Halloween (Halloween 9.) (2018) 107

Jamie Lee Curtis visszatér Laurie Strode ikonikus szerepében, hogy még egyszer utoljára szembeszálljon Michael Myersszel, az álarcos alakkal, aki azóta kísérti, amióta éppen hogy sikerült elmenekülnie előle egy halloweeni mészárláskor, négy évtizeddel ezelőtt.
A horrormester John… [tovább]

Angol
Angol
Magyar

Képek 8

Szereposztás

Judy GreerKaren Strode
Miles RobbinsDave
Jamie Lee CurtisLaurie Strode
Will PattonHawkins
Haluk BilginerDr. Sartain
Andi MatichakAllyson
Toby HussRay
Jefferson HallAaron Korey
Dylan ArnoldCameron
Hirdetés

Kedvencelte 4

Várólistára tette 65


Kiemelt értékelések

Törpillaa 

Ez a része is tetszett, ugyanolyan jó volt, mint a 7. része. Jamie Lee Curtis itt is nagyon kemény csajnak látszik, az alakítása sokkal jobb lett, mint volt eleinte. Michael Myers is még mindig durván nyomja, aki csak az útjába kerül annak nem kegyelmez. :-D Bár Laurieval kapcsolatban valamit nem igazán értek, spoiler De amúgy tetszett, a szereplők is eléggé jók voltak, mármint az előző részhez képest, és a sztori is jobb volt. De azért kíváncsi lennék, mi lett a végén Michael-el, én sem hinném, hogy spoiler De még mindig bírom a pasit. :-D

Nevra 

Waa, hogy ez mennyire jó volt.
1 éve vártam erre a filmre. És most végre megkaptam. Imádtam minden percét.
Jamie Lee Curtis fantasztikus volt!
Nagyon jó lett a történet. Michael durva volt mint mindig.
Zenék is nagyon passzoltak.
Laurie „háza” meg hát a szavam elállt tőle. Igazi erődítmény.
Karen egy másodpercre betudott csapni..
A vége: spoiler Csak az a tuti, hogy spoiler

julcseee

Csak három kérdésem lenne:
– MIért kellett ezt még megcsinálni?
– Miért kellett megnéznem?
– Ugye NEM lesz folytatás??

3 hozzászólás
NaNa_88 

Az eleje tetszett, bár nem akartam félelmemben ölelgetni a kispárnámat. Viszont a vége… A dögöljélmármegbmegeztnemhiszemel iskolapéldája. Nem bírom az ilyet. Egyszerűen felb@sz.

mandu 

Mindent elmondok azzal, hogy a közönség többször nevetett, mint félt.

eNNBeus 

Hosszú unalmas felvezetés, még unalmasabb folytatás. Totál fölösleges karakterek és történetvezetés, a riportereket nem is értem….. spoilerTele hasonlókkal az egész film. Ójaj.

Bohemian 

…Volt ez legalább akkora rettenet, mint az első… -_–

annagramma 

Kétséget kizáróan a műfaj új referenciapontja lesz a filmbéli pillanat, melyben a megszámlálhatatlan halálos sérülést epizódokon keresztül túlélő, emberfeletti erővel bíró, rendíthetetlen Michael Myers szisszegve elrántja a kezét, mert Jamie Lee Curtis beleharapott az ujjába.

1 hozzászólás
dulkap 

Ezt hívják tucat horrornak. Mindenféle fantáziától, ötlettől és hangulattól mentes. Unalmas és logikátlan. Pár éve az ilyen folytatások jöttek ki azonnal csak dvd-re.
Mikor Rob Zombie feltámasztotta az eredetit, az sem volt tökéletes, de legalább annak volt egy atmoszférája szerintem. De ez csak gyenge klisék és logikai bakik egymásra hányása.

2 hozzászólás
csokidani 

Legjobb indulatommal is csak 5 csillag. Elore bocsajtom, egy reszt sem lattam ezelott.
Szval a film. Haaaaat nekem nem jott be. Feltetelezem klasszikus, 80-as evekre hajazo horrort akartak, azert lett ilyen. Csakhogy ezzel bele is csusztak a kor csapdajaba, oriasi klisehalmaz lett. Olyan klisekkel amelyek iritaloak, de nagyon. Szamtalan ostobasagot is cipel a mozi, nehez lenne felsorolni az osszeset. A szineszi jatekok is a 80-as evek edes ugyetlenseget mutatjak, kb senki se volt hiteles. Unatkozni mondjuk nem unatkoztam, amikor nem a cselekmeny foglalt le, akkor boven volt min szornyulkodni a filmmel kapcsolatban. A moziban nezes menthette meg, itthon lehet kikapcsoltam volna. Jo szivvel csak a klasszikus horrorok rajongoinak ajanlanam….


Folytatása

Összehasonlítás

Halloween


Ha tetszett a film, nézd meg ezeket is


Hasonló filmek címkék alapján