Várólistára tette 2


Kiemelt értékelések

Shad 

Noh ez egy nagyon „nehéz” sorozat, de igazából nem a témája miatt, hanem a nyelvezete, tonnányi rövídítései és szakzsargonjai miatt. Nagyon oda kell figyelni és bár minden folyamatot elmagyaráznak mégis nagyon oda kell figyelni hogy éppen milyen árfolyamokkal, részvényekkel, tőzsdékkel, törvényekkel tili-toliznak ide-oda. Sztori tipikus jó oldal versus rossz oldal harca, azzal a különbséggel, hogy itt a jó oldal nagy része is velejéig rohadt volt, mindenki megalkuvott a végére vagy így vagy úgy… hogy őszinte legyek egy idő után már csak a „rossz” oldal rosszfiúja miatt érdekelt mi is lesz ennek a harcnak a kimenetele.
Karakterek? háááááááááát ez sem lesz a sorozat erőssége. Go Soo miatt kezdtem el a sorozatot és jól hozta a karaktert, de maga a karaktere volt nagyon gáz… az elején határozottnak és céltudatosnak tűnt, aztán ahogy haladtunk előre úgy szürkült el a karaktere. Hye Joon karakterét kedveltem. Magának való, nem hajlandó megalkuvásra, kiáll az elveiért, fapofával rákérdez a miértekre, mert nem érdekli ki mit gondol róla. Mondhatnánk az ő karaktere sokat változott a végére, de én úgy látom inkább a környezete alakult hozzá így képes volt feloldani. Heo Jae-től kiütés kerülgetett, Lee Sung Min nagyon jól alakította, mert megláttam az arcát és már péklapáttal csapdostam volna.
DE ott volt nekem a drága Eugene, egy igazi pénzember. Rossz oldalunk fő képviselője. Mégis ő volt a legárnyaltabb karakter, teljesen egyértelműek voltak az indokai és a céljai: profit. Imádtam ahogy Hye Joont kezelte és nézett rá, szerintem a kémiájuk is sokkal jobb volt:)
Kinek? huhh tényleg nehéz a nyelvezete, összetett és nem is pörgős. Romantika nullához közelít, de azért fellelhető. Fáradt fejjel közelébe se jöjjön senki, alapvetően érdekes ahogy bemutatja ahogy a világ valójában mozog, mert biztos vagyok hogy szinte egy az egyben így van ez mindenhol. Nem bántam meg, hogy megnéztem, de még egyszer nem állnék neki, max Eugene miatt:D


Hasonló filmek címkék alapján