Kedvencelte 27

Várólistára tette 137


Kiemelt értékelések

Szeszj 

Megmondom őszintén én rosszabbra számítottam, barátom még látta moziban és szerinte borzasztó lett, alig várta hogy vége legyen. Szerintem nem lett olyan rossz, oké elég klisés és a poénok is gyengék de én bírtam, jókat nevetem egyes részeken, bár én a szar poénokon is tudok nevetni. :D A történet is gyengébb, kicsit lehetett volna izgalmasabb. A látványvilága még mindig nagyon szép, az állatok is kidolgozottak voltak, főleg a ló! Bár a struccok elég furán néztek ki! :D
A szereplők még mindig jók, főleg az új két karakter, imádtam őket. :D
Szerintem egy jó film, nem érhet az első rész nyomába de egy esti kikapcsolódásnak tökéletes. Ahogy láttam a végét lesz folytatása is.
https://giphy.com/gifs/jumanjimovie-jumanji-the-next-le…
https://giphy.com/gifs/jumanjimovie-jumanji-movie-next-…

Törpillaa 

Hát ez nagyon bejött. :-D Szórakoztató volt, vicces, és látványos, mint az első része is. :-D Szerencsére moziban néztük meg a barátnőmmel, és nagyon izgalmas volt. :-D A sztori, a jelenetek, a szereplők nagyon, nagyon jók voltak, még az újak is. Irtó vicces volt, jóformán végig nevettünk, vicces volt az egész, és nagyon is élvezhető. :-D

Valentine_Wiggin 

Aranyos, jó folytatása az előző résznek. Azon túl, hogy remekül elkapja a videójátékok sok abszurditását, ezúttal hol jópofa és vidám, hol egészen szomorkás és komoly módon boncolgatta az időskor kérdését is. A karakterek szerethetőek, minőségi vígjáték.

MrsCumberbatch 

Rengeteget nevettem haláli volt ez a rész is. Különösen tetszett az újszerű megközelítése az öregek vs technológia harcnak. Illetve hogy nem mindenki akar nyugdíjba vonulni.

kiruu 

Meg sem közelíti az első szintjét, szerintem sokkal gagyibb. Semmi eredeti nincs benne, olyan egyszerű és nyilvánvaló minden. A szerelmi szál nevetséges, az egész nagyon klisés, erőltetett és alig van benne értékelhető poén.

sfox33 

Nagyon jót nevettem rajta, mérföldekkel viccesebb, mint az első rész.

Netta88 

Ez pont ugyanolyan klisé halmaz volt, mint az előző, csak még erőltetettebb. A srác meg a csaj, akik nagy nehezen összejöttek az előző részben, most fasírtba voltak, plusz kapunk két civakodó vénembert melléjük, és milyen meglepő, az egyikről kiderül, hogy alig van már ideje… A poénok sem voltak olyan jók, erőltetettek voltak, egy-kettőt leszámítva. Azt hittem (mondjuk már az első részben), hogy a szőke csaj meg a „pilóta” srác összejönnek, de nem. Pedig megvolt köztük a kémia. Jobban, mint a másik párosnál… Ó és gyanús, hogy lesz egy harmadik rész is…

6 hozzászólás
Békacica 

Nagyon elgondolkodtam rajta, hogy ér-e annyit, mint az előző rész. Elhagyták a társasjátékot, meg a bennragadt szereplő sémát meg lettek új szereplők, és nem ugyanaz a feladat, ami mind pozitív.
De a karakterfejlődést is hanyagolták, illetve minimálisra visszafogták. Rengeteget ismétli a film az eőzőt, olyan címen, hogy az öregek hülyék ehhez, nem lehetnek főszereplök, ezért be kell hozni egy avatarcserét is. Eddig az üzenet még az volt, hogy nem lehet menekülni a valóság elől, itt meg értem én, hogy öregség, de ez ne adjon már felmentést mindenre. Tehát szemen köpi magát a széria.
Persze nagyon látványos, 3D-ben biztosan nagyot üt a majmos rész.

Krisztina_Kállai 

Nekem sajnos nem azt adta, amit vártam… :/ Rossznak nem mondanám, deee… az előzőnél észre sem vettem, hogy mióta nézem. Beszippantott, sodródtam a történettel. Ennél viszont már a felétől nézegettem, mikor lesz már vége. Borzasztóan zavart hogy más karakterek kerültek az egyes avatarokba, mint az elősző sztoriban. Utána már hiába csinálták vissza. Ahogy belehozták az „idős” szálat, onnantól tudtam hogy valamelyik nagyapóval valami gond lesz… a végére kicsit összekapták magukat, de nálam ez már nem segített a történeten. Az első rész után nekem ez egy picit csalódás volt. Mondjuk mivel két-három napja néztem meg az első részét, így hasonlítgatom, és mindenképpen alulmarad az elsővel szemben. Várok vele egy kicsit szerintem, és külön, önmagában megnézve is adok neki egy esélyt. Megpróbálom különálló filmként kezelni, hátha akkor jobban fog tetszeni.
Nekem ez most nem annyira jött be.

Rémálom 

Sokkal unalmasabb, mint az első rész. Az működött, mert a fiatal szereplőinknek saját magukat kellett megtalálni, és felfedezni a saját képességeiket, itt ugyan használják, hogy mást testet kapnak, de ahelyett, hogy ezzel karakterfejlődés lenne, vagy akárcsak jó poénok, ezt egy legyintéssel elintézik. spoiler

Az, hogy megint elmondják a szabályokat szájbarágós – még ha új nézőknek is van, jobban is meg lehetett volna írni. A felesleges karakterkapcsolati drámák hülyeségek: a két papó felesleges, a romantikus szenvelgés meg rosszul megírt.

A viccek meg javarészt gyengék vagy túltoltak, az, hogy az öregek nem értenek egyszerű mondatokat nevetséges, és a herés vicc mitől vicces…


Népszerű idézetek

Valentine_Wiggin 

Spencer (Ming avatárjával): A csaj kicsi, rafkós és allergiája van! Vagyis pont olyan, mint én!

Nocharity 

Eddie: Let me tell you something. Getting old is…
Spencer: I know, sucks.
Eddie: No. Getting old is a gift. I forget that sometimes.

Kicsicsillag95 

Bethany: – Engem megölt egy rohadt víziló!
Friggo: – Engem meg egy süti!

Gabi 

Bethany: Fiúk, lányok! Kezet rá!
Légy agresszív! Légy, légy agresszív! Légy agresszív! Légy, légy agresszív! Gyerünk, ti is!
Moose Finbar: Ez most nem ilyen pillanat. Ez nem, nem…
Bethany: Jól van… Akkor csak hajrá!

Gabi 

Eddie mint Bravestone: Nézd hogy nézek ki! Mint régen! Nem néztem ki ilyen jól, már vagy…
Milo mint Moose Finbar: Soha. Nem néztél ki így soha.
Eddie: Ne mondd már. Fiatal koromban igenis fitt voltam.
Milo: Jól emlékszem, hogy néztél ki fiatalon… Nem. Hidd el, nem így néztél ki.
Eddie: Igen, most más színű a szemem.
Milo: Meg mindened más színű, öregem.

Gabi 

Őr a kapunál: A Kababick fivérek vagytok?
Bethany/professzor: Hogy kik vagyunk?
Őr: A Kababick fivérek vagytok?
Bethany/professzor: Igen. Pontosan. Ők vagyunk! Azok. Mi vagyunk a fivérek. A Kadabrák, Kadabrick.
Ő az egyik fivér. Én meg a másik fivér vagyok. Más… Más volt az anyukánk. De most eljöttünk a dologért, amiért jöttünk.


Hasonló filmek címkék alapján