Halálosabb iramban (Halálos iramban 2.) (2003) 210

2 Fast 2 Furious
107' · amerikai, német · akció, thriller, krimi

Az ex-zsaru Brian O'Conner sorra nyeri az illegális utcai autóversenyeket. Egyszer csak a volt kollégái látókörébe kerül, akik alkut ajánlanak neki: vagy kivonják a forgalomból, vagy segít elkapni Carter Veronét, a környék legnagyobb kábítószer-kereskedőjét. Érthető módon Brian ez utóbbi mellett… [tovább]

angol

Képek 5

Szereposztás

Paul WalkerBrian O'Conner
Tyrese GibsonRoman Pearce
Eva MendesMonica Fuentes
Cole HauserCarter Verone
LudacrisTej
Thom BarryBilkins ügynök
James RemarMarkham ügynök
Amaury NolascoOrange Julius
Devon AokiSuki

Kedvencelte 44

Várólistára tette 39


Kiemelt értékelések

Törpillaa 

Nekem ez a rész is nagyon tetszett. Sokat nevettem Brian és Roman viccein. Nagyon jó párost alkottak. Végig izgalmas, pörgős, laza, vicces volt. Bár hiányzott nekem Dom, de így is nagyon jó volt. Imádtam. Jók voltak a trükkök, a kocsik, a szereplők, és a zenék. :-)
❤❤ Imádom Paul Walkert annyira cuki és szexi. Imádom. ❤❤

BlackWidow 

Ez a rész kevésbé tetszett, mint az első, de attól függetlenül ez sem volt rossz. Élvezhető volt.

Razor 

Valószínűleg a keményvonalas rajongóktól ezért kapok, de nekem jobban tetszett, mint az első rész. Az egész sztori lazább spoiler, nem árad úgy a tesztoszteron, Roman és Brian pedig nagyon jó párost alkotnak, ahogy folyamatosan húzzák egymást.
Az autós jelenetek terén is rátettek egy lapáttal az első részre, nagyon látványos versenyeket sikerült összerakni, a film végi nagy üldözés pedig egyszerűen csúcs.

2 hozzászólás
Hippoforaccus 

Hozza az előző rész színvonalát, de azért kellően más a sztori, nehogy unalmas legyen. És ezen is jókat lehet röhögni, ami fontos.

vudura06 

Ez a rész teljes mértékben kiesett az emlékeimből. Meg is lepődtem, mert én mindig azt hittem valamiért, hogy Dominic Toretto a fő fő szereplő.
Ez a rész baromi jó volt, megint csak imádtam mindenkit. Dom és Brian melett Roman lett az új kedvencem *-*

Kemiviki 

Megvallom őszintén nekem ez a rész tetszik a legkevésbé. Hiányzott Dom karaktere.

bubimentesvíz 

Nekem tetszett ez a rész is, mondjuk kicsit hiányzott Dom. Brain és Roman jó párost alkottak. Na meg Suki Hondája, megállt a lélegzetem, fantasztikus, na meg rózsaszín :D

King_Diamond

Nos, nem tudom, hogy Vin Diesel miért nem vállalta el a második részben való szereplést. Így aztán muszáj volt egy kicsit más történetet csinálni a részhez, illetve persze egy 'új' főszereplőt hozni Paul Walker mellé (+ csajt is). Tyrese Gibson nem volt rossz, annak külön örülök, hogy későbbi részben is szerepel újra, illetve Eva Mendes most is gyönyörű volt, mint mindig. Sőt, még a rosszfiút alakító fickó sem volt rossz. Amaury Nolascónak és James Remarnak pedig külön örültem, hogy szerepet kaptak benne. A történet azért nagy részben hasonlít az elsőhöz persze. Annak is örültem, hogy legalább volt említés az elején az első rész végéhez kapcsolódóan. Körülbelül ugyanannyi akció, versenyzés volt benne, mint az elsőben, viszont azt kicsit hiányoltam, hogy eddig még nem volt egy jó rendőrös üldözés a két filmben. Jó, itt azért volt, de (részben nyilván a költségvetés miatt is), az ötödik részben látható rendőrös üldözéshez képest ez sehol sem volt. A zenék és csajok megint csak jók voltak, ki lehet őket szintén emelni. A magyar szinkron sem volt rossz, bár az kicsit megmosolyogtató, hogy pont Toretto hangját kapta Roman Pearce karaktere. Egyébként nem marad el sokkal az első résztől, mert számomra egyáltalán nem volt unalmas és végig pörgött, amit egy ilyen filmnek szinte muszáj.
8/10

Nórcsy08

Ez volt az első Halálos Iramban film, amit láttam és abszolút kedvenccé vált. Még DVD-n is megvan nekünk, így elég sokszor láttam már, ennek ellenére viszont mindig a film eleje maradt meg nekem. Szerintem egy nagyon jó, kiszámíthatatlan, fordulatokkal teli rész lett, amikor a néző valóban elbizonytalanodik, hogy ki kivel van.
A patkányos jelenet már kiskoromban beleégett a fejembe, s ez a mai napig nem változott, még mindig borzasztónak találom. A kedvenc jelenetem viszont a végén van, mikor a sok-sok kocsi megjelenik, és a film elején szereplő karakterek ismét megjelennek néhány másodperc erejéig. Hozzáteszem, mindig is ez volt a kedvenc jelenetem, szóval van, ami nem változik. Nagyon szuperül meg lettek kavarva a szálak, nagyon jó tervek születtek, zseniális volt a kivitelezés a néhai kudarc ellenére is. Roman abszolút szimpatikus karakter, mindig sikerül egy kis életet, egy kis humort belevinnie a filmekbe.


Népszerű idézetek

PAVideoStudio

– Bedobta a stírölj és hajts trükköt? Tőlem nyúlta le!

PAVideoStudio

– Itt a negyedik sofőr.
– A francba, ez Brian.
– Csákány.
– Mi a nagy helyzet, töki?
– Kösz, hogy hívtál.
– Nagyon szívesen, haver, csak aztán a tejelésnél is emlékezz rám.
– Nagy dohány mozog?
– Bazinagy.
– Szevasz Suki.
– Szevasz Bullet.
– Ne emeljük a tétet?
– Csak lassan a testtel. Szó se volt több lóvéról.
– Ha így áll a helyzet, kérd meg a kedves nézőket, hogy álljanak félre, mert hazamennél.

PAVideoStudio

– Ma este állati ütősek leszünk öcsém! Jól van, jól van, jól van! Motor indít! Rázzuk szét a házat!


Hasonló filmek címkék alapján