Holnap (2022–2022) 18

Tomorrow · 내일 (Naeil)
60' · dél-koreai · akció, dráma, fantasy, sorozat 15 !
1 évad · 16 rész

Joon Woong egy baleset következtében félig emberré, félig szellemmé válik, és csatlakozik egy különleges küldetéssel rendelkező, alvilági válságkezelő csapathoz.

(Netflix Magyarország)

koreai
koreai · koreai
koreai · koreai

Képek 74

Szereposztás

Ro WoonChoi Joon Woong
Kim Hee SunGoo Ryun
Lee Soo HyukPark Joong Gil
Yoon Ji OnIm Ryung Goo
Kim Hae SookJade Hwang
Holnap (2022–2022)
Rendező

Gyártó
MBC

Streaming
Netflix

Kedvencelte 9

Várólistára tette 56


Kiemelt értékelések

Shad 

Annak ellenére, hogy még simán bírtam volna tovább nézni legalább ugyanennyi részt, nem vagyok képes rádobni a tízet. Gyönyörűen bemutatta, hogy mennyi különböző dolog taszíthat egy embert odáig, hogy feladja a saját életét. Szerettem a triónkat, de nem tudom nem csalódásként kezelni, hogy az internet és a poszterek ontották Lee Soo Hyuk jelenlétét, mégis alig-alig jelent meg szigorú szexi kaszásunk a részekben. spoiler A téma ellenére mégsem tudom azt mondani ez egy depressziós sorozat, talán a csipet-csapat miatt. Hárman teljesen ellentétes karakterekként annyira csodálatosan kiegészítették egymást. Joon Woong tiszta és ártatlan szíve, Lim úr szabálykövetése (kettejük bromance-a) és Goo Ryeon megingathatatlan vágya, hogy másokat megmentsen…legalább annyi mosolyt csaltak az arcomra, mint ahányszor könnybe lábadt a szemem miattuk. Nagy szívfájdalmam az utolsó részt nagyon összecsapottnak éreztem. Utálom, mikor a sorozat utolsó részénél az egyik szemem az órát nézi folyamat és az agyam fele azon morfondírozik, hogy a rákba akarják ezt lezárni ilyen rövid idő alatt, míg a másik fele próbálja élvezni.
Kinek? Ez félig összetöri az ember lelkét, félig össze hegeszti mikor magad alatt vagy, mert a témája ellenére ez igenis a kiutat mutatja és hogy mire figyeljünk a környezetünkben. Milyen apró részletek, egy-egy kedves szó hozhat vissza egy vívódó lelket a szakadék széléről. Érzékenyebbeknek valószínű kellhet a zsepi, mégsem mondanám sírós sorozatnak:)

Nana92 

Annyira de annyira nézném még! Nem érdekel, hogy néha lehozott az életről, hogy néha felidegesített a történet, annyira de annyira jó volt, még akkor is ha jó pár részt végigbőgtem. Imádtam, úgy ahogy volt.


Népszerű idézetek

Dimma 

Jade Hwang: He may look the same but he has been reincarnated twice. Your suicide caused him much suffering. The wounds engraved deep in his soul couldn't be erased even after repeated reincarnations.

2 hozzászólás
Dimma 

Park Joong Gil: Pain is the essence of life.It's a living human's fate to struggle and move forward in spite of that pain.

1. évad 4. rész – Az idő erdeje 2 és A fa 1
alexakarola 

As you'll live, there will come a moment when you realize it was all for today. So.. live!

Dimma 

Goo Ryun: Why are you following me?
Joon Woong: How did you know?
Goo Ryun: It's hard not to notice someone as big as you following me like a lost puppy.

1. évad 4. rész – Az idő erdeje 2 és A fa 1
Dimma 

Park Joong Gil: No one ever finds it easy. But that is the work of a Reaper. To watch to the very end.

1. évad 6. rész – Lélekből csillag

Ha tetszett a film, nézd meg ezeket is


Hasonló filmek címkék alapján