Így vagy tökéletes (2021) 88

Az írók nem mind elviselhetetlenek, de András kétségtelenül az. Egy sikeres reklámügynökség kiégett kreatívigazgatójaként még azután is komoly író szeretne lenni, hogy az első regénye csúnyán megbukott. Lenéz mindent, ami nem szépirodalom, így mélyen megveti az új spirituális bestsellert, az Így… [tovább]

magyar

Képek 10

Szereposztás

Béres MártaTordai Kata
Fekete ErnőSomos András
Trokán NóraCsilla
Hais DorottyaSomos Dóri
Lengyel TamásVeres Szabolcs
Hegedűs D. GézaCsoknyai
Thuróczy SzabolcsKornél
Gáspár Tiborügyeletes orvos
Ónodi EszterZsuzsa
Elek FerencDr. Forgács

További szereplők

Kedvencelte 4

Várólistára tette 85


Kiemelt értékelések

Márta_Péterffy 

Ma jól szórakoztam rajta, főleg a színészek tetszettek. A sztori-bár jól megírt, jó karakterekkel, de ugyebár ismerős, illetve láttunk hasonlókat.
A karakterek, a színészi játék, és egyes ironizáló jelenetek feldobják.
OFF: Örülök, hogy vannak ma már nálunk is nézhető vígjátékok, mostanában láttam egy párat. Sőt, jó drámák is vannak-de ez hosszabb téma:-)

monokrom22 

Az Így vagy tökéletes egy mindenki számára melegen ajánlott mozi. Tele van érzelemmel, tele van gondolatokkal, mindezt pedig olyan stílusosan tálalja és annyira ígyekszik elkerülni a hollywoodi romkomok pöcegödrét, amennyire csak lehetséges. Parádés humor, kiváló zene, operatőri munka és zene, egy jó történet kellő mennyiségű csavarral, imádnivaló párbeszédek. A színészek is kifejezetten jók, nincs hát ok, amiért pálcát tudnánk törni a feje felett.

lakatoszoltan01 

Ez egy kedves kis romantikus film egy keserű férfiról és egy pozitív nőről, akik az életükben áltatják magukat… Kb. Nagy mondanivalója nincs (ismerd meg önmagad, ne hazudj magadnak, meg persze másnak se hazudj, valósítsd meg önmagad, fogadd el önmagad…).

Végig nyugodt és szépen felépített film. A szereplők kellően bemutatásra kerülnek. A zárás ügyes és szerintem egyáltalán nem klisés, ez pedig nagyon megdobja az értékét. Plusz a színészi játék nekem tetszett, egyszerű. A zene kedves. (A káromkodások miatt kisebb gyerekkel nem ajánlott.)

RóbertKatalin 

Néhány dolgon kicsit felvontam a szemöldököm, csodával határosnak tartom, hogy mindenki heteken keresztül olvasta azt a letehetetlen, és ránézésre kb. 150 oldalas könyvet, amit Tordai Kata írt, valamint nekem nagyon-nagyon-nagyon hiányzott egy bocsánatkérés Somos András részéről, mert a „gyáva vagyok”, az nem az.
De azért összességében nevettem, meghatódtam, jól szórakoztam, jó színészi alakításokat láttam.

Kontra_Judit 

Tetszett, hogy írókról és könyvekről szólt. A szereplők is szimpatikusak voltak, de a misztikum…képzelgés, drog nekem nem jött be.


Népszerű idézetek

system456 

András: – Kitöltési útmutató halotti bizonyítványhoz.
Kata: – Tessék?
András: – A regényem. Az előző. Azért mondom, hogy az előző, mert most jön az új.
Kata: – Nem olvastam.
András: – Magának nem is kell.

system456 

Kornél: – Félédes bort hoztál? Ezt ismerem.
Szabolcs: – Én úgy hallottam ezt szereted.
Kornél: – Ah nem baj, forralt bornak jó lesz télen, na mindegy.


Hasonló filmek címkék alapján