Sikoly 3 (Sikoly 3.) (2000) 73

Scream 3
118' · amerikai · horror 18

A Sikoly 3, film a filmben: a színhely Hollywood, a Döfés 3 – Visszatérés Woodsboróba című film forgatása. Sidney a Windsor egyetemen történtek óta visszavonultan él Észak-Kalifornia egy eldugott erdejében, de halott anyja képe még mindig kísérti. Egy napon őt is felhívja a gyilkos, aki a… [tovább]

angol

Szereposztás

David ArquetteDwight "Dewey" Riley
Neve CampbellSidney Prescott
Courteney CoxGale Weathers
Patrick DempseyMark Kincaid nyomozó
Scott FoleyRoman Bridger
Liev SchreiberCotton Weary
Jamie KennedyRandy Meeks
Lance HenriksenJohn Milton
Jenny McCarthySarah Darling
Emily MortimerAngelina Tyler

További szereplők

Hirdetés

Kedvencelte 5

Várólistára tette 17


Kiemelt értékelések

Nevra 

Jó ötletnek tartottam a Döfés film forgatását. A régi szereplőket szerettem, az újakkal nem igazán tudtam megbarátkozni. Nem ez volt a legjobb rész, kár érte.
Sidney „erődítménye” egész jó volt. A film elején nem is tudtam tippelni, hogy vajon ki lehet a gyilkos.
De mivel imádom a Sikoly filmsorozatot így ezt is újranézem majd.

Törpillaa 

Hát ez a rész nem igazán lett kedvenc. Nem olyan jó, mint az első rész időpocsékolás volt, hogy próbálják túl szárnyalni. A szereplők itt se voltak kifejezetten zseniálisak egyik se lett kedvenc. Nagyjából ugyanarról szól, mint az első rész kivétel, hogy most egy gyilkos volt. Végig három lehetséges gyilkosra gondoltam és egyáltalán nem lepett meg, hogy a végén kiderült ki az.

mandu

Ez volt eddig a leggyengébb rész. Néha untam, a gyilkos kiléte annak ellenére, hogy másra tippeltem, nem okozott nagy meglepetést, és elég fárasztó, hogy a történelem ismétli önmagát. Bár tény, hogy kiderült néhány új információ, de nem nagyon tudok mit kezdeni velük. xD Csak reménykedem, hogy a befejezés méltó lesz az első részhez…

nekedcsakRia

Nos, nekem ez tetszett. Itt tényleg éreztem, hogy le akarták zárni, és pontot akartak tenni a dolgokra. A zenék ebben a részben is jók voltak. Bevallom őszintén, két jelenetnél összerezzentem, és emiatt kapott ez 1 csillaggal többet, mint a második rész. Itt érthetőbb volt a gyilkos indoklása, ami végülis nekem jobban tetszett, mint az előzőben. Dewey nagyságrendekkel szerethetőbb, mint eddig bármikor, Sid meg olyan kis semmilyen volt. Gale visszavett az arcából, és szerintem ő volt a badass karakter. Magát a filmet inkább éreztem egy krimi és egy vígjáték keverékének, mint horrornak, de ettől függetlenül nem annyira rossz szerintem.

Marcsi0603

Elfelejtettem, milyen unalmas ez a rész. A gyilkos kiléte sejthető, és idegesítően eltúlzott a vicceskedés. Dwight és Gale egy nagy rakás szerencsétlenség, egyedül a házban elrejtett titkos szobák tetszettek. Sidney itt nem olyan idegesítő, de nincs is olyan hatalmas szerepe egy csomó ideig, talán, mert nem maradt túl sok barátja, akit ki lehet és ki is akartak nyírni. Legkatasztrofálisabb jelenet a „két Gale” bénázása. Még viccesnek sem nevezném.

BlackSwan

Ez az egyik kedvencem. Jo a lezaras is. Befejezettnek tunt….

mvancsika 

Hát, itt a nők bizony sosem bíznak meg a párjukban!
A színészeket játszó színészek sajnos borzalmasan játszottak. Ez az a rész, ami közben már könyörögtem, hogy Sidneyt öljék végre meg, annyira elviselhetetlen volt. Míg az előző részekben vicces volt, hogy Randy felsorolta a szabályokat, itt spoiler inkább már erőltetettnek hatott. Az pedig nem tűnik fel senkinek, hogy az a drága Sidney most már komplett sorozatgyilkos?

Eszter_Bánóczy

Ez volt eddig a leggyengébb rész. Nem izgultam rajta,elég unalmas volt. A végén nem lepődtem meg, de nem is őt mondtam volna a gyilkosnak. Az utolsó részt még megnézem ,de nem valami nagy kedvvel

Zajec_Sternenkind 

Untam. Klisés volt a második rész öniróniája nélkül, egy gyenge próbálkozás a másoláshoz, mert ez nem volt se önálló Sikoly rész, se annak folytatása.
Az egyedüli színfolt Jay és Néma Bob pillanatnyi felbukkanása volt…

Kicsiboszi

Dewey a legbénább rendőrszerűség a horrorfilmek történetében. Picit már túl komikus. A színészpalánták is idegesítőek voltak kicsit. Jay és Néma Bob cameoja szuper volt, Lance Henriksen pedig az egyik kedvenc horrorszínészem. Maga a film jó volt, de nem egy hű, de nagy szám, az első színvonalát nem üti meg nekem, de nem is lett úgy elszúrva, mint néhány folytatás.


Népszerű idézetek

Pandalin

Sidney: Nyomozó! Melyik a kedvenc horror filmje?
Kincaid nyomozó: Az életem.


Folytatása

Összehasonlítás

Sikoly


Ha tetszett a film, nézd meg ezeket is


Hasonló filmek címkék alapján