Kedvencelte 7

Várólistára tette 87


Kiemelt értékelések

Morgan

Az első két évad alapján nem gondoltam volna, hogy a végére ennyire meg fogom kedvelni ezt az egész sorozatot. A spanyol nyelv gyakorlása miatt esett választásom erre, mivel Madridban játszódik. Eleinte kínomban nevettem a szappanopera-szerű fordulatokon, de aztán talán a harmadik évad táján egészen elkezdett érdekelni a történet. Az egész csapatot megszerettem, és érdeklődve néztem, mi történik velük. Külön örültem, hogy Carlota és Óscar karakterével behozták a bi/pánszexualitást, illetve a transzneműséget. Óscárt nagyon sajnáltam, amikor a háború alatt muszáj volt rejtőzködnie. Lidiát imádtam, és igazából Carlossal meg Franciscoval is ugyanúgy el tudtam képzelni. A háborús részek nagyon izgalmasak lettek, és sok meglepő fordulatot hozott. A vége pedig… wow, erre nem számítottam.

Zitty 

Szerintem teljesen rendben volt ez a sorozat, kicsit voltak benne szappanoperás fordulatok, viszont mivel egy évad csak 8 rész, ezért nem húzzák a dolgokat sokáig, így nem megy az ember agyára. Az utolsó évad sokkal komolyabb, mint a többi, és a vége…gondoltam az is a szokásos kiszámítható vég lesz, erre kaptunk egy olyat…még nem sikerült feldolgoznom. :D

clarity 

hát, ez elég gagyi volt, a többi évad nem is érdekel. nincsenek benne igazi karakterek (mint pl a Money Heist-nál). a zenék borzalmasak, nem elég hogy keveri a szezont a fazonnal, de úszik mindegyik a nyálban. cselekménye alig van, vagy ha van is visszatérő körökben ugyanoda lyukadnak ki, majd kezdik újra a csontrágást. egy végtelen nyűglődés az egész. az angol Call the Midwife jutott eszembe róla, azzal a különbséggel, hogy azt 8 évada nézem és még mindig kedvenc. ez meg csak egy színvonaltalan telenovellának tűnik, akik rajonganak az ilyesmiért, azoknál biztos favorit.

Timi_Kállai

Hm, hm. Az ötlet jó volt, a történet is jól indult. A szereplők kiválasztása is jónak tűnt…….akkor mi volt a baj?
Az, hogy évadról évadra hullott szét az egész, olyannyira hogy a 6. évadra már a legrosszabb szappanopera sablonokat puffogtatja. Konkrétan a 6.évad negyedik részétől már nem bírtam tovább nézni.


Hasonló filmek címkék alapján