Scream Queens – Gyilkos történet (2015–2016) 101

0 díj · 1 jelölés

A Wallace Egyetemet gyilkosságok sorozata rázza meg. A Kappa-házat, a legnépszerűbb lányszövetséget vasmarokkal (rózsaszín kesztyűbe bújtatva) irányítja a méhkirálynő Chanel Oberlin. De mikor az anti-Kappa Cathy Munch dékán minden jelentkező számára megnyitja a Kappa kapuit, elszabadul a pokol,… [tovább]

angol
angol

Képek 72

Szereposztás

Emma RobertsChanel Oberlin
Jamie Lee CurtisDean Cathy Munsch
Skyler SamuelsGrace
Lea MicheleHester
Ariana GrandeChanel 2
Keke PalmerZayday
Nick JonasBoone
Glen PowellChad Radwell
Diego BonetaPete Martinez
Abigail BreslinChanel #5

További szereplők

Kedvencelte 37

Várólistára tette 154


Kiemelt értékelések

Sydney 

Ez is véget ért… igazi gulity pleasure sorozat volt, kicsit sajnálom, hogy kaszát kapot, de (1) nem vagyok rajta meglepődve, (2) annyi néznivalóm van, egyel kevesebb :D
Az 1. évad a 13 részével sokkal pörgősebb volt, mint a rövidebb 2. évad. Az elsőben is csak ész nélkül rohangáltak, és hullottak mint a legyek, de a másodikban az ész nélküliség már idegesítőbb volt. A két évad ugyanarra a bosszú sémára épül. A Chanel-ek tényleg iszonyat idegesítőek, Emma Roberts szinte lubickolt a hisztis p**a szerepében. Tetszettek a cameo-k (Jerry O'Connell, Brooke Shields).

Everrie 

Ez a sorozat kitűnő bizonyíték arra, hogy elég híres színészekkel tele pakolni egy rakat gőzölgő kakit, és az tetszeni fog az embereknek.

9 hozzászólás
viky0222 

Emma Roberts és Lea Michele miatt kezdtem el nézni. Az első évadnak olyan annyira gagyi, hogy már jó hangulata volt. Élveztem, vicces volt, és a gyilkos kilétét imádtam. Nem tudtam rájönni ki az, izgultam is rajta, úgy összességében tetszett. A színészek is jók voltak, Emma Robertshez félelmetesen jól illik Chanel karaktere.
Aztán jött a második évad. Még mindig nem dolgoztam fel, mennyire rossz lett. Borzasztó volt, kiszakították az egészet a közegből, de a történet lényegében ugyan az maradt. Csakhogy ezt nem tudták jól eladni. Inkább el is felejtem. Nem lesz nehéz, már most sem rémlik túl sok. :D

Kedves_Könyvek

A hálaadásos volt a legdurvább rész :D Imádtam <3
Annyi fordulat van benne, hogy ott ragadtam a tv előtt!
A második évadba nem merek belekezdeni, nem akarok csalódni xd
UPDATE:
Csak megnéztem a 2. évadot, ami tényleg nem volt olyan jó, mint az első, sőt kifejezetten unalmas volt. Ezért azt mondanám, az első évad a kedvencem, a 2. felejthető.

lipotdorka

Eldöntöttem, hogy nem fogok sorozatot értékelni amíg le nem zárják, de ez lehetetlen. Ez a sorozat egyszerűen fantasztikus. Lehet csak az én elborult elmém miatt látom így, de tényleg nagyon bejön. Egyszerre véres és szórakoztató, tele fekete humorral. Ez kell nekem ;)
s01 – 8/10

3 hozzászólás
Dyngo

Először nem tudtam hová tenni ezt a sorozatot, kicsit olyan volt, mintha a Pretty Little Liars paródiáját nézném (habár szegény PLL eleve olyan, mintha önmaga paródiája lenne), de mivel két nap alatt ledaráltam, és nem tudtam abbahagyni, arra kellett jutnom hogy imádom. Annyira morbidan indokolatlan az egész, hogy egyszerűen muszáj nézni! Meggyőződésem, hogy Emma Roberts bármit el tud játszani, de valamiért ezek a kíngörcs p*csa szerepek állnak neki a legjobban. :D

piciszusz 

Egy évadot láttam eddig, tökéletesen agyatlan mind, de nagyon jókat szórakoztam rajta. Vasalás, főzés mellé ajánlom, nem kell nagyon odafigyelni. Kedvenc karakter Denise :D

A 2. évad szinte ugyanaz, mint az első, az egyetlen amiért néztem az ahogy öltöznek és viselkednek, nagyon jókat röhögtem rajta.

1 hozzászólás
csannsz

Zseniális sorozat :D
horror-vígjáték? Durva kombó, de működik. Új stílust sikerült teremteni, hihetetlen módon, nem hittem volna, hogy létezik még ilyen, de a Ryan Murphy-csapat bemutatta, hogy ez még mindig lehetséges!

ZantyManty 

Engem magával ragadott a sorozat. (Legalábbis az első évada.)
Adott egy lányszövetség a sznob,mindenkit lenéző elit cicababákkal,és a velük szembenálló,újdonsült barátnőkkel. Nem kell vér komolyan venni a benne zajló dolgokat,azt majd megteszi a Vörös Ördög. :) Inkább hajaz egy tini horror paródiára,mint egy igazi rettegést tálcán kínáló alkotásra. A cselekmény fordulatos,a karakterek érdekesek.

A második széria már nem hozza az előd frissességét,ezért is vontam le 2 csillagot. Ugyan azt a forgatókönyvet hozza el nekünk,csupán más díszlettel. 1 érdekes fordulat volt,ami újdonságként hatott rám.

Nem egy világmegváltó tartalom,ez tény,de ki tud kapcsolni. :)


Népszerű idézetek

lipotdorka

A halloween az én ünnepem. Ez az év legfontosabb napja. Ez az egyetlen olyan nap a Gergely-naptárban, amikor anélkül hozhatjuk a frászt kis taknyosokra, hogy pszichopatának néznének minket.

1 hozzászólás
crissy 

– Nice shirt!
– Thank you! You know what it's made out of?
– No.
– Boyfriend material.

Theana 

Chad: „Semmi mástól nem kell félnünk, csak magától a félelemtől. "… Meg a sorozatgyilkosoktól.

(1. évad, 5. rész)

lipotdorka

– Also… zero dinosaurs.
– There's no dinosaurs?
– No. As soon as I got there, I was like, „Where are the dinosaurs?” And they were like, „We know. Jesus broke in and stole them.”

1 hozzászólás
lipotdorka

Én nem vagyok nyomozó, sőt, még zsaru sem vagyok, de a Cosby nyomozó rejtélyei összes epizódját láttam, vili? Szóval ha most szépen kimennek, és ujjlenyomatot vesznek a láncfűrészről, rá fognak jönni, hogy az a Zayday lány a gyilkos.

lipotdorka

Shondell, ha hallasz engem a mennyei Best Buy parkolóban, sajnálom, hogy kilöktelek az autóból, és ijedten elhajtottam! De ígérem, hogy halloween estére megbosszulom a leszúrásod, csajszi!

lipotdorka

Totál kettyós vagy, Ötös. Egy furcsa elmebeteg, aki úgyis elmegyógyintézetben fogja végezni, és a falat nézve dajkál majd egy öntözőkannát. Nálad nagyobb Lady Lincoln a világon nincs.

lipotdorka

– Wait, you have a gun?
– I sure do, 'cause I am the new chief of police in this town.

lipotdorka

I am done with this dead, lying bitch! I'm done with you, Number Two! Have fun in hell going to dinner with Osama bin Laden.


Ha tetszett a film, nézd meg ezeket is


Hasonló filmek címkék alapján