Joogoonui Taeyang (2013–2013) 39

Master's Sun / The Sun of My Master / The Sun of the Lord · 주군의 태양
70' · dél-koreai · romantikus, sorozat, horror 15
1 évad · 17 rész

Dzsu Dzsungvon a Kingdom nevű hatalmas bevásárlóközpont- és szállodalánc rigolyás igazgatója, akit a pénzen kívül más nem nagyon érdekel. Hűvös számítások alapján tartja maga mellett az embereket, aszerint, ki mennyire hasznos az üzlet szempontjából. Tervei kútba esnek, amikor egy viharos… [tovább]

koreai

Képek 42

Szereposztás

Gong Hyo JinTae Gong Shi
So Ji SubJu Jung Won
Seo In GukKang Woo
LJu Jung Won (fiatal)
Kim Yoo RiTae Yi Ryung
Han Bo ReumHanna / Cha Hee Joo
Kim Mi KyungJoo Sung Ran
Kim Ji HanYoo Hye Seong (Ep.01)
Lee Yong NyeoMrs Goh
Lee Jae WonLee Han Joo

További szereplők

Hirdetés
Joogoonui Taeyang (2013–2013)
Rendező
Forgatókönyvíró

Kedvencelte 20

Várólistára tette 36


Kiemelt értékelések

Theana

Nagyon megszerettem a sorozatot, és ez most nagyon kellett nekem. :)) Olyan szerethető karaktereket kaptam, hogy néhány kivétellel, de tényleg mindenki a szívemhez nőtt. Egyszerűen olyan aranyos az egész! Biztosan újra fogom nézni.

Számomra, ami eléggé hiányzott, az a magyarázat volt, hogy spoiler Ez volt az, ami nem tette teljessé a képet.

De hogy mennyit röhögtem…!! :DDDD És a zenék is olyan szépek voltak. :')

Ami pedig az utolsó előtti epizódokat illeti, először én sem szerettem annyira, sőt spoiler, de valahogy megértettem, főleg azokat a részeket, mikor TGS arról beszél, hogy spoiler. Szóval összességben, sarangheee. :DDDD
És hát tanultam még egy szót……………………… :DD

Gwener 

Tetszett, nagyon tetszett…. de… azért 2x is vertem a fejem az asztalba, hogy milyen ostobák tudnak lenni a koreai forgatókönyv írok, ráadásul mindig ugyanazokat a maflaságokat művelik (mondjuk legalább mesterszinten balfékek). Tulajdonképpen már megszoktam ezeket a típushibákat – de akkor sem tudok elmenni mellettük nyafogás nélkül…. spoiler spoiler

Szóval mindent összevetve tényleg tetszett, jó volt a zene, izgalmas volt a történet – és a végére még a nagynénit is megszerettem, pedig ő azért sokszor felbosszantott.
Az is tetszett, hogy a szellemek tulajdonképpen (kettő kivételével) nem beszéltek, csak a hangjukat hallottuk. Mondjuk nekem nem voltak igazán ijesztőek, pedig nem bírom az ilyet – na jó, egyszer azért tényleg félelmetes volt spoiler

1 hozzászólás
kkata76 

Nagyon szeretem én is ezt a sorozatot, mégis csak 9 csillagot adtam rá, mikor először láttam, és most is maradok ennél. Gondolkoztam, hogy mért nem adtam tízet mikor először láttam, de a vége felé eszembe jutott. A vége nem tetszett annyira. Kissé elhúzták, és el is laposodott, valahogy elfogyott belőle az, amiért a háromnegyede annyira jó.
Az összes színészt szerettem, de leginkább persze So Ji Sub tetszett, nagyon jó ebben a szerepben. Tetszett a zene is, remek a sztori, nagyon szeretem a humorát, meg a kísértetes részeket is (és épp ezekből lett kevesebb a végére).
Azt hiszem, meg fogom még nézni párszor a jövőben is.

Shad 

Nagy bajban vagyok az értékelésnél. Az első 12 részig teljesen rendben voltam, borítékoltam a 10 csillagot, aztán minden félre siklott… Elővettek egy régi trükköt, amivel sikerült időt nyerni, de csak egy helyben topogtunk 1,5 részig…aztán végre magunkhoz tértünk újabb 1,5 rész erejéig. A 15. rész végén úgy gondoltam simán le is zárhattuk volna az egészet és azon agyaltam mégis mi jöhet az utolsó 2 részben. Hát persze, hogy Gong Shink elveszti az agyát… Nem, képtelen voltam megérteni az indokait. Noh mindegy. A 8 csillagot azért megajánlom, mert végülis a 17 részből 13 jó volt:)
Karakterek: vesszek meg nekem Kang Woo jobban bejött, bár Jung Wonnak is voltak nagy pillanatai:)) Madam Go-tól a hideg rázott, viszont a Jung Won titkára nagyon szerethető karakter volt:) Először azt hittem Yi Ryung karaktere idegesítő lesz, de aranyos volt, ahogy nem adta fel és küzdött Kang Wooért, még ha néha hisztis is volt:P Emellett le a kalappal az összes szellemünk előtt:) Voltak érdekes történetek:))
Keserédes mégis összességében nem volt ez rossz, de szerintem az utolsó 5 részt sokkal jobbra is meg lehetett volna csinálni. Több volt ebben, mint ami lett a végére:/
Kinek ajánlom? hmm aki szereti a romantikus, humoros, viszonylag kevés dráma faktor(nem kellett a szereplők alá könny elvezető:P) néha kicsit borzongató (egy-két szellemet durván megcsináltak…a babától pl kirázott a hideg) sorozatokat.

3 hozzászólás
Dreamborder

Majdnem tökéletes volt. Nekem egy kicsit túlbonyolították az uccsó két részt, de ezen kívül nagyszerű volt! Szuper színészekkel, szuper történettel. Nagyon tetszett!

Update:
Harmadszorra néztem meg ezt a sorit, azt hiszem ez azért jelent valamit. :) Valahogy az egész hangulata nagyon megfogott, így a hibák nálam abszolút nem voltak zavaróak, simán szemet tudok hunyni felettük. :) Sok-sok szuper színész erősíti a sorozatot, nagyon bírom a zenéjét és nekem a történettel sincs bajom, sőt, így harmadjára már konkrétan örülök annak az utolsó két résznek, pszichológiailag sokkal jobb megoldás volt ez így, vagy legalábbis tökéletesen értem a csajnak a szempontjait. :) Szóval marad a kedvenceim közt és jövőre ugyanitt folyt köv. :D

2 hozzászólás
IviKawaii 

Kicsit többet vártam, de ez főleg azért volt, mert a horror cimke is meg lett adva a filmnél és lássuk be az ázsiai horrorok között van pár ütős, de itt kicsit tulzó ez a megnevezés, szóval olyan is megtudja nézni, aki nem szereti annyira ezt a műfajt.
Az elején kifejezetten idegesítőnek találtam a főszereplő lányt, de ahogy haladt a történet, ez megváltozott valamellyest. Nekem a zenéje unalmassá vált, annyiszor letolták már egy egy részben, de tényleg szép a dal csak én soknak éreztem. A plakátok alapján megint nagyon szép ruhákra számítottam, amikből sajnos elég kevés volt. Számomra a legemlékezetesebb közülük, az a piros, kockás darab, a zongoristás jelenetből.
Ami kifejezetten tetszett, azok a szellemek, főleg az elején (ott még volt egy, két ilyesztő rész, bár nekem a késöbbiekben is bejöttek, leginkább a kuka mellett ülő alak), de sajnos háttérbe szorult az a bizonyos horror vonal, ahogy a sztoriban előtérbe került a romantikus szál. Mondjuk lehet, hogy ez nem véletlen :D

Röfipingvin

Kellemesen misztikus, néha hátborzongató (hangsúly a néhán), és persze néha sírva röhögős. Hyo Jin remekel, és jó kis partner Ji Sub.

Stone 

Csak So Ji Sub miatt néztem…soha többé lomantikus sorozat….

2 hozzászólás
Melanii 

Néha majd' bekakiltam úgy megijedtem egyes jeleneteknél, de ez senkit se bátortalanítson el! :) Ritka egy jó sorozat volt és végig élveztem.


Népszerű idézetek

Theana

Ju Jung Won: If you're the sun I don't want to see morning again.

(2. rész)

Gwener 

선택을 하고 뭔가를 지킨다는 건 어려운 일일거예요. 막상 선택을 했는데 그 결과는 어떻게 될지 아무도 모르는 일이구요. 힘들게 결정했는데 더 괴로워질지도 몰라요.

Kiválasztani és megtartani valamit nehéz feladat. Még ha döntésre is jutunk, nem ismerjük döntésünk következményeit. És a gyötrelmes döntéssel lehet, hogy egy még bonyolultabb helyzetbe kerülünk.

17. rész

Gwener 

과거의 자신과 겨루지 마라. 미래의 자신을 기대해라.
그리고 현재의 자신을 사랑해라.

Ne küzdj a múltbeli önmagaddal. Reményekkel telve tekints a jövőbeli éned felé.
És szeresd a jelenlegi önmagadat.

4. rész

Gwener 

마음이 정직하게 불지 않을땐 통증이 답을 준다
Amikor a szíved nem mutatja meg az igazat, a fájdalom megteszi

8. rész

Theana

Ju Jung Won: Miért kéne félnem egy halott embertől? Az élők félelmetesebbek.

1. rész

Theana

Ju Jung Won: Nem félek olyan dolgoktól, amiket nem látok vagy hallok. De az olyan dolgok, amiket látok, például téged, megijesztenek.

2. rész

Theana

Ju Jung Won: Csak felejts el mindent, egy élőnek élni kell.

2. rész

Gwener 

산 사람은 살아야 한다
Az élőnek élnie kell

2. rész

Theana

Ju Jung Won: Ez volt a negyedik alkalom, hogy azt mondta, kopjak le! Számolom ám!

15. rész

Theana

Ju Jung Won: A halott ember tétovázik, de végül az élő szenved.

1. rész


Ha tetszett a film, nézd meg ezeket is


Hasonló filmek címkék alapján