Kahogo no Kahoko (2017–2017) 3

Overprotected Kahoko · 過保護のカホコ
45' · japán · dráma, romantikus, vígjáték, sorozat 12
1 évad · 10 rész

Nemoto Kahoko egy naiv, huszonegy éves egyetemista lány, aki mindenben az anyjára, Izumira támaszkodik. Az anyja minden reggel felkelti, kikészíti a ruháját, mialatt Kahoko sosem végzett házimunkát, vagy sosem vezetett még autót sem. Egy nap Kahoko találkozik egy fiatal férfival, aki teljesen… [tovább]

Szereposztás

Takahata MitsukiNemoto Kahoko
Kuroki HitomiNemoto Izumi (Kahoko anyja)
Tokito SaburoNemoto Masataka
Mita YoshikoNamiki Shodai
Nishioka TokumaNamiki Fukushi
Shukugawa AtomNamiki Atsushi
Nakajima HirokoNamiki Tamaki
Sato JiroNamiki Mamoru
Kubota SayuNamiki Ito
Takeuchi RyomaMugino Hajime

További szereplők

Kedvencelte 1

Várólistára tette 6


Kiemelt értékelések

robnor 

Szerintem nagyon kedves kis történet volt. Egy agyonvédelmezett, buborékfóliába csomagolt, törékeny felirattal teleragasztott leányzóból önálló felnőtt vált a sorozat végére, aki ha kellett a sarkára állt és foggal-körömmel próbálta egyben tartani a családját, bármilyen akadály, nehézség állta útját. Bizony anyukája néha elviselhetetlen volt, de Kahokoval együtt ő és a család többi tagja is kicsit felnőtté vált. Szívmelengető sorozat egy kis humorral fűszerezve a családi szeretetről és a felnőtté válásról.

GentleRain 

A felénél kaszáltam, egyszerűen nem bírtam tovább. Ennél rosszabb japán doramát ritkán láttam még. A történet sablonos, unalmas, idióta, a karakterek pedig mind annyira irritáltak (főleg Kahoko és az anyja), hogy egyszerűen nem bírtam tovább. Úgy döntöttem, nem kínzom magam ezzel a doramával, van rengeteg sokkal jobb ennél.


Ha tetszett a film, nézd meg ezeket is


Hasonló filmek címkék alapján