Peppermint: A bosszú angyala (2018) 49

Peppermint
101' · amerikai · akció, dráma, thriller 16

Riley North (Jennifer Garner), szerető anya és feleség élete egy pillanat alatt összeomlik, mikor férjét és kislányát egy brutális támadásban megölik. A kómából felébredt nő igazságot akar, de az elkövetőket – egy befolyásos kartell tagjait – a korrupt bíróság felmenti.

Riley nem… [tovább]

Angol
magyar

Szereposztás

Jennifer GarnerRiley
Tyson RitterSam
Kyla Drew SimmonsMaria
Method ManBarker ügynök
John OrtizMoises Beltran nyomozó
John Gallagher Jr.Stan Carmichael nyomozó
Annie IlonzehLisa Inman FBI ügynök
Juan Pablo RabaDiego Garcia
Hirdetés

Várólistára tette 102


Kiemelt értékelések

barbymalik0112 

Bár könyvekben abszolút romantikus-párti vagyok, inkább az akciófilmekért vagyok oda, Lehet a késő esti vetítés tette, magának a filmnek a hangulata vagy a kettő együtt, de iszonyúan eszelős volt! Kiszámíthatatlan volt! Egyedül a végén változtattam volna egyet s mást.

Emese_Szalai 

Hát a vége elég WTF. És bármennyire is volt egyes helyeken megható, ez a film nem lett jó… Sajnálom Garner-t, mert kifejezetten jó színésznőnek tartom, de ez most nem jött össze neki.

Rémálom 

Jennifer Garner az abszolút kedvencem, és jó, lehet azért is jött be ez a film ennyire, mert Alias rajongó vagyok, de nem érdekel. :D Nem fogok ódákat énekelni erről a sztoriról, mert nem lehet, egy átlagos bosszú plot, amin nem sokat csavartak. Ennek ellenére szerintem rendesen összerakott film. Épp nemrég néztem meg a Bosszúvágy (2018)-t, ahol az volt a panaszom, hogy olyan sokáig tart a családi idill és a „kiképzés” rész. Itt ügyesen megoldották, hogy 15 perc alatt lezavarják, amit úgy is tudunk, hogy megtörténik, és adtak hozzá egy kis érzelmi töltetet is. Másfelől tetszett, hogy nem szájbarágós, néhány dolgot nem feltétlen kell a közönségnek látnia: Hogyan lett Riley-ból badass, és hogyan ölt meg pár embert, elég csak a háttérben elejtett információkkal dolgoznunk. Nem egy Hollywoodi mestermű popcorn mozi, de egy kellemes film, ha az ember egy kis kaszabolásra vágyik.

Chivas 

Többször elsírtam magam, de sajnos ettől még nem egy jó film.


Ha tetszett a film, nézd meg ezeket is


Hasonló filmek címkék alapján