Jeges pokol (2021) 99

The Ice Road
103' · amerikai · akció, kaland, dráma, thriller 16 !

Kanada északi részén egy gyémánt bányában robbanás következtében több bányász is a föld alatt reked. Csak egy különleges fúróberendezéssel lehet őket kimenteni, amit csak szárazföldön lehetséges odaszállítani. Három teherautó indul az olvadó jégmezőn keresztül a helyszínre, hogy megmentsék a… [tovább]

angol

Képek 16

Szereposztás

Liam NeesonMike
Laurence FishburneGoldenrod
Holt McCallanyRené Lampard
Matt McCoyGeorge Sickle
Martin SensmeierCody
Matt SalingerThomason
Marcus ThomasGurty
Amber MidthunderTantoo
Benjamin WalkerVarnay
Marshall WilliamsTully bányabiztonsági felügyelő

További szereplők

Kedvencelte 2

Várólistára tette 51


Kiemelt értékelések

Haspók 

Látványos és izgalmas akcióval teli, nem túl érdekes történet, de unatkozni csöppet sem unatkoztam rajta, izgulva kísértem végig útjukon a főszereplőket.

Pistee66 

Átlagos semmiben sem kiemelkedő akció kalandfilm, ami elég jó egy esti filmnézésre, de egy két nap múlva már nem igen fogunk a cselekmény és a történet elemeire emlékezni. Én nagyon bírom a havas, jeges környezetben játszódó filmeket illetve a kamionos, teherautós esetleg vonatos történeteket, legfeljebb ezekre fogok emlékezni.
Liam papa manapság majdnem annyit dolgozik, mint Bruce papa, de szerencsére egyenlőre jobb filmeket készít nála. Bár az ő esetében is a kevesebb több volna, mert a sok átlagos filmnél jobb lenne évente egy igazán jó.
Simán nézhető film.

Lilla_Kissné_Tamás

Egész jó volt, izgalmas és a történet sem túl lapos, csak egy pöttyet.

ananiila

Vasárnap délutáni punnyadáshoz jó volt.

monokrom22 

A Jeges pokol nem árul zsákbamacskát a címével, a néző előtt álló megpróbáltatásokról is árulkodik. A forgatókönyv suta, a hangulat az elején még megvan, de aztán átmennek rajta egy kamionnal, maximálisan kiszámítható, semmitmondó, ötlettelen és még moslékul is néz ki. Liam Neeson sem tündököl már a régi fényében, így igazán semmi értelme időt, pénzt és energiát pazarolni, erre a rakás kutyagumira. Nem lett elég jég.

Blissenobiarella 

Valójában a Jeges pokol egyáltalán nem különleges az elmúlt évek Liam Neeson főszereplésével készült filmek sorában. Egyszerű, szórakoztatni kívánó, látványos) akciófilm, közepesen érdekes történettel.
Bővebben: http://www.cinegore.net/hu/2021/07/23/the-ice-road-2021…


Hasonló filmek címkék alapján