Monster Hunter – Szörnybirodalom (2020) 52

Artemis hadnagy (Milla Jovovich) és emberei egy távoli bolygóra kerülnek – és az új világ régi lakói nem fogadják őket szeretettel. A hatalmas, elképesztő erejű, meghökkentő harci technikákkal felszerelt szörnyek kérdés nélkül, azonnal végezni akarnak látszólag védtelen ellenfeleikkel.Ám az… [tovább]

angol
magyar

Képek 1

Szereposztás

Milla JovovichArtemis
Ron PerlmanAdmirális
Tony JaaThe Hunter
T.I.Lincoln
Diego BonetaMarshall
Meagan GoodDash
Josh HelmanSteeler
Jin Au-YeungAxe
Jannik SchümannAiden
Nanda CostaLea

Kedvencelte 2

Várólistára tette 43


Kiemelt értékelések

csokidani 

Nem volt ez olyan rossz. Egesz latvanyos, amolyan fantasy-Mad Max vilagban jatszodo kis tortenet. Nem kell nagy elvarassal leulni ele, es akkor nem lesz baj :). Szorakoztatonak szorakoztato, ezt a funckiojat betoltni. Tipikusan az a film, amit szanaszejjel lehetne ekezni, ha valakinek ez a fetise, de egyszerun csak nem kell komolyan venni. Nyilvanvaloan lesz masodik resze is,a sztori vegere ugyanis nem kerul pont. Ha tenyleg lesz, en vevo leszek ra.

dulkap 

Egész izgalmasan és akció dúsan indul a film, de aztán megindul egy elnyújtott baktatás, majd közepeske befejezés, ahol a készítők a saját csavarjukat spoilerezik el idő előtt.
Egyszer nézhetős tucat szörnymozi, közepesen kreatív szörnyekkel és csapnivaló zenével.
(Nálam Milla Jovovich mindig ér egy plusz csillagot azért. :) )

FélszipókásŐsmoly

Ez a szörnyes portal-fantasy baromira bejött most! Szép fényképezés és szörnyábrázolás (mérgező óriásrovarok, rezgésre homokból előtörő ördögbika, különféle dinoszauruszok, a dűnéket üveggé olvasztó sárkányok)! Jópofán használt sablonkarakterek. Meglepő ötletek (pl. homoktengeren suhanó vitorláshajó). Menő fegyverek! Gravitációra fittyet hányó epic jelenetek! Harcica! spoiler

Egyedül a poénok voltak kicsit erőltetettek, de el lehet nézni neki. Sem történetet, sem mélységet nem érdemes várni persze, de akkor is szórakoztató, és végig pörög a cselekmény. Folytatást áhít, elvileg jönni is fog. Főleg a bónuszjelenet és a harcica miatt!

5 hozzászólás
Criala

Indulásként kaptunk egy Diablo (videojáték), Pitch Black, Tremors keveréket, némi hajó törött beütéssel, majd egy ponton átváltott Godzilla feldolgozásbaspoiler. És mindez túl ragozva másfél órán keresztül, ami jóval többnek tűnt. Szóval „csodás” volt! :D
Sokkal többet vártam ettől a filmtől, még egyszeri nézésnek is sok volt… :(

Hippoforaccus 

Ahhoz képest, hogy a történet első felében nem történik semmi, meglepően szórakoztató volt. Sokkal gagyibb CGI-ra számítottam, de ezek a szörnyek nagyon oda lettek téve. A sárkány különösen tetszett.

ppayter 

Rendületlen optimizmussal várom a pillanatot, amikor valamelyik filmgyár végre kiköhög magából egy jó videojáték-adaptációt. A Monster Hunter széria a Monster Hunter Rise demója kivételével eddig kimaradt, de a játékok népszerűségét tekintve kizárt, hogy az alapanyag miatt lett ennyire gyenge ez a film, valószínűleg simán csak egy tisztességes forgatókönyvet kellett volna összerakni az ostoba Pitch Black-, Mad Max (3?)-, Tremors- és Godzilla-nyúlás helyett.

webelek

Nem mondom, hogy nem láttam még rosszabb filmet. Láttam, szerencsére keveset…
A színészgárdából nagyjából sejtettem, mire számítsak. Sokáig kerülgettem ezt a filmet, hogy megnézzem e egyáltalán. Végül megtettem.
Se eleje, se vége történet. A folytatás egyértelműen benne van, de – ha tényleg lesz – arra nem fogok időt szánni.
Gagyi szídzsíáj, még gyengébb vágás, logikátlan, már-már bugyuta jelenetek, sablonfilm, itt-ott egyedi ötletekkel. Sokkal többet ki lehetett volna kihozni a sztoriból.

ftamas

Szokásos Milla Jovovich akciófilm, csak zombik helyett szörnyekkel. Mondjuk a szörnyek számát vagy fajtáit nem vitték túlzásba.. Egyszer nézhető mint az utolsó Rambo, vagy Terminator. Viszont egynek teljesen jó…


Hasonló filmek címkék alapján