Megjött Apuci 2 (Megjött Apuci 2.) (2017) 72

Daddy's Home 2
100' · amerikai · vígjáték 12

1 díj · 1 jelölés

Brad (Will Ferrell) és Dusty (Mark Wahlberg) nagy nehezen sikerült kibékülni, és egyfajta haveri apatársak lettek. Ezt a szép idillt azonban kicsit felborítja az idei karácsonyi összejövetel, ugyanis mindkettőjük apja jön meglátogatni az unokákat.

angol
magyar

Szereposztás

Mark WahlbergDusty Mayron
Will FerrellBrad Whitaker
Linda CardelliniSara
Mel GibsonKurt Mayron
John LithgowMr. Whitaker
John CenaRoger
Hirdetés

Kedvencelte 2

Várólistára tette 64


Kiemelt értékelések

Törpillaa 

Nekem tetszett a film. Ezt is végig röhögtem, majdnem az egész filmet. Voltak benne vicces részek és jó, rossz poén. De nekem így is tetszett. Még mindig nem csípem Will Ferrell-t, de vicces fickó. Mark Wahlberg-et viszont még imádom. Mel Gibson annyira jól alakította a bunkó macsó papát, nagyon bírtam. :-) A másik papa is jó volt, vicces is, és mikor John Cena megérkezett, hát az csúcs volt. A vége is tetszett, aranyosak voltak a gyerekek. :-)

Masni

Jó kis vígjáték volt. A mobiltornyos incidensnél konkrétan sírtam a nevetéstől. :D

Faythe

Most néztük a moziban, kb teltház volt, ilyet se láttam még.
Jó volt a film, sokat nevettünk, a vége egy picit nyálas volt de alapvetően jól lehet rajta szórakozni. :D

Binder_Szántó_Viktória

Ez a rész is csúcs lett… :D Bőven volt benne vicces jelenet. Szeretem az ilyen vígjátékokat.. :)

victoria_m997

Én nagyon élveztem, jókat röhögtem rajta és végigmosolyogtam az egészet, még a végén azt a hihetetlen nyálasan édes jelenetet is. Tipikus karácsonyi, a maga nemében jó, de az első sokkal jobban tetszett.
Remélem a két nagyfater vegasi csajozásáról forgatnak filmet, mert azt látnom kell.

Dexter79 

Azt leszámítva, hogy az eleje és a vége picit nyálas lett, nagyon jó kis film. Szerintem hozza az első rész szintjét, ami a színészeknek és a poénoknak köszönhető. :)

Kiss_Melinda_Éva 

Mel Gibson miatt kapott három csillagot a film, szerintem egyedül ő hozta a gyenge poénokból a legtöbbet.

Mr_Catharsis91 

Általában gyenge poénokat vonultat fel, de néha megmosolyogtam azért. John Cena kellett bele, de ezt most is csak a Cena-s poénok kedvéért mondtam, mert amúgy meg nem mindegy, ő miben játszik? A mémek miatt már szinte tetszik is, pedig nem is nagy színész. :D
A vége nagyon csöpögött már és giccses volt. Viszont a sorbaállás a csókért-jelenet még jobban fájt a végén…ott miért kellett szivárványkodni? :D

Chris90 

Ahhoz képest, hogy az első részből szinte semmire nem emlékeztem, annyira nem hagyott mély nyomot bennem, egész jó volt. De az is lehet, csak én voltam nagyon fáradt, de tény, hogy nagyon sokat nevettem. A történet abszolút nem eredeti, elég csak egy hónapot visszamenni az időben, a Rossz anyák karácsonya is ugyanerre a sémára épül. De persze nem is vártam világmegváltó gondolatokat, így egy könnyed esti filmnek tökéletes volt.

Nour

jezusom..ez nagyon nagy idiotaság volt o.O


Ha tetszett a film, nézd meg ezeket is


Hasonló filmek címkék alapján