Halhatatlanok (2011) 113

Immortals
110' · amerikai · akció, dráma, fantasy 16

0 díj · 2 jelölés

Heraklion kegyetlen és vérszomjas királya, Hyperion (Mickey Rourke) és ádáz hadserege az egész ókori Hellászt lángba borítja, hogy rátaláljon a rég elveszett epiruszi íjra. A félelmetes hatalommal bíró fegyverrel a király letaszíthatja az isteneket az Olümposzról, és a világ urává lehet.… [tovább]

magyar

Szereposztás

Henry CavillTheseus
Mickey RourkeKing Hyperion
Stephen DorffStavros
Freida PintoPhaedra
Joseph MorganLysander
Kellan LutzPoszeidón
Luke EvansZeusz
Alan Van SprangDareios
Conrad PlaJailer
Daniel SharmanArész

További szereplők

Kedvencelte 8

Várólistára tette 59


Kiemelt értékelések

Törpillaa 

Időpocsékolás ezt a filmet megnézni. Végig untan, nagy részéről fogalmam sincs mi a fene is történt. Csakis Henry Cavill, és Kellen Lutz miatt döntöttem úgy, hogy végig szenvedem az egészet, de teljesen elvesztettem az érdeklődésem a film iránt alig 20 perc alatt.

Popovicsp87 

Hasra nem estem tőle, nem az a szandálos akció-kalandfilm amire vártam.
Fogalmam sincs, hogy miről szólt, a látványa egész jó.

flamepetals

Röviden: Mindenki mondta, hogy rossz, és igazuk volt.

Hosszabban: Mégis mik voltak azok a nevetséges isteni hacukák? Ráadásul nem mindig volt világos, hogy ki kicsoda. Legalább látványos volt és Theseus meg Luke szexik, és a kínzások is érdekesek voltak. Azért azt nem egészen értettem, hogy ha a pap nem vehetett el életet, akkor a papnők miért álltak neki öldökölni. És mégis mi akart lenni az a látomás a végén?

walksdowonders 

A szereplőgárda miatt estem neki, az igazán tetszett. Na és a vége. Az is. Örültem neki. Nagyon. Örültem, hogy vége.

Eszbordé

Őszintén szólva, ha nem Henry Cavill szerepel benne, tuti nem nézem meg. Nem vagyok én oda ezért a kategóriáért. Látványos volt, de engem ez nem nyűgöz le, ahogy cafatokban aprítják egymást. Csodákra képes már a számítástechnika, de én egy pofontól is félre kapom a fejem. Ebben meg bizony pedig aprítottak mint a szecskavágó…..
Henry Cavill öltözéke, fizimiskája miatt adtam rá ennyi csillagot, ezt vállalom. :))

Ad3lka

Az a baj, hogy elképesztő nagy hülyeségeken vérzik el a film. A harcok szépek, a látványvilág festői, a kosztümök is okék, de két kaszabolás közti színészi játékok egyszerűen csak tropára verik az egészet. Stephen Dorff az egyetlen, aki zseniális, Henry Cavill és Mickey Rourke még úgy ahogy, és aztán Joseph Morgan már erőlködik, amit meg Freida Pinto leművelt, attól görcsbe tekeredett a szemem. Miért. Nézett. Ki. Ez a nő. Folyton. Úgy. Mintha. Túl. Sok. Nyugtatót. Vett. Volna. Be. Megjelent a második képkockán, és az ábrándos tekintetétől felmásztam a legközelebbi falra (mondjuk a magyar szinkron se használt a karakterének). Az egyetlen értékelhető megmozdulása akkor volt, amikor spoiler. Ja, és az istenekről ne is beszéljünk. Én tisztességgel tartottam magam, de amikor Poszeidón fogta magát és durcásan elsétált Zeusz beszéde után, kitört belőlem a röhögés. A történetet már megint elhanyagolták, konkrétan semmi nem történik, csak a sok futkosás meg drámai csata miatt úgy érezzük, hogy igen. A párbeszédek néhol nevetségesek (lásd a Phaedra és Theseus közöttiek), főleg ott, ahol nem kéne annak lenniük, de legalább az kevés poén, ami volt benne, tényleg vicces. A végéről annyit, hogy rossz. Egész egyszerűen csak rossz, és a legkevesebb értelme sincs. spoiler Olyan, mintha Hollywoodnak fogalma nem lenne a görög mondavilágról, ami persze nem igaz, csak ehhez tartják magukat. Nem kéne. És akkor talán lehetett volna ebből egy jó film.

otaksa

Szeretem a görög mitológiával foglalkozó filmeket, kifejezetten tetszett, hogy itt a görög istenek tevékenyen részt vesznek a halandók életében. Tetszett a látvány, elborzasztott ahol kellett, és megdobogtatta a szívemet ahol kellett.

kkata76 

A technikai megoldásokra kap négy csillagot, de lehet, hogy sokat adtam… tartalmilag nagyon gáz: összezagyválja a mítoszokat csaknem követhetetlenné és értelmetlenné téve őket, és az utóbbi évek trendjének megfelelően belefullasztja a nézőt a vérbe és egyéb belső szervekbe. Lassítva.


Népszerű idézetek

Kicsicsillag95 

Nem önmagában az élet az ami fontos Thészeusz, hanem hogy jól éljük le.

Kicsicsillag95 

Minden emberi lélek halhatatlan, ám az igazak lelke halhatatlan és isteni is egyben.
Szókratész


Hasonló filmek címkék alapján