Instant család (2018) 251

Instant Family
118' · amerikai · dráma, vígjáték 12

Az író-rendező Sean Anders (Megjött apuci filmek) életéből merített valós események inspirálták a filmbéli Ellie és Pete történetét. A sikeres pár abból él, hogy házakat újítanak fel, és eladják őket. Amikor felmerül a családalapítás ötlete, megrettennek a gondolattól, hogy „vén szülék” lesznek,… [tovább]

angol
magyar

Szereposztás

Mark WahlbergPete
Rose ByrneEllie
Isabela MonerLizzy
Eve HarlowBrenda Fernandez
Octavia SpencerKaren
Tig NotaroSharon
Julie HagertyJan
Gary WeeksDirk
Gustavo QuirozJuan
Julianna GamizLita

További szereplők

Hirdetés

Kedvencelte 47

Várólistára tette 204


Kiemelt értékelések

Törpillaa 

Egyszerűen imádom ezt a filmet, és nem is értem miért vártam vele ilyen sokáig, hogy megnézzem. :-) Szórakoztató, vicces, olykor trágár beszólások, amiken hangosan fel is nevettem, és volt nem kevés vicces jelenet, de nagyon aranyos is. Annyira cukik voltak ezek a gyerekek, még Lizzy is, őt nagyon bírtam. :-) Bár én nem sírtam, de a végét kicsit megkönnyeztem, de végig mosolyogva. Nagyon szuper lezárása volt a filmnek, pedig először spoiler de nem, és ennek nagyon örültem. :-) Mark Wahlberg irtó jól alakított, bár az asszonykától nem voltam elájulva, itt ott kicsit idegesítő volt, főleg az ő anyja magyar hangja, borzalmasan nyávogó volt. De az egész sztori nagyon aranyos, és a mondanivalója a legeslegjobb, imádom az igaz történeteket, és ezt is nagyon imádom. Tuti, hogy újra fogom nézni hamarosan, mert elképesztően jól sikerült. :-) Mindenkinek csak ajánlani tudom. :-)

kiruu 

Ha szeretnétek meghatódni, szívvel ajánlom ezt a filmet. :)

bettibujdoso

Kicsit másra számítottam, egy sokkal viccesebb és könnyedebb családi vígjátékra, ehelyett egy komoly témát feldolgozó filmet kaptam, ami nem jelent rosszat, de nekem a trailer nem ezt sugallta. Kicsit több poént elbírt volna még, de alapjáraton elégedett vagyok, mert nem a legklisésebb filmről beszélünk.
7 *-ot kap, mert nem volt rossz, de mást vártam, illetve a végét már kicsit untam.

2 hozzászólás
Pnikolett

Olyan igazi nekem való film volt ez :D Megható,aranyos,főképp eleinte vicces :) az utolsó 20 percet végig pityeregtem :D Tetszett ;-)

hpatricia_ 

Egy bugyuta vígjátékra számítottam, ehhez képest egy komoly történetbe csöppentem, ami egy kis humorral volt fűszerezve.
A film részletesen körbejárja a témát, kezdve attól, hogy mi játszódik le egy ilyen életreszóló döntés meghozatala folyamán, nem csak a nevelőszülők, hanem a gyermekek szemszögéből is (bár úgy érzem, hogy Lizzy szemszöge érvényesült csak, a másik két gyerektől nem igazán tudtunk meg sok mindent).
Mark Wahlberg és Rose Byrne olyan karaktereket kaptak, akikkel tudtak is mit kezdeni. Szimpatikusak voltak, remekül működött a párosuk.
Octavia Spencer ismét zseniális volt. Imádom a humorát <3

BlackWidow 

Nem jellemző rám, hogy ilyesmi filmeken elpityeredek, de megtörtént. Meghatódtam.
Tetszett is nem mellékesen, örülök, hogy megnéztük. Néha azt kívánom, hogy bár ebben az országban is így működne az örökbefogadás és nem úgy, ahogy.
Sokat nevettünk is rajta barátommal és a végén csak mosolyogtunk.
Jó kis esti kikapcsolódás volt számunkra.

zuna19 

Nagyszerű film volt, fantasztikus szereposztással.
(Végig sírtam az egészet.) Megérte várnom, hogy elhozzák az itteni moziba és nem rossz felvételbe néztem meg gépen. :)
Már most újra tudnám nézni.

Kemiviki 

Eléggé rendesen félre lettem vezetve a vígjáték műfajjal, mert szerintem nagyon nem volt az. Komoly és igen fontos témát dolgozott fel a film. És meglepően mélyen.
Aranyos szívmelengető alkotás, szerethető karakterekkel és nagyszerű történettel. És a gyerekek is nagyon el lettek találva.

EBrody

Az előzetes alapján azt gondoltam, hogy nagyon ócska lesz, de – és ezt bármikor letagadom, ha az utcán szembesítenétek vele – aranyos volt és… Mondhatni… Tetszett… Oké, kimondtam! (Csak a legvégén azt a nyáladzást lejjebb lehetett volna tekerni.)
Gondolat és vitaindítónak tökre jó, bár azért amerikai, na.

brena

Nagyon tetszett. Nem volt tele erőltetett poénokkal,mégis vicces volt sokszor. Tuti újra fogom nézni.
Idei legjobb film eddig.
1 hét elteltével ujra megnéztem. Még mindig jooo :)


Ha tetszett a film, nézd meg ezeket is


Hasonló filmek címkék alapján