Halálos iramban 7 (Halálos iramban 7.) (2015) 173

Furious 7
137' · amerikai · akció, thriller, krimi 16

1 díj · 7 jelölés

Miután végeztek Owen Shaw-val és bandájával, Dominic, Brian és a csapat visszatérhetnek az Egyesült Államokba, hogy ismét normális életet éljenek, ahogyan azt tervezték. De Owen bátyja, Deckard, aki Han halála után lép színre, Dominic nyomában van, és bosszút esküszik öccse halála miatt. A… [tovább]

angol

Képek 9

Szereposztás

Vin DieselDominic Toretto
Paul WalkerBrian O'Conner
Jason StathamDeckard Shaw
Michelle RodriguezLetty
Jordana BrewsterMia
Tyrese GibsonRoman
LudacrisTej
Dwayne JohnsonHobbs
Lucas BlackSean Boswell
Kurt RussellMr. Senki

További szereplők

Hirdetés

Kedvencelte 61

Várólistára tette 50


Kiemelt értékelések

Törpillaa 

Imádom ezt a részt is. Nagyon jók a színészek, és a zenék, a kocsik. Ez a rész egyszerűen csodás. Akciódús, izgalmas, és lenyűgöző, látványos. Élveztem minden percét. Imádom Paul Walkert és Vin Dieselt nagyon, nagyon szeretem őket. Csodás búcsú, megható volt látni a végét.
Jason Statham is nagyon tetszett illett hozzá ez a szerep is.
For Paul ❤ Örökké ❤

MFKata

Azon a napon megígértük a férjemmel, hogy csak moziban nézhetjük meg a filmet, hogy mi így rójuk le a tiszteletünket. Harmadszor indultunk el, mire ténylegesen el is jutottunk a moziba, de megérte. A filmek részről részre jobbak és én imádom az egész bandát.
Azt viszont kétlem, hogy képes leszek valaha is sírás nélkül megnézni a filmet.

For Paul

Bővebben:
http://mfkata-about.blogspot.hu/2015/06/halalos-iramban…

LyliaBloom

Bárki, bármit mond, ennek még mindig meg van a maga hangulata. Nem kell túl komolyan venni, élvezni kell, mert ennek igenis ez a lényege.
Igaz, már nem az, mint a legelső volt (ahol totál belezúgtam a melírozott hajú :D, kék szemű „kölyökbe"), de mégis, a hangulat valahogy megmaradt. A karakterek szinte az életem részévé váltak, és hiába tudom, hogy kitaláltak, mégis "léteznek”.

#ForPaul
Örökké <3

shano

Szeretem az F&F szériát, de szerintem ez a rész sikerült eddig a leggyengébbre. A történet helyett inkább az akcióra koncentráltak, a végén már azt se tudtam kicsoda kit ver, kire lövöldözik. Nekem hiányoznak a szép kocsik, a neon, a nitró (:D), az illegális gyorsulási versenyek, amik főként az első két részt jellemezték. Az akciójelenetek részről részre röhejesebbek; itt már szurkoltunk a bátyámmal, hogy kihajtsanak azzal a fenevaddal a felhőkarcoló ablakán (spoiler: tényleg kihajtottak). :D De azért annyira nem volt ez rossz, kedvenc nem lett, de Csokimacsó-Roman poénjaiért és az utolsó öt percért :( érdemes volt végignézni. Hiába játsszák agyba-főbe a rádióban a See You Againt, a film után megvolt a hangulata. „Mi nem búcsúzunk…”

Viktória_Erdei 

„Régen azt mondtam, negyed mérföldről negyed mérföldre élek, és azt hiszem, ezért vagyunk testvérek. Mert te is így éltél. Akárhol is vagy, legyen az negyed mérföldre, vagy a világ túlsó felén, mindig velem maradsz, és mindig a testvérem leszel.”
Itt ennél a percnél sírtam, mert ebben a mondatban minden benne van, hogy miről is szól igazán ez a sorozat. A családról, az összetartásról, a barátságról. Nagyon sokáig halogattam, mert tudtam, hogy sírni fogok a végén. De most erőt vettem magamon és elkezdtem.
Az akciók, a zenék, a látványvilág, a trükkök fantasztikusak voltak. Le a kalappal a készítők és a színészeknek előtt is, hogy a tragédia ellenére be tudták fejezni a filmet.
Hiányozni fogsz Paul :(

Madridista

Csodálatos. Gyönyörű. Méltó befejezés Paulnak.

„For Paul”

fanta98

Jó volt a film, bár én néha unom már ezeket a húszperces akciójeleneteket, és egy idő után már oda se figyelek rá. Újat már nem igazán tudtak mutatni, bár összességében tetszett. Jók voltak az üldözős részek, a vége nagyon jól sikerült.
És hát a végét én is megkönnyeztem, de ez már a történettől független volt..

Kemiviki 

A film hozta a megszokott formát, talán ez a rész lett a legakciódusabb, de kicsit Dom család centrikussága már túl lett húzva. Jajj meg a legéletszerűtlenebb rész díját is megkaphatná, bár ezen szerintem már senki sem akad fent:)
A zenék veszettül jók lettek, nem szoktam ilyen albumokat hallgatni de ezt 2x-3x végighallgattam az biztos.
Egy részről örülök annak, hogy Paul karakterér nem ölték meg, de ennek itt kellett volna pontot tenni a végére. Nélküle a sorozat egy főbb karaktere esik ki, s nélküle már nem lenne jó ez az egész történet.

dulkap 

Nehéz mit mondani a filmről, mert ennyi baromság, életszerűtlenség és kellemetlen egymondatos beszólás, az elmúlt 6 részben együtt nem volt, mint itt. Szinte 5 percenként jött valami bődületes baromság, mintha valami gagyi Asylum filmet néztem volna, csak éppen a költségvetés a sokszorosa. Sorolni nem is kezdeném, mert az egész oldalt beterítené. Viszont vannak benne látványos és néhol izgalmas akciójelenetek (már amelyik nem volt ellőve az előzetesben…), szép nők és Gibson karaktere és dumái. Én bírom a sorozat filmjeit és a Tokyo Drift-nek köszönhetően, nem is ez a leggyengébb rész, de több mint 2 órában ez a film teljesen komolyan vehetetlen és szerintem ennyire blődnek biztos nem szánták a filmet.
Viszont a film legvége és Paul Walker búcsúja nagyon szépre sikeredett. Amiatt le a kalappal a készítők előtt, kár hogy el kellett készíteni…

Renee_chan

A Halálos iramban maratonom végéhez közeledve egyre jobban féltem ettől a résztől. Úgy gondolom, senki nem ülhet csak úgy le kényelmesen elhelyezkedve csak úgy megnézni ezt a filmet. Hiszen tudatosan ülünk le. Tudjuk, mivel ért véget ez a történet. És itt nem Brian O'Connerről van szó, hanem Paul Walkerről.
Már az elején az érzelmesebb jeleneteket is megkönnyeztem, de a végén eltört a mécses. És sajnos, úgy érzem, ez soha nem fog megváltozni. Ez az a film, amire bélyegét rányomta ez a szörnyű esemény.
Na, de a filmről is egy pár szó:
A részek előrehaladtával egyre jobban sajnáltam, hogy az utcai versengések, az amit valójában takart a Fast and Furious, elmaradtak, elenyészőek lettek, végül teljesen megszűntek. De végül arra jutottam, hogy a Halálos irambant fel lehet fogni egy gyermeknek, aki az újabb részek megjelenésével kezd felnőni, és már nem lesznek hozzá méltóak ezek a lealacsonyító, pitiáner utcai perpatvarok. Neki már komolyabb kihívások kellenek tinédzserként, és egyáltalán nem veszélytelen, mindig akciódús élet felnőttként. Ezt mind megkapjuk.
Stathammel kibővülve, újabb remek taggal bővült a gárda. Bár Dwayne nem sok szerepet kapott, de a lényeg még mindig nála volt, és a csibész mosolya is megjelent, mint minden filmjében. Az autós akció jelenetek egyre merészebbek, hihetetlenebbek, de ez az egész filmről elmondhatjuk. Hatalmas munka áll mögötte, minden percbe és másodpercbe milliónyi munkát öltek bele. Tökéletes. – minden elfogultság nélkül. És ezt mindenkinek be kell vallania.
A zenék még mindig elképesztőek, a poénok könnyesre nevettetősek. A szeretet és az üzenet szívünkig és lelkünkig hatoló. Az egészben a lehangoló, munkai részről: a szinkron. A 6. és 7. részt már feliratosan néztem. Nagyon bántotta –, szépen kifejezve magam – a fülemet, hogy Paulnak mindig más és más szinkront adtak. Az én szívem, lelkem és fülem az első részben lévő szinkronhangját szerette meg. Viszont örülök, hogy a nagyágyúknak megmaradtak a szokásos beszélőkéi.
A legjobb az egészben?
Mindig úgy hagyják a részeket végződni, hogy az nyitott is legyen, meg nem is. Ezeket a kis reménysugarakat pedig belénk, rajongókba elültetik, azzal a gondolattal, ami mindig gyötörni fog bennünket:"Vajon lesz folytatása?"
Nagyon remélem, még így is. Nem tudnék leállni a Halálos drogról. Iramosan függő lettem. Az űr viszont így is kitöltetlen marad. Örökre.
De pont ez benne a szép: mert a szívünkben élve, halhatatlan és örökkévaló lesz.

Ja és: <3 Brian Tyler! <3

For Paul.

1 hozzászólás

Népszerű idézetek

Nutellaღ

Régen azt mondtam, negyed mérföldről negyed mérföldre élek, és azt hiszem, ezért vagyunk testvérek. Mert te is így éltél. Akárhol is vagy, legyen az negyed mérföldre, vagy a világ túlsó felén, mindig velem maradsz, és mindig a testvérem leszel.

4 hozzászólás
MFKata

Soha nem leszel egyedül többé.
Esküszöm.
Ahová te mész, megyek.
Ha száguldasz, száguldok.
Ha harcolsz, harcolok.
És ha meghalnál nekem Dominic Toretto, én is veled halok.

Nutellaღ

A legfontosabb dolog az életben mindig a család lesz!

MFKata

Mindenki a nagy kalandot hajtja, de a nagy kaland az a család.

MFKata

Nincs szomorúbb, mint egy ketrecbe zárt fenevad!

MFKata

Itt van a helye.
Itthon.
Mindig is itt volt a helye.


Ha tetszett a film, nézd meg ezeket is


Hasonló filmek címkék alapján