Peppermint: A bosszú angyala (2018) 26

Peppermint
101' · amerikai · akció, dráma, thriller 16

Riley North (Jennifer Garner), szerető anya és feleség élete egy pillanat alatt összeomlik, mikor férjét és kislányát egy brutális támadásban megölik. A kómából felébredt nő igazságot akar, de az elkövetőket – egy befolyásos kartell tagjait – a korrupt bíróság felmenti.

Riley nem… [tovább]

Angol
magyar

Szereposztás

Jennifer GarnerRiley
Tyson RitterSam
Kyla Drew SimmonsMaria
Method ManBarker ügynök
John OrtizMoises Beltran nyomozó
John Gallagher Jr.Stan Carmichael nyomozó
Annie IlonzehLisa Inman FBI ügynök
Juan Pablo RabaDiego Garcia
Hirdetés

Várólistára tette 100


Kiemelt értékelések

Blue_Nadine

Nekem ez eszméletlenül tetszett! Annyira örülök, hogy Jennifer Garner visszatért erre a szerepre, kifejezetten elégedett voltam vele.
Az érzelmes részek nagyon ott voltak, igazán átjött, hogy mennyire lesújtja az esemény a szereplőnket érzelmileg és nem csak az akción volt a hangsúly. DE! Az akció valami remek volt. VÉGRE! Végre igazán életszerű volt. Értem ezt arra, hogy nem az volt a lényeg, hogy tökéletesen megkoreografált verekedések töltsék ki az időt, ahol be van mutatva, hogy főszereplőnk mennyire badassre gyúrta ki magát. Nem, itt kegyetlen gyilkolászás volt, emberek, semmi sz*rozás, meg hülyéskedés, ki a jobb. AZ A shotgun pedig! :O Amivel bement a pénzmosó helyre, hát beszartam, annyira jó volt!
A végén lévő kisebb csavar pedig csak még inkább dobott a sztorin! Nagyon élveztem!
Végre valami ilyesmi! Remélem, lesz még ilyen! Végre igazi nők vernek szét rosszfiúkat, nem szexi ruhába öltözött, nádszál vékony… csajszik.
10/10, would recommend

barbymalik0112

Bár könyvekben abszolút romantikus-párti vagyok, inkább az akciófilmekért vagyok oda, Lehet a késő esti vetítés tette, magának a filmnek a hangulata vagy a kettő együtt, de iszonyúan eszelős volt! Kiszámíthatatlan volt! Egyedül a végén változtattam volna egyet s mást.

Rémálom

Jennifer Garner az abszolút kedvencem, és jó, lehet azért is jött be ez a film ennyire, mert Alias rajongó vagyok, de nem érdekel. :D Nem fogok ódákat énekelni erről a sztoriról, mert nem lehet, egy átlagos bosszú plot, amin nem sokat csavartak. Ennek ellenére szerintem rendesen összerakott film. Épp nemrég néztem meg a Bosszúvágy (2018)-t, ahol az volt a panaszom, hogy olyan sokáig tart a családi idill és a „kiképzés” rész. Itt ügyesen megoldották, hogy 15 perc alatt lezavarják, amit úgy is tudunk, hogy megtörténik, és adtak hozzá egy kis érzelmi töltetet is. Másfelől tetszett, hogy nem szájbarágós, néhány dolgot nem feltétlen kell a közönségnek látnia: Hogyan lett Riley-ból badass, és hogyan ölt meg pár embert, elég csak a háttérben elejtett információkkal dolgoznunk. Nem egy Hollywoodi mestermű popcorn mozi, de egy kellemes film, ha az ember egy kis kaszabolásra vágyik.


Ha tetszett a film, nézd meg ezeket is


Hasonló filmek címkék alapján