Instant család (2018) 531

Instant Family
118' · amerikai · dráma, vígjáték 12

Az író-rendező Sean Anders életéből merített valós események inspirálták a filmbéli Ellie és Pete történetét. A sikeres pár abból él, hogy házakat újítanak fel, és eladják őket. Amikor felmerül a családalapítás ötlete, megrettennek a gondolattól, hogy „vén szülék” lesznek, mire a gyerekük… [tovább]

angol
magyar

Képek 21

Szereposztás

Mark WahlbergPete
Rose ByrneEllie
Isabela MercedLizzy
Gustavo QuirozJuan
Julianna GamizLita
Octavia SpencerKaren
Tig NotaroSharon
Tom SeguraRuss
Allyn RachelKim
Britt RentschlerLinda

További szereplők

Kedvencelte 99

Várólistára tette 181


Kiemelt értékelések

Nihilchan 

Azt hittem, valami kretén vígjáték lesz. Ehhez képest drámai elemekkel megtűzdelt, finoman humoros, nem túlzó film. A téma nagyon fontos és bárcsak mindig ennyire amerikai és happy lenne itthon is. A gyerekeket kedveltem, főleg a kisfiút. A két felnőtt… na, értük nem ugráltam túlzottan. De mindent összevetve nagyon élveztem, kifejezetten bájos, megtekintésre ajánlott.

1 hozzászólás
Törpillaa 

Egyszerűen imádom ezt a filmet, és nem is értem miért vártam vele ilyen sokáig, hogy megnézzem. :-) Szórakoztató, vicces, olykor trágár beszólások, amiken hangosan fel is nevettem, és volt nem kevés vicces jelenet, de nagyon aranyos is. Annyira cukik voltak ezek a gyerekek, még Lizzy is, őt nagyon bírtam. :-) Bár én nem sírtam, de a végét kicsit megkönnyeztem, de végig mosolyogva. Nagyon szuper lezárása volt a filmnek, pedig először spoiler de nem, és ennek nagyon örültem. :-) Mark Wahlberg irtó jól alakított, bár az asszonykától nem voltam elájulva, itt ott kicsit idegesítő volt, főleg az ő anyja magyar hangja, borzalmasan nyávogó volt. De az egész sztori nagyon aranyos, és a mondanivalója a legeslegjobb, imádom az igaz történeteket, és ezt is nagyon imádom. Tuti, hogy újra fogom nézni hamarosan, mert elképesztően jól sikerült. :-) Mindenkinek csak ajánlani tudom. :-)

kiruu

Ha szeretnétek meghatódni, szívvel ajánlom ezt a filmet. :)

alexakarola 

Aranyos film. :) Sok valós problémát felvetett, de a komoly témákat végig oldotta humorral, de azért nem annyira, hogy teljesen elvette volna a történet komolyságát.
Az utolsó két dal nagyon tetszett, főleg a Lizzy-t alakító színésznőé, nagyon szép hangja van és ez a dal egyszerűen zseniális lett. *-*
https://youtu.be/HMEY4AYLceM

hpatricia_ 

Egy bugyuta vígjátékra számítottam, ehhez képest egy komoly történetbe csöppentem, ami egy kis humorral volt fűszerezve.
A film részletesen körbejárja a témát, kezdve attól, hogy mi játszódik le egy ilyen életreszóló döntés meghozatala folyamán, nem csak a nevelőszülők, hanem a gyermekek szemszögéből is (bár úgy érzem, hogy Lizzy szemszöge érvényesült csak, a másik két gyerektől nem igazán tudtunk meg sok mindent).
Mark Wahlberg és Rose Byrne olyan karaktereket kaptak, akikkel tudtak is mit kezdeni. Szimpatikusak voltak, remekül működött a párosuk.
Octavia Spencer ismét zseniális volt. Imádom a humorát <3

Dreamborder

Nagyon helyes kis film volt, bár tipikusan azok közé tartozik, ahol már a trailerben lelövik a legtöbb poént. Ennek ellenére mindenképp érdemes megnézni, mert nem csak a vicces, hanem a kellemetlen vagy őszintén fájdalmas részek is ugyanúgy betalálnak.
Bár nincs benne tapasztalatom, de szerintem hitelesen adja vissza, milyen lehet 3 gyereket magadhoz venni, és igen, néha igenis megfordulhat a fejedben, hogy mi a csudának kellett ezt bevállalnod. Vagy azt is, milyen lehet a sokadik nevelőszülőhöz kerülni, akik “elvárják”, hogy bízz bennük vagy hogy legyél rohadt hálás, amiért “kimentettek” téged a rendszerből. Mindez humoros köntösbe van csomagolva, ezzel elveszik a készítők a dolognak az élét, szóval aki “csak” egy jó vígjátékra vágyik, az sem fog csalódni benne. (Remélem.)
Nekem mindenesetre tetszett, még meg is könnyeztem.
Ráadásul igaz történt alapján készült. <3
Tuti, hogy újranézem még! :)
Ps.: A végén a fotókat imádtam!!
Utó ui.: A szív bajnokais poént nagyon bírtam!! :D Én is rögtön arra gondoltam! :’D

Valcsa

Szavak nincsenek rá, hogy ez mennyire jó volt. :)
Sírtam és nevettem, végig izgultam, hogy mi lesz a család sorsa. A gyerekek végeredményben nagyon édesek voltak spoiler
Nem voltam még sosem ilyen helyzetben, egyik oldalról sem, így nem tudom, mennyire lehet hiteles ez a film, de szerintem elég szépen felsorakoztatja mindazt a dolgot, amivel egy nevelőszülő/örökbefogadó szülő szembesülhet… Ellie és Pete mindenesetre nagyon jól vette az akadályokat, bármilyen nehéz is volt a helyzetük. :) spoiler
Csak ajánlani tudom.

bujdoshow

Kicsit másra számítottam, egy sokkal viccesebb és könnyedebb családi vígjátékra, ehelyett egy komoly témát feldolgozó filmet kaptam, ami nem jelent rosszat, de nekem a trailer nem ezt sugallta. Kicsit több poént elbírt volna még, de alapjáraton elégedett vagyok, mert nem a legklisésebb filmről beszélünk.
7 *-ot kap, mert nem volt rossz, de mást vártam, illetve a végét már kicsit untam.

2 hozzászólás
ellamuci 

Érzelmes és vicces film. Végén nagyon megkönnyeztem. Érdemes megnézni.

Pnikolett

Olyan igazi nekem való film volt ez :D Megható,aranyos,főképp eleinte vicces :) az utolsó 20 percet végig pityeregtem :D Tetszett ;-)


Népszerű idézetek

Bancsurka

Karen: Lizzie comes with two younger siblings.
Pete: Three kids, too much.
[Pete and Ellie look at photos of two more children]
Pete: Oh, my God!
Ellie: God, they're adorable!
Pete: Why would you show us that? That's wrong.

Vandál 

Jaj, ez olyan fura… Amint meg akarnánk fűzni egy gyereket a parkban, lecsuknának, most meg ez a dolgunk.

Bancsurka

[Lita runs up with her broken doll]
Pete: Alright, let me fix it, okay?
Lita: Thanks, Daddy.
Pete: I just got my first Daddy!
[Ellie shoves Pete]
Pete: Ow, what the…
Ellie: You suck. I want some of that.
[Ellie runs after Lita wanting to help with something]
Ellie: Hey, honey, can I help you with anything?
Lita: No.

Bancsurka

Mrs. Fernandez: This is never going to be easy.

Andaxin 

Mi? Hogy mit mondtál?….Juan, Mit mondtál?…Mondtál valamit Juan?…Hé Juan, mit mondtál? Juan!…Juan! Mondtál valamit?…Juan! Juan mit mondtál? JUAN!


Hasonló filmek címkék alapján