Kedvencelte 3

Várólistára tette 97


Kiemelt értékelések

Oroa 

Jézusom imádtam, egy rettenetesen érdekes sorozat ami csak hangfelvételekből áll és mégis képes volt lekötni és pár óra alatt le is daráltam, érdekesek voltak a különböző kis story-k és a plot ami összeköti őket. Ritka ilyen sorozatot látni ami másabb, mint a többi, de ezt pozitivan mondom, mert nagyon kellenek az ilyenek is.
Várom a folytatást.

dulkap 

Érdekes koncepció és az alapsztori is, bár egy idő után kiszámíthatóvá és önismétlővé válik néha. De ettől még egy érdekes kis nézni(hallgatni)való.

S_Bíborka 

Nem szeretem a hangjátékokat vagy a podcast drámákat, így ez egy teljesen jellegtelen választás volt számomra…. De HŰ, örülök, hogy adtam neki egy esélyt, és soha nem fogom elfelejteni! Egy sci-fi dráma misztérium a világvégéről, telefonhívások sorozatán keresztül mesélve, látszólag „véletlenszerű” háttérgrafikákkal, amiket nézni kell… de a háttérben lévő képek olyan sokat adnak hozzá a történethez, hogy az hihetetlen. Mivel a néző teljesen a szereplők érzelmeire koncentrál, olyan könnyű beleképzelni magunkat a helyükbe, és egész idő alatt azon gondolkodunk, hogy vajon mi is ugyanilyen döntéseket hoztunk volna. A háttérben lévő vizuális elemek valójában fontos darabjai a sorozatnak (amire talán nem is jöttem volna rá, ha nem látom a trailert), a színeket, a formákat és az energiaáramlást használják arra, hogy valóban elmeséljék a történetet. Nagyon sokszor előfordul, hogy a karakterek nem értik, mi történik körülöttük, de a háttér nyomokat ad a történetükhöz! A gyenge vagy negatív kritikák csak azoktól származnak, akik nem vették észre, hogy ez egy alternatív nézői élmény, és csalódtak, amikor nem látták a hírességek arcát, vagy akik nem értették a formátumot, és nem tudták felismerni, hogy ez egy új, egyedi formája a történetmesélésnek, és hogy a „véletlenszerű” képek fontosak az élmény szempontjából. A kedvencem Pedro a szomszédból, a kislány a pilóta édesapjával, és a szökőéves lány. Az egész forgatókönyv egyszerre volt vicces és magával ragadó. Imádom, ahogy az összes történetet összehozták. Ahogyan mindent megírtak, pontosan lehet tudni, hogy mi történik, de figyelni kell. Az apró részletek fontosak benne.

BBU

Nagyon tetszett ez a koncepció viszont maga a történet számomra kicsit hullámzó volt. Az eleje és a vége nagyon el lett találva, viszont sajnos a közepét valahogy untam :/ Azt meg nem tudom eldönteni, hogy tetszett-e, hogy valamilyen szinten összefüggnek a dolgok, vagy örültem volna annak, ha teljesen különálló részeket kapunk. :D


Népszerű idézetek

Nocharity 

– Please, put your daddy issues aside, okay?
– First of all, you need to have had a daddy to have daddy issues.
– I don't think that's how it works.

1. évad 9. rész – Szökőéves lány
Nocharity 

– Is this a joke? Is that what's happening here?
– Uh, I don't know. Is it funny?

1. évad 3. rész – Pedro a szomszédból
Nocharity 

We both end up in some kind of jail, me in a physical one, you in a jail of existential misery.

1. évad 3. rész – Pedro a szomszédból
Nocharity 

– She said she's taking it as a higher mandate from God.
– Don't tell me God is a suspect now.

1. évad 6. rész – Az univerzum tette
Nocharity 

I understand why you hate me. Relationships sometimes, they pass the point of no return, and ours definitely has.

1. évad 9. rész – Szökőéves lány

Ha tetszett a film, nézd meg ezeket is


Hasonló filmek címkék alapján