Instant család (2018) 56

Instant Family
118' · amerikai · vígjáték 12

Az író-rendező Sean Anders (Megjött apuci filmek) életéből merített valós események inspirálták a filmbéli Ellie és Pete történetét. A sikeres pár abból él, hogy házakat újítanak fel, és eladják őket. Amikor felmerül a családalapítás ötlete, megrettennek a gondolattól, hogy „vén szülék” lesznek,… [tovább]

angol
magyar

Szereposztás

Mark WahlbergPete
Rose ByrneEllie
Isabela MonerLizzy
Eve HarlowBrenda Fernandez
Octavia SpencerKaren
Tig NotaroSharon
Julie HagertyJan
Gary WeeksDirk
Hirdetés

Kedvencelte 9

Várólistára tette 226


Kiemelt értékelések

Pnikolett

Olyan igazi nekem való film volt ez :D Megható,aranyos,főképp eleinte vicces :) az utolsó 20 percet végig pityeregtem :D Tetszett ;-)

zuna19

Nagyszerű film volt, fantasztikus szereposztással.
(Végig sírtam az egészet.) Megérte várnom, hogy elhozzák az itteni moziba és nem rossz felvételbe néztem meg gépen. :)
Már most újra tudnám nézni.

barbymalik0112

Aranyos, kedves történet, szívhez szóló jelenetek, humoros pillanatok. Tökéletes kikapcsolódás.

brena

Nagyon tetszett. Nem volt tele erőltetett poénokkal,mégis vicces volt sokszor. Tuti újra fogom nézni.
Idei legjobb film eddig.
1 hét elteltével ujra megnéztem. Még mindig jooo :)

Emese_Szalai 

Abszolút 10-es! Se nem túl csöpögős, de nem is túl komoly. Tökéletes!

endd

Borzasztóan aranyos, szívet melengető, elgondolkodtató film. Az ember ilyenkor akaratlanul is belegondol, hogy milyen lenne valóban örökbe fogadni egy gyermeket. Vagy akár többet is. Nagy kihívás, ez igaz, ugyanakkor egy hatalmas csoda is.

MonoKrom22

Komoly mondanivalóval rendelkező, trágár humort mellőző, mégis piszok szórakoztató és vicces film, emellett tartogat rengeteg szívmelengető és olykor drámai pillanatot is. Hacsak ki nem állhatod a gyerekeket, adj neki egy esélyt. Juan for President.

Marcsi0603

Határozottan tetszett, bár fenntartom, hogy a Fosters a legjobb ebben a témában, ez egy kicsit túl idealizált volt. Voltak jelenetek, amik nagyon jól sikerültek, mások amolyan na, ez biztos nem így történne érzéssel töltöttek el. Az biztos, hogy több ilyen filmre volna szükség, hiszen ezekben több az érték mint sok más családinak mondott filmben.

knockingword

Ki adott ilyen sablonos címet ennek a csupaszív, ügyesen egyensúlyó, kifejezetten szórakoztató dramedy-nek? A cím ellenére ez egy nagyon egészséges, életingenlő film, ami mer szembenézni, és picit viccelődni egy vérkomoly társadalmi problémával. Szóval nálam #ötcsillag.

helloitskitti

Nagyon humoros, ugyanakkor mély mondanivalójú film és garantálom, hogy lesz olyan jelenet benne, amin (legalább egy kicsit) be fogsz könnyezi. (Ha nem vagy érzékeny típus és nem sírod el magad, mint én :D)
Azonnal bekerült a kedvencek közé. Ez az idei év legjobb filmje, amit láttam. Egyszer sírtam, egyszer pedig hasfájásig nevettem. Imádom!


Ha tetszett a film, nézd meg ezeket is


Hasonló filmek címkék alapján