Míg a jackpot el nem választ (2008) 294

What Happens in Vegas
99' · amerikai · romantikus, vígjáték 12

0 díj · 2 jelölés

Joy egy nagy csalódást szeretne elfelejteni, Jack pedig bármilyen csalódást elkerülni jön Vegasba. A véletlen úgy hozza, hogy este együtt buliznak, éjszaka viccből összeházasodnak és reggel egymás mellett ébrednek. De nem csak egy házastársat nyertek az éjjel, hanem meg is gazdagodtak: egy… [tovább]

Képek 15

Szereposztás

Cameron DiazJoy
Ashton KutcherJack
Rob CorddryHater
Queen LatifahDr. Twitchell
Lake BellTipper
Zach GalifianakisDave
Krysten RitterKelly
Dennis FarinaBanger
Jason SudeikisMason
Treat WilliamsIdősebb Jack Fuller

További szereplők

Kedvencelte 46

Várólistára tette 49


Kiemelt értékelések

kiruu

12 éves korom óta tervezem megnézni ezt a filmet, de valahogy sose került rá sor. Nagy hiba.
Ashton nem néz ki annyira jól, de mégis, valahogy nagyon megnyerő a külseje. Fiatalon meg pláne. Diaz alap, imádom a mosolyát. És kettejüket is. Csak úgy áramlott a szexuális feszültség a laptopomból. Ilyen egy jó romvig. Érzéseket ébreszt benned, annak ellenére, hogy az összesnek ugyanaz a forgatókönyve.

Theana 

Aranyos kis semmiség, de jól szórakoztam rajta. A sztori nem valami új, a párbeszédek is kissé slamposak néha, de voltak jelenetek, amiken kifejezetten nevettem és tetszett. Mint amikor Joy fel-lenyitogatja a wc ülőkét vagy Jack popcornt eszik. Amúgy miért mindig a srác bunkó és rontja el?

Oroa 

Régen mikor még néztem TV-t sokszor találkoztam össze ezzel a filmmel. Bár mindig csak részleteket láttam belőle. Jó volt most így egyben végig megnézni, Főleg, hogy nem csalódtam benne,

Lilla99 

Egyszer-kétszer láttam már a legvégét, de nem tudtam igazából hogyan jutottak el odáig. Most, hogy végre az előzményeket is tudom, összeállt a sztori. Ami igazából nagyon tetszett. Szerintem voltak benne nagyon jó és vicces jelenetek. Persze nem kell tőle sokat várni, nincsenek benne olyan fordulatok, amitől a fejedet fogod, hogy te jó ég. Ennek ellenére egy nagyon jó romkomot kapunk, ami határozottan újranézős lesz nálam. És ezúttal már nem csak a legvége.

brena

Két cuki színész,aránylag gyenge story,de végül egy aranyos film kerekedett belőle.
Láttam párszor…

zsebibaba007

Egyik kedvenc filmem. Meg se tudnam mondani hanyszor lattam mar. :)

4 hozzászólás
Pecsikorn

Eszméletlen sokat nevettem Jack és Joy piszkálódásain, és tényleg élveztem. Más színészeket nem tudnék elképzelni erre a szerepre. Úgyhogy, igen. Megkapta a maximális pontszámot.

ÁrnyAngyal 

Úristen ez elképesztő volt. Fantasztikus volt! Egyszerűen nem találok hibát. Tökéletes a színész választás, fergeteges a történet, csodálatos befejezés. Nem találok szavakat. Egyszerűen csak imádtam! :)

Alexandra

Láttam már egy párszor, de azért újra és újra megnézem.

Luna_Iceshard

Könnyed, romantikus vígjáték, és nagyon sokat nevettem rajta. Alapból nem vagyok oda Cameron Diazért, de vannak filmjei, amikben szeretem, és ez közéjük tartozik. A legviccesebbek azok a részek, amikor még küzdenek egymással, pl. amikor Jack el akarja hitetni a párterapeutával, hogy a felesége veri:) De tetszett az is, ahogy fokozatosan rájönnek, hogy mégis összeillenek és beleszeretnek egymásba. Többször nézős:)


Népszerű idézetek

Vaklarma

Huszonöt éve élek együtt a hol tündéri, hol idegesítő feleségemmel. Vannak napok, amikor ciánt tennék a kávéjába, de nem teszek, mert szeretem. És a törvény is tiltja.


Hasonló filmek címkék alapján