Hátborzongató (2016–2018) 6

A tinihorror-széria csapatnyi tiniről szól, akik a kisvárosban lévő vegyi gyár felrobbanása után csapdába esnek a középiskolában. A kiáramló vegyi anyag ugyanis zombivá változtatott mindenkit. Miközben az életüket védik, belső ellentétek is feszítik a csapatot.

angol

Szereposztás

Leo HowardGrover Jones
Liza KoshyViolet Adams
Tyler ChaseBarrett
Meghan RienksZoe Parker
Melvin GreggLeShaen Devereux
Aislinn PaulNatalie
Adam HicksDiesel
Mary MouserMary Jones
Hayes GrierNoodle Nelson
Arden ChoTonya
Hirdetés

Kedvencelte 3

Várólistára tette 37


Kiemelt értékelések

Szencsike 

2 évad után (2018. április nézés):
Számomra ez egy tipikusan guilty pleasure élmény volt. Nagyon könnyen emészthető sorozat, a 20 perces részek is bőven tartalmaznak hentelést, zombikat, drámát, tinédzserlámúrt. Nálam ez utóbbi sokszor megakasztotta az élményt, mert a sztoriban (katasztrófa, zombik, kísérlet, túlélés) voltak jó ötletek, de amikor elindult a nyáltenger, na ez egy idő után idegesített. Viszont voltak jó karakterek, akik érdekesek voltak (Barrett, Diesel), hosszú távon is. Másoknál rengeteg hullámhegy és hullámvölgy váltakozott (Grover, Violet, Zoe, Anka), igaz Anka kivételével a többiek leginkább a tinirománc miatt voltak sokszor idegesítettek, ám amikor a túlélésről volt szó, akkor kifejezetten nagyot alakítottak, Anka pedig zseniális kavarógép lett. A legtöbb karakter semleges volt, a második évadban újonnan becsatlakozókat (Jake, Birdie, Elsie) időhiány miatt nem feltétlenül lehetett megismerni, de jól indultak.
Ami viszont tény, hogy a karakterek elképesztően klisések, mindenkire ráhúztak egy adott jellemvonást és nem igazán változott meg senkinek se a jelleme. A színészektől sem kell nagy teljesítményt várni, de egész jó ötletnek tartom, hogy feltörekvő fiatalokat választottak ki, akit a legfontosabb célközönség a 14-20 éves korosztály a youtube-ról ismerhet.
Nem szabad egy The Walking Dead-et várni, sőt, messze is van tőle, de aki kedveli a popcorn sorozatokat, azoknak lesz egy jó estéjük. Visszajövök a harmadik évadra, mert nagyon kíváncsi vagyok, hogy mi lesz a sorsuk.


Ha tetszett a film, nézd meg ezeket is


Hasonló filmek címkék alapján