Irány a bárka (2015) 53

Ooops! Noah is Gone..
87' · német, ír, belga, luxemburgi · animációs, kaland, vígjáték 6

Hamarosan az egész vidéket elönti az ár, így az állatok Noé bárkáján húzzák meg magukat, ám Dave és fia, Fancsi nem kapnak meghívást a hajóra. Egy furfangos csel által sikerülne feljutniuk, ám Fancsi lemarad a többiektől, és így egy óriási kaland veszi kezdetét.

Szereposztás

Callum MaloneyFancsi (hang)
Elle FanningLia (hang)
Amy GrantHelza (hang)
Douglas BoothDénes (hang) / Rákenc (hang)
Dermot MagennisGriffin úr (hang)
Aileen MythenGriffin asszony (hang) / Flamingó (hang) / Margó (hang)
Alan StanfordOroszlán (hang)
Paul TylakGigász (hang) / Csimpánz inas (hang)
Hirdetés

Kedvencelte 1

Várólistára tette 52


Kiemelt értékelések

viky0222 

Hát ez.. fájt. A vége nagyon fájt, még mindig a fejemet, fogom, ha rágondolok. :D
Egyébként jó kis animációs film, aranyos, vicces, a szereplőket bírtam, nincs szerelmi szál, és senki nem kezd el random énekelgetni sem. Jól esett akkor, mikor néztem, valószínű máskor is elő fog még kerülni.

1 hozzászólás
Zohannna

Aranyos mese, és élvezhető nagyoknak is (egyszer kibírja az ember) és kicsiknek is. Hát a végén én besírtam :'D spoiler

dulkap 

Aranyos kis gyerekmese, néhány jópofa utalással az idősebb nézők számára. Felnőtt fejjel kicsit bárgyú időnként, de szerethető és technikailag is igényesen van megalkotva.

Pikachu 

Egyszer nézhető, na jó talán még másodszor is kibírnám. Aranyos elgondolás, érdekes szereplők és egy egész jó grafika. Csak a szokásos kiszámítható történet, tele az ilyenkor elvárható sémákkal.. megint támadt valakinek egy jó ötlete, de a továbbgondolás és kivitelezés már nem sikerült olyan jól. Már az előzetesben sem értettem, hogy mik ezek a plüssállatok? Oké.. egy új fajt akartak alkotni, ami a történet szempontjából lényeges, de akkor sem tudom felfogni honnan jött ez a kinézet. Meg a Finny név, ami magyarul Fáncsira van fordítva? Viszont a magyar szinkronhangok kifejezetten jók voltak, meg is lepődtem, amikor az apukának Nicolas Cage (vagyis Józsa Imre) hangja volt, Gigászi meg tényleg tiszta Matuka (Gesztesi Károly). Maguk a szereplők tényleg aranyosak, a mese is így összességében. Főleg a vége tetszett, az ad egy kis értelmet az egésznek, de olyan aaaj érzés, ami után a fejét fogja az ember. :)

Coralie 

A nagyobb költségvetésű mesék lebutított verziója, így szinte minden elemét láthattuk már más mesékben. Mégis bájos, helyenként poénos, egyszer nézős kis szösszenet. Családi kikapcsolódásnak szerintem megfelel, de túl sokat nem kell várni tőle.

Biann

Édes film, egy csipetnyi humorral, amit végre nem éreztem erőltetettnek. A kicsi morclányt az elejétől fogva megkedveltem.

Lalauda

Nekem nem igazán tetszett. Egyszer nézős mese lett. Pedig az alapötlet nem rossz, és a szereplők is aranyosak. A megvalósítás még sem sikerült olyan jól. Egy-két viccesebb poén volt benne, és egy-egy jobb fordulat, de egyébként egyszerű és kiszámítható volt a történet. A vége kicsit meglepő lehetett volna, de Gigászi miatt ez is elég sejthető lett…

Kemiviki 

Nem volt rossz, aranyos kedves történet, de vagy harmadik nekifutásra sikerült megnéznem, mert egyszerűen az unalmas részeken belealudtam.

Krenai 

Ez nagyon aranyos volt! Igazán bájos szereplők, történet kissé egyszerű és kiszámítható, de hát nagyjából ezt sejteni is lehetett előre. Poénok tetszettek, bár azért nagyon-nagyon vicces nem volt a film. De nagyon jól szórakoztam végig, teljesen lekötött.
És a szinkronhangok is kiválók voltak, ami igazán plusz pont :D

saxomusic

Nem nagy szám. Valahogy nem fogott meg. És a poénok sem voltak valami jók.


Népszerű idézetek

Krenai 

Lehet, hogy szólni kellett volna nekik a regisztráláskor?

3 hozzászólás

Ha tetszett a film, nézd meg ezeket is


Hasonló filmek címkék alapján