Jurassic Park 3. (Jurassic Park 3.) (2001) 347

Jurassic Park III
92' · amerikai · akció, sci-fi, kaland

0 díj · 5 jelölés

Dr. Alan Grant kiheverte a Jurassic Parkban történteket, és újult lendülettel kutatja a raptorok intelligenciájával kapcsolatos új elméletének helyességét. Így aztán nem tud ellenállni a kísértésnek, amikor egy jómódú kalandor busás támogatást ígér kutatásaihoz – amennyiben Grant elkíséri őket… [tovább]

angol

Képek 18

Szereposztás

Sam NeillDr. Alan Grant
William H. MacyPaul Kirby
Téa LeoniAmanda Kirby
Alessandro NivolaBilly Brennan
Trevor MorganEric Kirby
Michael JeterMr. Udesky
Laura DernDr. Ellie Sattler
John DiehlCooper
Bruce A. YoungM.B. Nash
Taylor NicholsMark Degler

További szereplők

Kedvencelte 49

Várólistára tette 47


Kiemelt értékelések

Chriss 

Azért nem olyan rossz film ez. Izgalmas, mozgalmas és még a kissrác sem idegesítő. A zenéje pedig még mindig fantasztikus, akárcsak a látvány. Külön plusz pont a spinosauruszért és a raptorokért. Végre deinonychust és ankylosaurust is láthattunk :) A T-Rex és a brontosaurus már alap :) A házaspár volt a leggyengébb láncszem, és a végét nagyon összecsapták. Ezt leszámítva egész szórakoztató :D

Nihilchan 

Lényegében jobban tetszett, mint a második rész, mert elviselhetőbb volt a gyerek. De nem egészen tudom, miért kellett ide is egy ostoba nő. A dinoszauruszok szokás szerint nagyon menők voltak, én mindig nekik drukkolok. Nem rossz film, izgalmas és szórakoztató, de bőven elég volt egyszer látni.

kiruu

Örültem Dr. Grantnek viszont a Kirby házaspárt arany tálcán, frissen és nyersen kínálnám fel a kis t-rexnek. A raptorok és a zene még mindig hátborzongató.

BlackWidow 

Úr isten, miért kell minden női főszereplőnek ilyen idiótának lennie?? Most ez komoly??
spoiler. Ezek mind ilyen öngyilkos jelöltek??? Falra másztam már tőle.
Néhány jelenet teljesen kiszámítható volt, de ettől eltekintve lehetett élvezni. Még mindig nagyon tetszenek, ahogy megalkották a dinókat. A raptorok a kedvenceim.
Jó film volt, de semmi extra ettől eltekintve.

8 hozzászólás
Coralie 

Épp kapcsolgattam a tévét, és kezdődött a film, gondoltam akkor már megnézem. Nem most láttam először, viszont elég régen ahhoz, hogy ne tudjam (csak halvány emlékek formájában), hogy mikor mi fog történni benne. Így aztán egész jól elszórakoztatott. Nekem tetszik ez a film is, örülök, hogy ismét Dr. Grant volt a főszereplő. A sorozatból a második rész lett a leggyengébb, ez meg kb. egy szinten van nálam az új Jurassic Worlddel. (Az első a legjobb.) spoiler Sam Neillhez nagyon illett ez a szerep, emlékeimben mindig úgy marad meg, mint a „dinós bácsi”. :)

1 hozzászólás
Honey_Fly 

Úgy éreztem, hogy ebben a részben fordított arányban állt egymással az egy főre jutó sikítozások és a dínók száma. Hangosnak hangos volt, az biztos.

Hippoforaccus 

Harmadik résznek kifejezetten jó. Az alap koncepció a második részre hajaz, mégis teljesen más a történet. Megunhatatlan a maga humorával, és izgalmasságával, hogy a zenéjéről ne is beszéljek (ez visszamenőleg az előző két részre is érvényes).

Kemiviki 

A házaspárt én ott vertem volna agyon a vadonban, majd valamelyik dinó eltünteti őket címszóval… Még egy ilyen életképtelen párt. Viszont a kis srác karaktere nagyon jól ki lett találva.
És megint csak DINÓÓÓÓK!

KyKy

Igazából a JW-hangulat miatt adok több csillagot, mint amennyire szeretem a filmet, mert szerintem ez lett a leggyengébb rész. Ettől függetlenül persze ezt is szeretem meg izgalmas, meg király, de kevésbé, mint a többi, főleg a következőhöz képest. A karakterek kicsit sablonosak, viszont az okos Raptorok tetszenek, még akkor is, ha ezek is túl hihetetlenek alapvetően. Sebaj! Akkor is élvezetes alkotás.

Törpillaa 

Ezt a részt is szeretem, de ez a nő sikoltozásai, düh kitörései idegesítőek. Nem igazán tetszetős nekem a nő nem bírom, ha ennyire hisztis valaki. Megértem, ha félelmetes, de akkor is lehetett volna ennél sokkal jobb is. A többi szereplővel nem volt bajom. Kellően izgalmas, de az első kettő rész jobban tetszik.


Népszerű idézetek

Papp_Fanna8 

Dr. Grant: Itt vagyunk a világ legrosszabb helyén, és még csak nem is fizetik.

Papp_Fanna8 

Dr. Grant: Fordított evolúció. A legidiótább éli túl.

Papp_Fanna8 

Dr. Grant: Ez a jó a csontokban. Nem szaladnak el.

Coralie 

Eric: Olvastam mindkét könyvét. Az első jobban tetszett, amit még a sziget előtt írt. Akkor még szerette a dinoszauruszokat.
Dr. Grant: Akkor még nem próbáltak megenni.

Valcsa

Dr. Grant: Fogalmad sincs, milyen rossz dolgok születtek már merő jó szándékból.

Szeszj 

Dr. Alan Grant: Olvastad Malcolm könyvét?
Erik Kirby: Igen.
Dr. Alan Grant: És?
Erik Kirby: Nem is tudom, vagyis kicsit szájbarágós, és túl összevissza, eléggé zavaros. Mintha tökre el lenne telve magától.
Dr. Alan Grant: Már két dolog van, ami közös bennünk.

Corvus_CoRex 

Paul: Nos? Mit csináljunk?
Udesky: Megkeressük a fiát. Arra, amerre ők mennek.

Corvus_CoRex 

Paul: Dr. Grant szerint ez rossz ötlet.
Amanda: Dr. Grant! Dr. Grant szerint így…
Paul: Miért fogadunk szakértőt, ha nem hallgatunk a tanácsára?
Amanda: Na ja! Csakhogy Dr. Grant nem Ericet keresi, hanem a partot!
Paul: Jó, tessék, sikítozz csak! Aztán majd ha megtámad egy triciklitopsz, ne hozzám gyere!

1 hozzászólás
Corvus_CoRex 

Billy: És az a másik fickó?
Udesky: Cooper profi, tud vigyázni magára!


Folytatása

Összehasonlítás

Jurassic Park


Hasonló filmek címkék alapján