Remember – Adeului Jeonjaeng (2015–2016) 8

Remember - War of the Son · 리멤버 – 아들의 전쟁
60' · dél-koreai · dráma, sorozat, krimi 15
1 évad · 20 rész

Se Jin Woo (Yoo Seung Ho) hipermnéziában szenved, aminek következtében minden egyes napra tökéletesen emlékszik. Hogy bebizonyítsa apja ártatlanságát – akit tévesen ítéltek halálra – ügyvédnek áll. Amint azonban nekilátna a dolognak, nemcsak a halálos ítélet miatt fut versenyt az idővel, hanem… [tovább]

Szereposztás

Yoo Seung HoSeo Jin Woo
Park Min YoungLee In A
Park Sung WoongPark Dong Ho
Nam Goong MinNam Gyoo Man
Jung Hye SeongNam Yeo Kyung
Jeon Kwang RyulSeo Jae Hyuk
Song Young KyuTak Yeong Jin
Eom Hyo SeopHong Moo Suk
Kim Jin WooKang Seok Kyu
Jung In GiLee Hyun Jong
Hirdetés
Remember – Adeului Jeonjaeng (2015–2016)

Gyártó
SBS

Kedvencelte 2

Várólistára tette 18


Kiemelt értékelések

silentscream 

Nem is tudom hol kezdjem… Ez a dorama nagyon jól sikerült. Bár néha picit lassúnak és soknak tűnt ez a 20 rész ennek ellenére mégis jó volt, hogy szépen lassan haladtunk előre. Nem lehetett ráunni a történetre, végig fenntartotta az érdeklődésem ahogy egyre több titokra és múltbéli eseményre derült fény. Amikor már azt hiszed, hogy ennél rosszabb már biztos nem lehet, kizárt, hogy szinte minden embert meg lehessen venni pénzzel, akkor kiderül, hogy mégis így van… Nagyon jól ábrázolta a sorozat, hogy mennyit számít az, hogy van-e hatalmad, illetve „protekciód”. Sajnos ez a való világban is így működik.
Romantikus szál: örültem, hogy nem vitték túlzásba a dolgot, épp elég volt ez a minimális mennyiségű romantika. Talán pont ettől hatott Jin Woo és In Ah kapcsolata különlegesnek.
Sok érdekes karaktert felvonultatott a sorozat. Számomra megnyerő volt Seok Kyu karaktere. Annak ellenére, hogy ő is részt vehetett volna a bűncselekmények elsimításában végig próbált igazságosan ítélkezni. Soo Beomon érezhető volt, hogy annak ellenére, hogy hányszor megalázta Gyu Man és emberszámba se vette mégis bízott benne, hogy majd jobb lesz és maradt még a „barátjában” egy csepp emberség. Yoo Seung Hot eddig is szerettem, mint színészt. A sírás most is nagyon jól ment neki. Nam Gyu Man pedig hivatalosan is toplistás lett nálam a leginkább utált karakterek között. Nam Goong Mintól eddig nem igazán láttam kiemelkedő alakítást, semleges volt számomra. Itt viszont „remekelt”. Nem lehetett nem utálni a karakterét. Undorító volt ahogy az emberekkel bánt, hogy azt hitte azért mert van pénze bármit megtehet. Illetve úgy érzem az elméje sem volt teljesen rendben. Egészen a végsőkig képes volt elhitetni magával, hogy ő valóban nem tett semmi rosszat és nem kell majd megfizetnie a bűneiért.
A végén sikerült elpityerednem, annak ellenére, hogy várható volt, hogy valami hasonló fog történni. :/


Ha tetszett a film, nézd meg ezeket is


Hasonló filmek címkék alapján