Instant család (2018) 289

Instant Family
118' · amerikai · dráma, vígjáték 12

Az író-rendező Sean Anders (Megjött apuci filmek) életéből merített valós események inspirálták a filmbéli Ellie és Pete történetét. A sikeres pár abból él, hogy házakat újítanak fel, és eladják őket. Amikor felmerül a családalapítás ötlete, megrettennek a gondolattól, hogy „vén szülék” lesznek,… [tovább]

angol
magyar

Szereposztás

Mark WahlbergPete
Rose ByrneEllie
Isabela MonerLizzy
Eve HarlowBrenda Fernandez
Octavia SpencerKaren
Tig NotaroSharon
Julie HagertyJan
Gary WeeksDirk
Gustavo QuirozJuan
Julianna GamizLita

További szereplők

Hirdetés

Kedvencelte 56

Várólistára tette 206


Kiemelt értékelések

Törpillaa 

Egyszerűen imádom ezt a filmet, és nem is értem miért vártam vele ilyen sokáig, hogy megnézzem. :-) Szórakoztató, vicces, olykor trágár beszólások, amiken hangosan fel is nevettem, és volt nem kevés vicces jelenet, de nagyon aranyos is. Annyira cukik voltak ezek a gyerekek, még Lizzy is, őt nagyon bírtam. :-) Bár én nem sírtam, de a végét kicsit megkönnyeztem, de végig mosolyogva. Nagyon szuper lezárása volt a filmnek, pedig először spoiler de nem, és ennek nagyon örültem. :-) Mark Wahlberg irtó jól alakított, bár az asszonykától nem voltam elájulva, itt ott kicsit idegesítő volt, főleg az ő anyja magyar hangja, borzalmasan nyávogó volt. De az egész sztori nagyon aranyos, és a mondanivalója a legeslegjobb, imádom az igaz történeteket, és ezt is nagyon imádom. Tuti, hogy újra fogom nézni hamarosan, mert elképesztően jól sikerült. :-) Mindenkinek csak ajánlani tudom. :-)

kiruu 

Ha szeretnétek meghatódni, szívvel ajánlom ezt a filmet. :)

hpatricia_

Egy bugyuta vígjátékra számítottam, ehhez képest egy komoly történetbe csöppentem, ami egy kis humorral volt fűszerezve.
A film részletesen körbejárja a témát, kezdve attól, hogy mi játszódik le egy ilyen életreszóló döntés meghozatala folyamán, nem csak a nevelőszülők, hanem a gyermekek szemszögéből is (bár úgy érzem, hogy Lizzy szemszöge érvényesült csak, a másik két gyerektől nem igazán tudtunk meg sok mindent).
Mark Wahlberg és Rose Byrne olyan karaktereket kaptak, akikkel tudtak is mit kezdeni. Szimpatikusak voltak, remekül működött a párosuk.
Octavia Spencer ismét zseniális volt. Imádom a humorát <3

bettibujdoso

Kicsit másra számítottam, egy sokkal viccesebb és könnyedebb családi vígjátékra, ehelyett egy komoly témát feldolgozó filmet kaptam, ami nem jelent rosszat, de nekem a trailer nem ezt sugallta. Kicsit több poént elbírt volna még, de alapjáraton elégedett vagyok, mert nem a legklisésebb filmről beszélünk.
7 *-ot kap, mert nem volt rossz, de mást vártam, illetve a végét már kicsit untam.

2 hozzászólás
Pnikolett

Olyan igazi nekem való film volt ez :D Megható,aranyos,főképp eleinte vicces :) az utolsó 20 percet végig pityeregtem :D Tetszett ;-)

BlackWidow

Nem jellemző rám, hogy ilyesmi filmeken elpityeredek, de megtörtént. Meghatódtam.
Tetszett is nem mellékesen, örülök, hogy megnéztük. Néha azt kívánom, hogy bár ebben az országban is így működne az örökbefogadás és nem úgy, ahogy.
Sokat nevettünk is rajta barátommal és a végén csak mosolyogtunk.
Jó kis esti kikapcsolódás volt számunkra.

Kemiviki 

Eléggé rendesen félre lettem vezetve a vígjáték műfajjal, mert szerintem nagyon nem volt az. Komoly és igen fontos témát dolgozott fel a film. És meglepően mélyen.
Aranyos szívmelengető alkotás, szerethető karakterekkel és nagyszerű történettel. És a gyerekek is nagyon el lettek találva.

zuna19 

Nagyszerű film volt, fantasztikus szereposztással.
(Végig sírtam az egészet.) Megérte várnom, hogy elhozzák az itteni moziba és nem rossz felvételbe néztem meg gépen. :)
Már most újra tudnám nézni.

Szencsike 

Bevallom őszintén egy habos-babos vígjátékra számítottam, de ehelyett kaptam egy elképesztően intelligens, aranyos és nagyon sírós filmet, arról, hogy a vér valóban nem jelenti, hogy valakik egy családba tartoznak. Azt hiszem minden család magára ismert egy kicsit az eseményeket látva (boltos jelenet óriási volt), de a csoportterápiás jelenetek is jópofák voltak. Aki tudja, milyen egy örökbefogadás (vegyük le az amerikai mázat), azok is tudták, hogy igen, ezek a problémák, kihívások, mindennapi dolgok mennyire jellemzőek. Az utolsó perceket könnyek nélkül végignézi szinte lehetetlenség. Bárki is találta ki a filmet, annak jár egy jókora gratuláció, ugyanis a végeredmény egy olyan film lett, ami valóban eljut az emberek lelkéig.

Lilla99 

Jesszus, én nem számítottam rá, hogy ez a film ennyire jó lesz. Azt hittem majd egy jó kis humoros laza vígjátok nézek meg, de nagyon nem. Humora az volt ugyan, és szerencsére abból a jófajtából, amin tényleg lehet nevetni és nem azért vicces mert csak káromkodás káromkodás hátán. Emellett pedig a szereplők is szuperek voltak, annyira beleéltem magam a sztoriba én is hogy sajnáltam a 2 óra után, hogy vége lett. Annyira szép az egész történet is ezzel spoiler. Az örökbefogadást intéző két nőt nagyon bírtam, rengeteget nevettem rajtuk. Lizt megértettem részben, elvégre spoiler. Viszont annak örültem, hogy spoiler. Továbbá legnagyobb meglepődésemre, spoiler, mint ahogy azt gondoltam. Egy szóval, ez egy szuper film és ezerrel ajánlom mindenkinek.


Ha tetszett a film, nézd meg ezeket is


Hasonló filmek címkék alapján