Mi köze ennek a szerelemhez? (2022) 62

What's Love Got to Do with It?
108' · egyesült királysági · romantikus, vígjáték 12

Hogy lehet manapság rátalálni az igaz szerelemre? A dokumentumfilmkészítő, folyamatosan társkereső appokat pörgető Zoe erre a kérdésre keresi a választ. A lány számára a jobbra-balra húzogatás azonban nem hozott mást, csak csalódást keltő férfiak végeláthatatlan sorát, ami nem csak őt, de… [tovább]

angol
magyar

Képek 1

Szereposztás

Lily JamesZoe
Shazad LatifKazim
Emma ThompsonCath
Shabana AzmiAisha Khan
Asim ChaudhryMo
Nikkita ChadhaBaby
Mim ShaikhFarooq
Sajal AliSidra
Oliver ChrisJames
Ben AshendenOlly

További szereplők

Kedvencelte 4

Várólistára tette 152


Kiemelt értékelések

SunflowerSz 

Egy-két klisét leszámítva szerintem aranyos ez a film. Tudom, hogy most a PC miatt eléggé mennek az ilyen multikultúrális dolgok amúgy is, de mégis voltak benne szép megoldások és megközelítések. Az egész egyébként nem ilyen arcbatolós és szerintem ettől élvezhető is, a szereplők kedvelhetőek, ami hozzátesz ahhoz, hogy élvezhető maradjon ez az egyébként manapság már átlagosnak mondható film. Lily James tetszett itt is, kedves karaktere volt, ami nagyon jól állt neki. A vége egyértelműen kiszámítható volt, de még az is aranyosan lett megoldva. Egyszeri kikapcsolódásnak tehát szerintem jó választás.

Nympha17

Lilly James miatt akartam megnézni ezt a filmet, és nem csalódtam benne. :)

Megható, aranyos, igazi angol multikultis film. Egyedül azt tudom felróni neki, hogy a végét elnyújtottnak éreztem, illetve érdekes volt, hogy varázsütésre mindenki sutba dobta a tradíciót és megbocsátott. Csak remélni tudom, hogy a valóságban is így lehet.

eve58 

Húúú – ez most nagyon jól esett a lelkemnek!
Nagyon jól van adagolva benne a finom humor, az irónia és a meghatóbb részletek spoiler… Nagyon egyben van az egész.
Jó kis szövegek is vannak benne. Lily James nagyon aranyos, Emma Thompson – hát ő pedig Emma Thompson, nincs mit ragozni rajta!
Csak ajánlani tudom.

Tévéherceg 

Hogy is mondjam? Ez egy klassz film. Csak már ez is totál liberális. Azért nem hiszem, hogy a pakisztáni fiatalok kokóznak és vodka kóláznak? Vagy csak én vagyok naiv? Szerintem az Iszlám vallás elég konzervatív. Látod, kitagadtak az egyik családtagot. Mindenesetre Lily James nagyot alakított. Már a Downton Abbey óta nagy kedvencem. Ő egyszerűen egy zseniális csaj. Komoly indok volt ő is, hogy moziban lássam ezt az alkotást. A történet igencsak jó és Emma Thompson is, mint Anyuka jól helytállt. Izgalmas ez a szerelem nélküli házasság. Vagyis inkább nagyon fura? Érzelmek nélkül nehéz együttélni valakivel. Legalábbis nekem az lenne. De vannak hagyományok is és azt is tiszteletben kell tartani. Még ha itt minden a feje tetejére is áll. London és Pakisztán is csodás volt. Kaptunk egy szép bemutatást róluk. A pakisztáni lányok is nagyon szépek voltak. De ez az érzékenyites… Már minden moziban ezt adják? Hova lesz a világ. Persze vannak emberi jogok. Az, hogy itt mesékkel fejezték ki, az bejött nekem. Tanulsága is van ennek a filmnek: a szerelem nem ismer akadályokat! :)
Értékelés: 80 %

1 hozzászólás

Népszerű idézetek

inmydreams 

Cath: Szükségünk van más emberekre, ebben nincs semmi gyengeség.

system456 

Cath: James, én vagyok! Ez a… Ez a kutya, nem tudom megmagyarázni, de valami kilóg belőle, de nem a jó végén.

inmydreams 

Zoe: Azt hittem attól félek, hogy nem az igazi mellett leszek, de rájöttem, inkább attól, hogy az igazi mellett vagyok.


Hasonló filmek címkék alapján