Jumanji: A következő szint (2019) 113

Jumanji: The Next Level
123' · amerikai · akció, kaland, vígjáték, fantasy 12

A baráti csapat visszatér Jumanjiba és felfedezi, hogy semmi sem olyan mint először. Útjuk ezúttal száraz sivatagokon és hófödte hegyeken át ível, ahol szükségük lesz minden bátorságukra, hogy elkerüljék a veszélyt, a világ legveszélyesebb játékában.

angol
magyar

Képek 8

Szereposztás

Karen GillanMartha / Ruby Roundhouse
Danny DeVitoEddie
Madison IsemanBethany
Danny GloverMilo
Nick JonasAlex
Dwayne JohnsonDr. Smolder Bravestone
Kevin HartMoose Finbar
Jack BlackShelly Oberon professzor
Ser'Darius BlainFrigó
Morgan TurnerMartha
Hirdetés

Kedvencelte 13

Várólistára tette 220


Kiemelt értékelések

Törpillaa 

Hát ez nagyon bejött. :-D Szórakoztató volt, vicces, és látványos, mint az első része is. :-D Szerencsére moziban néztük meg a barátnőmmel, és nagyon izgalmas volt. :-D A sztori, a jelenetek, a szereplők nagyon, nagyon jók voltak, még az újak is. Irtó vicces volt, jóformán végig nevettünk, vicces volt az egész, és nagyon is élvezhető. :-D

Attila_Saw

Szerintem az előző rész sokkal jobb volt. Nem mondom, hogy ez nem volt jó, de szerintem az sokkal izgalmasabb is volt, valamint a poénok nagyobbat ütöttek. Ebben a részben többnyire a két öregre akarták sózni a poéngyártások munkáját, de engem néha kifejezetten idegesített a jelenlétük. 1x el lehet szórakozni rajta, kíváncsi vagyok, milyen folytatást találtak ki, mert ahogy a végét elnézem, lesz folytatása.

hashtaghetimozi 

A Jumanji – A következő szint nem ér fel elődjéhez, de továbbra is egy korrekt, szórakoztató popcorn mozi, minden bájával, és a folytatásoknál általános minden hibájával együtt. Az akció jól összerakott, a dráma megfelel, a humor még mindig hozza a szintet, csak a látvány sikerült egy kicsit félre, CGI szinten. Szerethető színészek, igazi sztárparádé formájában, a nagy öregek bevetéséért pedig extra pacsi. Családi, ünnepi, kalandfilm, ebben az időszakban pedig szinte kihagyhatatlan.

a_girl92 

Karácsony előtti utolsó mozi…..tök jó volt sokat nevettünk :D

farkas_niki 

Izgalmas film, szuper szereplőkkel, nagyszerű zenékkel! A poénok nagyon tetszettek, az pedig különösen, hogy 3D-ben láttam :D

Kathleen

Nem volt olyan jó, mint az előző rész… Próbálták néhány csavarral feldobni, de inkább csak kusza és vontatott lett. Kevesebb volt benne a poén, mint hittem, a trailerben szinte mindet ellőtték.
De nem volt rossz. A színészek megint fenomenális alakítást hoztak, a látványvilág nagyon ott volt. És Nora néniért külön puszi.

Mr_White 

Leforgatták az előző részt pepitában, néha eléggé unatkoztam. Különösen a két öreg jelenetei húzták le a filmet.


Ha tetszett a film, nézd meg ezeket is


Hasonló filmek címkék alapján