Last Tango in Halifax (2012–) 1

Celia Dawson és Alan Buttershaw mindketten özvegyek a 70-es éveikben. Már az 1950-es években kedvelték egymást, de nem történt semmi köztük. Napjainkban újra összetalálkoztak a Facebookon, mivel az unokák feltették a profiljukat és szinte tínédzserkori szerelmet éreznek egymás iránt.

Szereposztás

Anne ReidCelia
Derek JacobiAlan
Sarah LancashireCaroline
Nicola WalkerGillian
Tony GardnerJohn
Josh BoltRaff
Louis GreatorexLawrence
Dean AndrewsRobbie
Nina SosanyaKate
Katherine Rose MorleyEllie

További szereplők

Kedvencelte 1

Várólistára tette 11


Kiemelt értékelések

ziara 

Ha tudtam volna, hogy ennyire tetszik majd ez a sorozat, biztos előbb nekikezdek.
Egyszerű volt, keresetlen, emberi, igazi.
Voltak benne pici hullámvölgyek, de alapvetően nagyon szuper volt. Minden karakter a szívemhez nőtt, az örömeik, a bánataik, a humoruk, a hanghordozásuk, a szófordulataik, a helyek, ahol történtek az események. Szóval imádtam, nem kicsit. Remélem, sokan megnézik, és hasonlóan vélekednek majd, mint én!!! És megint csak köszi, @Larawyn, Te vagy a filmes tündér keresztanyám!!!!
5.évad után: az elragadtatásom csökkent, de nagyon jó volt újra látni őket. A maguk egyszerűségében, gyarlóságában, igazi emberségében. Ez az évad inkább a rajongóknak szólt, mármint ami a történetet illeti. Persze itt volt Ted, de nem igazán mélyültünk bele ebbe a történetszálba sem. Nem vonok le a tíz csillagomból, de ez az évad nem sokat tett hozzá a nagy egészhez.

2 hozzászólás

Hasonló filmek címkék alapján