Nyaraló gyilkosok (Hercule Poirot 2.) (1982) 32

Evil Under the Sun
117' · angol · krimi 12

Hercule Poirot-t egy biztosítási cég felkéri, hogy segítsen kideríteni két rejtélyes esetet: először is egy női holttestre bukkannak egy mocsárban, majd egy értékes ékszerről, amelyet a cég biztosít, kiderül, hogy hamisítvány. Poirot megtudja, hogy a gyémántot Arlena Marshall újdonsült férjétől,… [tovább]

Képek 1

Szereposztás

Peter UstinovHercule Poirot
Maggie SmithDaphne Castle
Colin BlakelySir Horace Blatt
Jane BirkinChristine Redfern
Nicholas ClayPatrick Redfern
Roddy McDowallRex Brewster
Diana RiggArlena Marshall
James MasonOdell Gardener
Sylvia MilesMyra Gardener
Denis QuilleyKenneth Marshall kapitány

További szereplők

Hirdetés

Kedvencelte 1

Várólistára tette 17


Kiemelt értékelések

Arwen

Bár nekem örökké David Suchet marad Poirot, Peter Ustinov is remekül játssza a kackiás belgát. Maga a film is tetszetős lett, nem kedvenc, de jó volt nézni. A látvány pedig csodás volt, főleg így télen.

krlany 

Az, hogy a 112 perces filmből a 70. percben tudtam, hogy ki a gyilkos, csak azt jelentheti, hogy vagy olvastam, vagy láttam már ezt a történetet valaha, bár nem emlékszem rá… Mindenesetre ez a Poirot, nem az, akinek szerintem lennie kellene. Nagyon vicc kategória, nem pedig különc.

nattyreach

Meglepő, hány dolgot változtattak meg, méghozzá végül is a film előnyére spoiler. A vége is kissé máshogy alakult, spoiler. Elég teátrális lett a végkifejlet, de nekem így is tetszett, illett ehhez a kicsit modorosabb, bohókásabb Poirot-hoz. Annak meg külön örültem, hogy itt Linda maradt, nem spoiler. És rengeteget voltak a levegőn, főleg a parton, ami gyönyörű képekkel örvendezteti meg az embert.

piciszusz 

Nem vagyok egy nagy krimi rajongó, de ezen én jót szórakoztam így kora reggel :)


Folytatása

Összehasonlítás

Hercule Poirot


Ha tetszett a film, nézd meg ezeket is


Hasonló filmek címkék alapján