Kedvencelte 18

Várólistára tette 67


Kiemelt értékelések

Little_Monster 

Már a pilot alatt nagyon tetszett, és a lelkesedésem nem hagyott alább a további részekben sem. Rengeteget nevettem, de minden részbe csempésztek kellő adag komolyságot is. Nagyon tetszett, hogy a feminizmust, a környezetvédelmet, a PTSD-t és még sok más társadalmi problémát is említette a sorozat, mindet nagyon jól mutatta be. A coming out storyline külön kedvencem volt, bár annyi érzékeny témához nyúltak olyan jól, hogy kedvencet is nehéz választani. Az egész sorozat alapja, az elfogadás, és mégis a különbözőségek ünneplése köré épül, mindezt rengeteg humorra, és őszinteséggel. Lydia for president, csak ennyit hagynék itt a sorozat legjobb és legfiatalosabb karakteréről! <3
Nagyon, nagyon sajnálom, hogy nincs folytatás, mert imádtam ezt a szeleburdi, összetartó, szeretetgombóc, nagy családot!

OlvasóEccarvú

1. évad:
Egyszer már elkezdtem, megnéztem az első 4 részt, és már akkor is nagyon tetszett. De aztán lemaradtam vele, belekezdtem másba. De most elölről kezdtem, és mennyire örülök, hogy így tettem! Annyi fontos dologról volt benne szó, és nem csak a szokásos 'illemből megemlítjük a problémát, de semmi jelentősége'. És nem komolytalankodta el, értelmes dolgokat mondott, kicsit jobban felnyitotta a szemem. Penelope és Elena a két kedvencem, de persze ott van Lydia, Alex és Scneider is.
Elena szála jó volt, a quinces az abszolút kedvenc részem. Victor pedig… spoiler A vége! Azt hittem, kibírom sírás nélkül, de a family dance… feladtam. <3

agivagyok

A kezdődésen kívül mindent imádtam ebben a sorozatban. Remélem hamar jön a következő évad, és kitalálnak valami jobb indítást… :D ♥

Gitta_S

Ez volt az a sorozat, amit annyira hamar végignéztem, hogy valószínűleg inkább szégyellnem kell magam. A tartalma sosem vett volna meg (amerikai, családi izé, hát, nem annyira az én világom), és ne is vett meg, pedig annyit láttam Netflixen, aztán egy szép napon kiderült, hogy elkaszálták, és akkor már úgy elkezdett érdekelni.
(Nyilván jókor :))
És nem bírtam abbahagyni. A három évad kb két hétnyi estét jelentett. :)
Érzelmes, kedves, izgalmas, és hihetetlenül vicces. El nem mondom, hogy mennyit könnyeztem, de azt elmondom, hogy rengeteget nevettem.

Lobo

Szóval tényleg szuper sorozat volt. Néhol kicsit harsány , de mindig teli szívvel. S annyi minden volt benne főleg ami a sokoldalú reprezentációt illeti, meg a tényleg komoly témákat (elfogadás, nemi identitás, mentális egészség, alkoholizmus, rasszizmus stb. ) amelyeket rendesen kibontottak és nem feltétlenül lett mindenre hirtelen tökéletes megoldás… Na meg a cameok is igencsak bejöttek (kedvenc Brooklyn99 csajok és Gloria Estefan! ). Az utolsó 2 epizódot végigbőgtem. Nagyon sajnálom, hogy egyelőre úgy tűnik nem folytatják.


Népszerű idézetek

OlvasóEccarvú

Lydia: I wish I could take away her pain and feel it for myself. That is what mothers are for.

2. évad 9. rész – Hello, Penelope
OlvasóEccarvú

Lydia: I am going to keep an eye on him and his new bae. I will be on bae watch.

3. évad 11. rész – A Penny and a Nicole
lipotdorka 

Penelope Alvarez: Are you wearing makeup?
Lydia Riera: I need to look nice in case I die in my sleep.

lipotdorka 

Elena Alvarez: What's your preferred study method?
Penelope Alvarez: Coffee and tears.

tataijucc

Penelope: Did you decide what we're watching for Movie Night?
Alex: No. It's like there's nothing good on Netflix anymore.

4. évad 7. rész
1 hozzászólás
lipotdorka 

Elena Alvarez: You know, I've thought a lot about what happened, and I'll spare you the details about the anger, and the crying, and the weight loss, and the empty space on my wall where your picture used to be. 'Cause I've decided that there's no point in focusing on the negatives. I'd rather think about the good things that came from this. Like, you taught me a really valuable lesson. Just because I'm gay, people will hate me without knowing anything else about me. I always knew that was part of the deal. I just… I never expected it from my own father. But now I know not to expect the best from anyone. So, thanks, I guess. Oh, and one more thing. I learned some really cool stuff about myself. Like I'm tough. I'm really tough. And when I do stumble, I have the most amazing mom who is always right there to pick me up. So whatever, dude. I'm moving on with my life. I'm gonna be fine. I'm just really bummed out for you. You're gonna miss stuff. And that sucks. 'Cause I'm pretty great.

lipotdorka 

Pilar: Elena. How are you, honey?
Elena Alvarez: I'm gay.

lipotdorka 

Elena Alvarez: Women always blame themselves and then the man never has to take responsibility. During rape prevention week at school, all the signs are aimed at women, “Girls, don’t dress provocatively. Girls, don’t walk alone.” How about, “Hey, guys, don’t rape.“?

alexakarola 

Elena: Do you think it's a great idea to greet my latino veteran dad with: „Hey, I like girls.”
Penelope: You finally have something in common.

[1x11]


Hasonló filmek címkék alapján