Segítség! Itthon vagyok! (2020–2020) 19

A mi kis falunk alkotóinak új sorozata!
A Segítség! Itthon vagyok! című sitcom olyan emberek sorsát mutatja be, akiknek az életét többé, vagy kevésbé, de mindenképpen befolyásolja ez az új helyzet.
A társadalmilag elfogadott, biztonságos kapcsolattartás terepe a telefon, vagy a video… [tovább]

Képek 4

Szereposztás

Csuja ImreRezső
Zsurzs KatiIbi
Lengyel TamásGyőző
Tóth IldikóNóra
Martinovics DorinaVanda
Szatory DávidPetya
Mihályfi BalázsAndor
Fehér TiborRobi
Kovács PankaÁgi
Kerekes JózsefSándor

További szereplők

Kedvencelte 4

Várólistára tette 7


Kiemelt értékelések

Irasalgor

Kivitelezésében és megvalósításában nézve abszolút egy jól megragadott lehetőség volt ennek a kis szösszenetnek az elkészítése, hiszen a karanténkliséket egy rendkívül szórakoztató módon tálaló, de meglehetősen sok szálon futó fikciós sorozatot kaptunk, amelyben a színészek lubickolhattak a szerepeikben. Ettől függetlenül azonban nem adok neki magasabb pontszámot, hiszen bár betölti azt az űrt, amelyet a kényszerkarantén hozott az emberek megváltozott televíziós szokásaiban, de amint ennek vége, kétlem, hogy bárki újra meg akarná nézni ezt a sorozatot, vagy valaki önszántából tenné fel a jövőben a várólistájára. Így, ebben a formában jó volt, a lehetőségeket tekintve csillagos ötös, de összességében véve azért felejthető alkotás lett.

Értékelés: 6.5/10

LooneyLuna23

A járványügyi veszélyhelyzet során létrejött televíziós programok közül azért erre esett a választásom, mert az alkotógárda eddigi műsorai mindig garantálták a minőségi szórakoztatást, és szerencsére ezúttal sem okoztak csalódást. Az már önmagában kreatív és dicséretes, ahogy a forgatás technikai részét megvalósították, de emellett remekül mutatták be a karanténidőszakban előforduló helyzeteket, amit minden ember másként élt meg. A sokféle történetszál azonban nem csupán párhuzamosan haladt egymás mellett, hanem alkalmanként keresztezték is egymást, ugyanis hamar kiderült, hogy tulajdonképpen szinte mindenki ismer mindenkit. Ezekkel a szálakkal egyetlen bajom volt, mégpedig az, hogy mivel több is volt belőlük, akadtak olyanok, amik óhatatlanul kevesebb időt és kevésbé kidolgozott cselekményt kaptak, s emiatt a sorozat befejeződése után maradt is némi hiányérzetem. Ez a szereplők egy részére szintén rávonatkoztatható, bár lehet, hogy ez csak az én dilim, hogy mindenáron tudni akarom minden egyes karakter háttértörténetét, gondolatait, stb. A színészeknek nagyon örültem, jó volt látni az egyéb műsorokból ismerős arcokat, és itt is akadtak ötletes megoldások, mint például az utolsó epizódban az esküvőt tartó pap feltűnése. Nekem személy szerint Hevér Gábor, mint Árpi, az ezermester, YouTube-kontentet gyártó apuka volt a kedvencem, gyakorlatilag minden epizód elé úgy ültem le, hogy reméltem, minél több Árpádtévé-részlet lesz benne.
Összességében nézve vicces, ötletes kis sorozat volt, ami nagyon jól reagált az éppen aktuális karanténhelyzetre, viszont véleményem szerint ez valamennyire a gyengepontja is lett, mivel a korlátozások feloldásával, majd idővel a veszély elmúltával nem hiszem, hogy a jövőben olyan sokan fognak rákeresni, hogy végignézhessék.


Ha tetszett a film, nézd meg ezeket is


Hasonló filmek címkék alapján