Hívják a bábát (2012–) 19

Call the Midwife
60' · angol · dráma, sorozat
8 évad · 69 rész

A sorozat a múlt század ’50-es éveiben játszódik Londonban. A friss diplomás szülésznő, Jenny Lee – az ő visszaemlékezései alapján készült a sorozat- 22 évesen érkezik meg a hirdetés útján szülésznőt kereső Nonnatus Házba, amelyről ott helyben tudja meg, hogy nem magánkórház, vagy -szülőotthon,… [tovább]

Képek 9

Szereposztás

Vanessa Redgrave
Jessica RaineJenny Lee
Pam FerrisEvangelina nővér
Helen GeorgeTrixie Franklin
Laura MainShelagh Turner
Judy ParfittMonica Joan nővér
Miranda HartChummy Noakes
Emerald FennellPatsy Mount
Bryony HannahCynthia Miller
Gethin AnthonyGeorge Saint

További szereplők

Hirdetés

Kedvencelte 14

Várólistára tette 88


Kiemelt értékelések

dezirel

Még folyamatban!
Ez az a sorozat, amit nem tudok darálni, mert megvisel érzelmileg. Egyértelműen imádom, nagyon-nagyon jól megcsinálták. A szereplők, a történet zseniális, de nincs olyan rész, amin ne bőgnék. De úgy igazán össze tudja facsarni a szívem. Szerencsére nem teljesen döngöli az embert a földbe, mindig megtartja az egyensúlyt. Teli van szívet-melengető részekkel, amikor meg azért pityergek, mert teljesen meghatódok.

Mesemondo

Nagyon szerethető, bájos sorozat. Bár elég sötét témákat érint, sohasem megy el teljes depresszióba; inkább olyan feel-good hangulata van, ami nem rémül el a tényektől, de nem is merül beléjük annyira, hogy vagdosni akard magad (*köh*SixFeetUnder*köh*). A szüléssel kapcsolatos részletek eléggé korrektek, vannak mindenféle problémák meg folyadékok, és igazi, újszülöttnek kinéző újszülöttek is, amit amúgy ritkán lát az ember a képernyőn. Szóval az egész sorozat egyszerre reális és tündérmese-szerű, és amennyire hülyén hangzik ez a kombináció, annyira elvarázsolt a végkifejlet.


Ha tetszett a film, nézd meg ezeket is


Hasonló filmek címkék alapján