See (2019–) 37

Az évszázadokkal későbbi jövőben egy vírus megtizedelte az emberiséget, a túlélők nagy része pedig megvakult. Jason Momoa egy olyan ikerpár apját alakítja, akik rendelkeznek a titokzatos látás képességével, és akiket mindenáron meg kell védenie egy hataloméhes királynőtől, aki mindezt… [tovább]

angol

Képek 3

Szereposztás

Jason MomoaBaba Voss
Christian CamargoTamacti Jun
Nesta CooperHaniwa
Yadira Guevara-PripBow Lion
Hera HilmarMaghra
Sylvia HoeksKane királynő
Archie MadekweKofun
Alfre WoodardParis

Kedvencelte 11

Várólistára tette 133


Kiemelt értékelések

pvik13 

Ez valami eszméletlen jó volt!! ¯_༼ ಥ ‿ ಥ ༽_/¯ Hogy én miért nem néztem meg előbb….. shame on me. Csak ajánlani tudom, nézd meg, Nézd Meg, NÉZD MEG! Gyönyörű környezet, abszolúúúte érdekes karakterek és már az első résznél úgy megfog hogy nem ereszt. (੭*ˊᵕˋ)੭ Na meg azok a harcjelenetek….dammm (●Ω●)

shieldmaidenwithflowers

Régen kötött le ennyire sorozat, mint ez. A világ felépítése nagyon jó, nem találtam benne logikai buktatót. Két hibája van a sorozatnak. Az egyik, hogy csak 8 rész van belőle egyelőre, a másik az, hogy 17 év alatt csak Paris haja őszült meg, de senki sem változott. De amúgy valami hihetetlenül a hatása alá vont ez a jövőkép.

piciszusz 

Azt kell mondjam, annyira nem rossz. Az alap felvetés nagyon tetszik, mindenki vak, mégis tök jól elvannak évszázadok óta. Kicsit The 100, kicsit Vikings, de valamiért mégis végignéztem az egész évadot. Az lerí, hogy Jason Momoanak van beleszólása a dolgokba, tudom hogy ő hétköznapi emberként is ilyen ruhákban jár, így hordja a haját és meglepő módon belekerült a hawaiiak tipikus harci éneke és a falmászás is. Lássuk lesz-e még belőle egyáltalán rész és ha igen, az milyen lesz.

GM92

Nagyon jó volt.Tetszett az alapötlet, a megvalósítás és a színészi játék is remek.
Nem gondoltam,hogy ennyire le fog kötni, az 50-55 perces játékidőt szinte észre sem lehetett venni.

Faythe

Őszintén szólva, csakis Jason Momoa miatt kezdtük el nézni, de erősen alulmaradt az elvárásainkhoz képest. Az alapötlet jó, a megvalósítás is kreatív és simán elképzelhető, viszont a szereplők nagyon idegesítőek voltak. Még egy epizód van hátra, de nem valószínű, hogy fog változni a véleményünk párommal. Ha lesz is második évad, nem valószínű, hogy benevezünk rá.

FélszipókásŐsmoly

A zene és az intrója pompás, az ötlet is érdekes, de a megvalósítás nehezen fogyasztható, főleg az őrült királynő miatt. Momoa és a vakharcok jók benne, de azért ez az egész vak életmód inkább több kérdést vet fel.

E_W

Oké, ez nekem nagyon nagyon tetszett!!! Brutális volt, de brutálisan jó is. Nem igazán tudtam, mit várjak tőle, az alapötlet viszont annyira megfogott, hogy adtam neki egy esélyt – és milyen jól tettem! Az összes részben akadt valami, ami lenyűgözött, és annak ellenére, hogy mi mindent látunk, míg a szereplők nem, mégis hátborzongató volt helyenként, amikor „váratlanul" történtek a dolgok.
spoiler
Nagyon kíváncsi vagyok a második évadra, remélem minél előbb leforgatják. Engem megvett magának a sorozat! Ezek után sokan elgondolkozhatunk azon, hogy milyen nagy kincs a szemünk világa


Népszerű idézetek

Valerie_The_Fan

-I'm good for caring, not good for understanding.
-Baba Voss, I would always choose a man who can care of me over a man who understands me.


Ha tetszett a film, nézd meg ezeket is


Hasonló filmek címkék alapján