Übergáz (2019) 34

Stuber
105' · amerikai · akció, vígjáték 16

A visszafogott vérmérsékletű Über-sofőr mit sem sejtve felvesz egy sokat látott zsarut, aki forró nyomon jár egy kegyetlen gyilkos nyomában. Nem kell sok idő, hogy rájöjjön: ez a megpróbáltatásokkal teli éjszaka kockára teszi az épelméjűségét, az életét és az ötcsillagos értékelését… [tovább]

angol
magyar

Szereposztás

Dave BautistaVic
Kumail NanjianiStu
Mira SorvinoAngie McHenry
Natalie MoralesNicole
Iko UwaisOka Tedjo
Betty GilpinBecca
Karen GillanSara Morris
Jimmy TatroRichie Sandusky
Steve HoweyFelix
Rene MoranAmo Cortez

További szereplők

Hirdetés
Übergáz (2019)
Forgatókönyvíró
Operatőr
Zeneszerző

További stábtagok

Gyártó
Twentieth Century Fox

Kedvencelte 3

Várólistára tette 69


Kiemelt értékelések

Törpillaa 

Nem volt olyan rossz film, és a szereplők is eléggé jók voltak. Dave Bautista szerepe kicsit nekem jobban tetszett, mint Kumail Nanjiani-é. Voltak vicces beszólások, és egy kis akció is, látvány sem volt olyan rossz. A kutyák cukik voltak. :-) A sztori jó volt, nem volt vele semmi bajom, bár talán sokkal több akció és izgalom, meg véres jelenet is elfért volna még benne azért.

LoneWolf

Sokkal rosszabbra számítottam. A kezdő jelenetsorból kiindulva mondjuk egy ütősebb zsaru dráma is lehetett volna belőle, de még így is tudtam mosolyogni pár poénon, ami persze leginkább Bautista tipikus Drax-es stílusának köszönhető. Egyszer bőven nézhető és láttam már ennél sokkal pocsékabb darabokat a műfajban, így az átlagnál picit jobb értékelést kapott tőlem.

hashtagHetiMozi 

Kellemes meglepetés, egy remek buddy-cop párossal, ahol érezhetően a roppant szerethető Dave Bautista lopja a showt. Az akció teljesen korrekt, a szabadszájúság és a vér pedig kifejezetten jól áll a filmnek. A humor átlagon felüli és a malac viccek sincsenek túltolva.

Amare

Alapsztori meg kiszámítható, de nagyon jót nevettem rajta.

Kiskakukk 

Ez tényleg „übergáz” volt.
Egyszerűen nem értem…Ezen most tényleg nevetnem kellett volna? Ez vicces? Jézusom.
Kb. annyira volt humoros, mint egy mosópor reklám… Nem a sztorival meg a koncepcióval van a baj, mert abból tényleg ki lehetett volna hozni egy jópofa filmet…de ez rémesen erőltetett. Ez a pakisztáni fickó borzalmas volt, annyira drukkoltam, hogy lőjék le (már kb. a 15. percben), de persze tudtam, hogy esélytelen és úgyis túléli a filmet. Ráadásul eredeti hanggal néztem, nehogy „lemaradjak valamiről”, de hát ez sem mentette meg a filmet.

Két csillagot adok, ezért:
– Iko miatt
– mert aranyos volt a pitbull
– és mert az akváriumos poén tényleg vicces volt

(Már csak azt nem értem, hogy a túróba állhat ilyen magas százalékon…)

2 hozzászólás
Alvarando

Eszeveszett egy film, amely kicsit ráhajaz a Taxira és a Ki a faszagyerekre. Tipikusan indul, de miután a rendőrünk beült a rendelt Uberbe, onnantól sírni fogsz a röhögéstől…

film_fan_2003

A film nagyon alpári volt de vicces, barátokkal néztük pont jó volt.
Stu egy igazán vicces figura volt.
Ha nagyon nincs mit néznem akkor megnézem már csak a beszólások miatt is.
De jár Stunak és bandának az 5 csillag!

rapchee 

mr daniels besegített, de én jót nevettem
persze baromság, de nem ez a cél?


Népszerű idézetek

Bogesxd 

Becca: Szeretném elbarikádozni magam a világtól. Sőt, inkább kibarikádozni magam a világból. Szeretnék hat éven át egy csészébe ordítani, be akarok rúgni, be akarok joghurtozni, aztán bosszút állni.

Bogesxd 

Stu: Majdnem azt mondtam, hogy többet is mosolyoghatnál, de most hogy ezt láttam… Jó, hogy felhagytál a mosolygással. Kimondottan rosszul áll, amikor mosolyogsz. Mondjuk az is rosszul áll neked, amikor nem mosolyogsz. Nem túl előnyös az arcod.

Bogesxd 

Stu: Idehívtuk Tariq ügynököt, ő az egyik legjobb. Öt csillagos. És elhozta magával az egész csapatát. Kitűnővel végzett a Quanticon. Terrorelhárító. És benne van az NCIS Los Angelesben is.


Ha tetszett a film, nézd meg ezeket is


Hasonló filmek címkék alapján