Yiriwa Anajwoe (2018–2018) 12

Come Here and Give Me A Hug , Come and Hug Me · 이리와 안아줘 , Iriwa Anajwo
35' · dél-koreai · dráma, romantikus, sorozat, krimi, rejtély 15
1 évad · 32 rész

Gyerekekként Yoon Na Moo és Gil Nak Won egymás első szerelmei voltak. Azonban kénytelenek voltak elszakadni egymástól, amikor Na Moo édesapja, Yoon Hee Jae, egy pszichopata sorozatgyilkos megölte Nak Won szüleit. Évekkel később Yoon Na Moo Chae Do Jin lett, egy kedves és szenvedélyes újonc… [tovább]

koreai

Képek 20

Szereposztás

Jang Ki YongChae Do Jin
Jin Ki JooGil Nak Won
Yoon Jong HoonGil Moo Won
Kim Kyung NamYoon Hyun Moo
Lee Da InLee Yeon Ji
Kwon Hyuk SooKim Jong Hyun
Seo Jung YeonChae Ok Hee
Choi RiChae So Jin
Heo Jun HoYoon Hee Jae
Nam Da ReumChae Do Jin / Yoon Na Moo [Young]

További szereplők

Yiriwa Anajwoe (2018–2018)
Forgatókönyvíró
Zeneszerző

Gyártó
MBC

Kedvencelte 2

Várólistára tette 35


Kiemelt értékelések

Theana 

Abban az időben, amikor adásba került a sorozat, már az első részeknél tudtam, hogy imádni fogom. Még arra is rávettem magam, hogy lefordítsam az első epizódot angolról magyarra. :D A gyengéim a melankolikus hangulatú filmek, ez pedig végig az volt. Nagyon lassú minden szempontból, a múlt bevezetésével, a karakterek fejlődésében, a cselekmény kibontakozásában, de ettől olyan szép és ez adott neki egyediséget. Nagyon örültem, hogy elvetették a szokásos filmelemeket, spoiler. Heo Jun Ho egy annyira zseniális összetett pszichopatát játszott, hogy félelmetes volt nézni, mellette hatalmas meglepetés volt még Hong Seung Bum, aki szintén nagyon ijesztő viselkedést produkált. A színészek egytől egyig remekeltek, mindenkit fel lehetne sorolni. A karakterek is sokszínűek, de mégsem. Ez így furán hangzik, de mindegyikőjüket összeköti ez a tragédia és nem ereszti őket, ettől pedig ugyanannyira nyomorult az életük és nem tud igazán kibontakozni a különféleségük. Nagyon sok bölcs gondolat hangzik el a sorozat alatt, ezt külön imádtam benne, bár azért néha picipicit hatásvadász.
Mint mondtam a hangulata engem teljesen beszippantott, minden alkalommal egyre jobban lehúz a lelkivilága. Ezután garantáltan vígjátékot nézek. Szerintem pont ezért annyira remek ez a sorozat, és sajnálom, hogy nem élvez kicsivel több figyelmet. Talán túl szubjektívek ezek a csillagok, de nekem ez egy tizes.

Katyesz 

Eléggé komor hangulata van. Ennyi piciópatát még nem láttam egy filmben az biztos.
Na Moo és Nak Won kapcsolata eléggé a „szenvedésen” alapul, de mégis szépen fejlődnek közben. Azt hittem agyon lesz drámázva a kapcsolatuk, de mégis kitartottak és egymást támogatták.
Yoon Hee Jae egy igazi megrögzött sorozatgyilkos, és érdekes, hogy mennyire képes magához vonzani a hasonló pszichopatákat.
Egyetlen negatívum nekem a nagyon sok ismételt visszaemlékezés volt. Ennyiből kevesebb rész is lehetett volna, pedig a rövid részeknek köszönhetőn elég gyorsan lehett haladni.
Összességében szerintem jó kis sorozat, de ne számítsunk nagy cselekményekre.

6 hozzászólás
silentscream

Szerettem ezt a doramát, nagyon is, alig vártam hétről hétre az újabb részeket. Legalábbis eleinte, aztán nagyjából a dorama háromnegyedénél elkezdett picit vontatott lenni számomra, de aztán megint beindult. :D
Az biztos, hogy Heo Jun Ho simán megérdemelne egy díjat az alakításáért. Hihetetlenül jól sikerült eljátszania a pszichopata karaktert. Néha csupán az arcjátékától kirázott a hideg. :D Kiemelném még az Ok Heet alakító színésznőt. Az ő jeleneteit is nagyon élveztem. Aztán ott volt a kis riporternőnk. spoiler Alapvetően elképesztően irritált amilyen patkány módjára viselkedett folyamatosan. Másrészt viszont talán pont ezért is jár a „pirospont” a színésznőnek, hogy ilyen könnyedén sikerült hoznia az utálatos karaktert. :D Na Moo… azt hiszem a gyerekszínészt jobban bírtam. :D Chae Do Jinná alakult Na Moonkkal már nem voltam teljesen elégedett. Az mondjuk tény, hogy nem sok szöveget kapott… :D Nak Won pedig azt hiszem semleges volt számomra.
Lényegében a sorozat arról szól hogyan sikerült talpraállniuk a szereplőknek miután így vagy úgy, de teljesen megtörtek lelkileg és elzárták magukban a történteket.
Összességében élveztem, érdemes megnézni.

ZPetra 

Történet két családról, akiknek az élete összefonódott azáltal, hogy a gyermekeik kedvelték egymást.
Történet, egy fiúról, kinek annyi volt csupán a bűne, hogy rossz családba született, és megkedvelt egy lányt.
És történet egy lányról is, aki beleszeretett a fiúba.
Két fiatal, akiknek a szerelme nem tudott beteljesülni, és ahelyett, hogy boldogak lehettek volna együtt, a legrosszabbnál is rosszabb dolgokat kellették átélni.
Egy szerelem, melyet nem tudott sem az idő, sem az őket körülvevő sok borzalom sem elmulasztani.
Bár voltak pillanatok, amikor a történet kicsit ellaposodott, de örülök, hogy kitartottam. Csodálatos színészi játéknak, és rengeteg érzelemnek lehettem tanúja. Bár nem hittem volna, de olyan lezárást kaptam, ami nem hagyott maga után kivetnivalót.
(Én ezt tényleg nagyon le akartam pontozni a nehézségek miatt, de egyszerűen nem ment.)


Népszerű idézetek

Theana 

Chae Do Jin: There were those who suffered in pain thousands of times worse. I didn’t even dare cry.

1. évad 31. rész

Ha tetszett a film, nézd meg ezeket is


Hasonló filmek címkék alapján