Jombitamjeong (2020–2020) 5

0 díj · 3 jelölés

Koreai vígjáték sorozat egy emlékeit elveszítő zombiról, aki megpróbál boldogulni az emberek világában, és egy fiatal riporterlány segítségével megtalálni múltjának darabkáit, miközben magánnyomozóként más bűnügyeket is megoldanak.

Képek 5

Szereposztás

Choi Jin HyukKim Moo Young
Shin Seung HoCha Do Hyun
Park Joo HyunGong Sun Ji
Sung Min JunLee Joon Woo
Jombitamjeong (2020–2020)
Forgatókönyvíró

Gyártó
KBS2

Várólistára tette 18


Kiemelt értékelések

Shad 

Direkt aludtam rá egyet, mert tényleg nem tudtam mit gondoljak és hova tegyem a sorozatot és ezen az alvás sem segített végül :D Először is Choi Jin Hyuk nélkül 10000% , hogy nem néztem volna végig és az első egy-két rész után elkaszálom. Őszintén megmondva még így is bele-bele tekertem. A krimi része elég kiszámítható és tulajdonképpen két ügy felgöngyölítése. Őszintén mondom ezek voltak a sorozat legjobb részei. A kevesebb néha több tipikus esete lehetne, de nem az. Itt sokkal több van, mint kéne. Olyan szinten eltolták a vígjáték irányába, hogy sokszor már fájt. Én nagyon nehezen kezelem a karakter és helyzet komikumokat, ebben meg olyan szinten bombáztak vele, hogy már nevetni sem tudtam rajta. Egy sokkal szolidabb verzióban kicsit többet a krimire is figyelve egy klasszis sorozat is válhatott volna belőle. Zombink szuper volt és nagyon szexi:D a folyamat őrlődő karakter, aki vívódik saját magával és a világgal és főleg az éhségével. Főnőnk az első pár részben engem kifejezetten irritált, erőszakos volt és fejetlenül ment bele a helyzetekbe , nem gondolva a következményekre. Mondjuk ő legalább jó irányba fejlődött. Zsaruk rendben voltak, de volt három karakter, akiket ha megláttam bicska nyílt a zsebembe. Értettem, hogy ők akartak lenni az abszolút humor faktor (Tegyük hozzá utoljára a Strong Womanban éreztem két ennyire felesleges karaktert), de totál feleslegesek és időhúzóak voltak. 0-t adtak a sztorihoz. A másik ilyen karakter főnőnk nővére volt, annak is mindenre az erőszak volt a megoldása…Az egyetlen mellékszereplő, akit többé-kevésbé kedveltem az Do Hyun sógora a zombi őrült rendező volt, bár néha mikor egy-egy fikcióját ecsetelte azok is kemény 10-15 perceket vettek el a sorozatból…
Kinek? akit nem zavarnak az abszolút logikátlanságok, szereti a kicsit/nagyon túltolt karakter/helyzetkomikumokat , romantika nincs, leheletnyi krimi. Horror műfaj felejtős, az egyetlen ami kiakaszthatja az embert azok a csontok ropogása, mikor néha egy-egy dolog után „helyre rakja” magát:D szóval olyan embereknek, akik az abszolút humorra mennek. Mondjuk nem mondom, hogy pár helyen nem vigyorogtam én is :)


Hasonló filmek címkék alapján