Várólistára tette 45


Kiemelt értékelések

MrsCumberbatch 

Tényleg erősen romlik a világ… A férfi egyszer félrelép nem lehet elnök, Trump ezerszer rosszabb mégis az lett…. Ezen úgy érdemes lenne elgondolkodni.

De a film sem lett jó. Számomra erősen vontatott és túl hosszú lett. Illetve Gary is elég gáz… spoiler

Ms_Mississippi

Nagyon csalódtam a filmben, borzasztóan elfogult és csak a saját álláspontján hangoztatja. A film üzenete lényegében, hogy oké megcsalni a házastársadat, az viszont nem oké, ha ezen lovagol a média. Minden szereplőnek csak azzal van baja, hogy zaklatják a riporterek őket, azzal nem, hogy a fickó félre lépett. A párbeszédekben Gary Hart véggi karizmatikus és jól odapörköl az összes „gonosz” újságírónak. Úgy van ábrázolva, mint A POLITIKUS aki megmenti a világot, a kisembereknek munkát ad, leszereli az összes rakétát és még Gorbacsovot is meghívja az USA-ba a béke jegyében.

Közben tele van ellentmondásokkal:
– Hart szerint nem kellene őt úgy kezelni, mint egy sportolót vagy színészt, mert a munkájára nincs hatással a magánélete. A sportoló teljesítményére vagy a színész alakítására sincs befolyással, hogy mennyire egyenes ember civilben.
– A nő akivel félre lépett bőg, hogy ő nem ostoba, meg a férfiak ne nézzenek így rá, és egész életében azért küzdött, hogy értékeljék. De közben óbégat, hogy jaj a szülei meg ne tudják, hogy mit csinált.
Hosszú a lista de nem akarok egy km-es értékelést még azt emelném, ki, mikor kérdi Hart, hogy a felesége megbocsájt e, közben egyszer sem kért bocsánatot, vagy mutatott valami megbánást.

A díszletek, jelmezek igényesek. Néhol vontatott a film, és rettentően demagóg.

Mr_Catharsis91 

Érdekesen kezelte ezt a media vs. privacy dolgot. Én azt a szálat jobban megpendítettem volna, és inkább tettem volna mellékszállra Hart karakterét és az ő szemszögét, ami szintén érdekes volt, ámbár elég naív. Maga a film hol érdekes volt, hol laposabb, vegyesek az érzelmeim a narratívával kapcsolatban.
A színészi alakítások közt kiemelkedőt nem mondanék, sok teret nem kapott senki sem. Még Jackman sem, pedig róla szólt a film.


Népszerű idézetek

Londonna 

– Gary egészen más.
– Hogyhogy?
– Úgy érzem, csendben is jól elvagyok vele. Magammal.


Hasonló filmek címkék alapján