jay&Silent Bob :D Én nagyon bírtam ezeket a jeleneteket, szerintem egész eredeti ötlet, hogy egy filmben a helyszínt Holywoodba, ott is közvetlenül a kulisszák mögé helyezik.
– Nagyon kedvelem Sidney karakterét: nem sablonos szőke nagymellű idióta aki „ahelyett, hgoy kimenne a házból az emeletre szalad”. Nincs cuki kis cuccokban, átlagos, de okos nő, aki nem a sikítozásáról híresült el a filmben, meg az ostoba szerencsétlenkedéseiről – bár gyanítom, ha így lett volna, nem éli túl már az első részt sem :D.
– Parker Posey színészi játéka szerintem fergeteges, önmaga burleszkje, zseniális :D Hangosan röhögtem a Gale Weathers duetten, szerintem a két nő nagyszerű együtt.
– Az is nagyon tetszik, hogy következetes: ahogy az a filmben el is hangzik, a harmadik részben minen megtörténthet, ezt be is tartják. Egészen újszerű volt számomra, s bár a videókazis visszaemlékezés nekem is sok(k) volt, azért én a „szabályokat” most is komolyan vettem :D
– Imádom, hogy a maszkos pofát spoiler minden alkalommal hangos nevetésre késztet. Tudom, hgoy horrornak szánták, de ez nem az, ezt paródiaként érdemes nézni, elengedve az elvárásokat. A Sikoly sosem a komolyságáról szólt… :)

mandu 

Ez volt eddig a leggyengébb rész. Néha untam, a gyilkos kiléte annak ellenére, hogy másra tippeltem, nem okozott nagy meglepetést, és elég fárasztó, hogy a történelem ismétli önmagát. Bár tény, hogy kiderült néhány új információ, de nem nagyon tudok mit kezdeni velük. xD Csak reménykedem, hogy a befejezés méltó lesz az első részhez…

nekedcsakRia 

Nos, nekem ez tetszett. Itt tényleg éreztem, hogy le akarták zárni, és pontot akartak tenni a dolgokra. A zenék ebben a részben is jók voltak. Bevallom őszintén, két jelenetnél összerezzentem, és emiatt kapott ez 1 csillaggal többet, mint a második rész. Itt érthetőbb volt a gyilkos indoklása, ami végülis nekem jobban tetszett, mint az előzőben. Dewey nagyságrendekkel szerethetőbb, mint eddig bármikor, Sid meg olyan kis semmilyen volt. Gale visszavett az arcából, és szerintem ő volt a badass karakter. Magát a filmet inkább éreztem egy krimi és egy vígjáték keverékének, mint horrornak, de ettől függetlenül nem annyira rossz szerintem.

Marcsi0603 

Elfelejtettem, milyen unalmas ez a rész. A gyilkos kiléte sejthető, és idegesítően eltúlzott a vicceskedés. Dwight és Gale egy nagy rakás szerencsétlenség, egyedül a házban elrejtett titkos szobák tetszettek. Sidney itt nem olyan idegesítő, de nincs is olyan hatalmas szerepe egy csomó ideig, talán, mert nem maradt túl sok barátja, akit ki lehet és ki is akartak nyírni. Legkatasztrofálisabb jelenet a „két Gale” bénázása. Még viccesnek sem nevezném.

kkata76 

Egy halom horrorkellék ott van a forgatáson, csak más filmhez tartoznak (mint pl. Michael Myers maszkja a pincében :D), és Roger Corman is szerepel a filmben :D Ja, és Carrie Fisher karakterének utalásai Carrie Fisherre… (Mondjuk ezt már az előzőben is ellőtték Courteney Cox-szal).
Szóval itt is voltak rejtett csemegék, de azért még mindig az első tetszett legjobban, a második kevésbé, ez pedig még kevésbé. Mintha kezdene kifulladni a dolog, nem tudom, mit tudtak tekerni a sztorin még egy negyedik részhez.

BlackSwan

Ez az egyik kedvencem. Jo a lezaras is. Befejezettnek tunt….

mvancsika 

Hát, itt a nők bizony sosem bíznak meg a párjukban!
A színészeket játszó színészek sajnos borzalmasan játszottak. Ez az a rész, ami közben már könyörögtem, hogy Sidneyt öljék végre meg, annyira elviselhetetlen volt. Míg az előző részekben vicces volt, hogy Randy felsorolta a szabályokat, itt spoiler inkább már erőltetettnek hatott. Az pedig nem tűnik fel senkinek, hogy az a drága Sidney most már komplett sorozatgyilkos?

Eszter_Bánóczy

Ez volt eddig a leggyengébb rész. Nem izgultam rajta,elég unalmas volt. A végén nem lepődtem meg, de nem is őt mondtam volna a gyilkosnak. Az utolsó részt még megnézem ,de nem valami nagy kedvvel


Népszerű idézetek

Pandalin

Sidney: Nyomozó! Melyik a kedvenc horror filmje?
Kincaid nyomozó: Az életem.


Folytatása

Összehasonlítás

Sikoly


Ha tetszett a film, nézd meg ezeket is


Hasonló filmek címkék alapján