Várólistára tette 44


Kiemelt értékelések

Törpillaa 

Hmm… nem volt rossz rossz film, érdekes sztori volt, és az akció jelenetek látványosak voltak, de jóformán el is vitték a filmet. :-D Egy ideje már kerülgettem ezt a filmet a Netflixen, és ahogy megláttam Anthony Mackie nevét, felkeltette a kíváncsiságomat, hogy mégis milyen lehet ez a film, csak egy csöppet vagyok csalódott. Izgalmas is volt, és persze akciódús is, amivel teletömték a filmet, és csoda, hogy egyáltalán valaki túlélte az egészet. XD De szerencsére hisztis karakterek nem kaptak benne helyett ez jó is, de szerintem lehetett volna jobb is. XD spoiler Egyébként tényleg nem volt rossz, izginek izgi, jó kis háborús film.

MrsCumberbatch 

Nem vagyok rajongója a háborús filmeknek de ez tetszett. Vagyis tetszett az alapsztori. És nem volt rossz a kidolgozás sem. Bár messze nem tökéletes, de érdekes.

LoneWolf 

Úgy tűnik, hogy nálunk előszeretettel forgatnak ilyen kifejezetten kelet-európai háborús sci-fiket, hisz hangulatában leginkább a szintén Budapesten forgatott Spectral-t idézte, de szerencsére ezt azért egy fokkal jobban élveztem az említett korábbi darabnál. (Attól függetlenül, hogy hasonlóan 6 csillagot adtam rá.) A sztori alapjait már milliószor láttuk ugyan, a „lenyúlt” atomfegyverekkel, meg társaival, itt azonban az robotos / androidos téma csavart egy picit a dolgokon (spoiler), és vitt egy minimális tanulságot a már unalomig járatott képletbe. A legnagyobb problémám vele, hogy a főhős számomra egy amatőrhöz képest is amatőrnek tűnt, zéró karizmával, akit még büntetésből sem küldtem volna ilyen bevetésre, (spoiler) illetve kissé túl lett húzva cselekmény. Egy 20 percet minimum lefaraghattak volna belőle, de a műfajon belül simán megfelel az átlag elvárásoknak, míg hazai érdekeltségű filmként talán kiemelkedőnek is mondható, hisz még mindig kevés színvonalas darab készül nálunk. Az utolsó csillagot egyébként pont a környékünkön forgatott jelenetekért adtam meg neki. Gőzöm sincs, hogy miért választották a közeli utcákat, de érdekes volt őket gépek által rommá lőtt harcmezőként látni.

Pistee66 

A Halálos harcmező egy újabb közepesen gyenge próbálkozás a Netflix-től arra, hogy saját gyártású tartalmakkal csábítsák magukhoz az előfizetők tömkelegét. Sajnos engem még nem nagyon győztek meg, hogy képesek igazán igényes szórakozást biztostani ezekkel az alkotásokkal. Kevés izgalmas dolgot láttam még tőlük. A sorozataik jobban tetszettek, mondom ezt úgy, hogy nem igazán vagyok nagy sorozat néző. Általában a Netfix filmek csalódást okoznak, mert ugyan technikailag nagyon jól megcsinált filmek, modernek, de se ízük, se bűzük, sterilek és tartalmilag nagyon hiányosak.
Ez a film is nagyon csili-vili, de érdektelen. Az izgalom nem kényszeritett arra, hogy rágjam a körmömet és valószínűleg nem is fogom többet megnézni. Próbáltak mondanivalót is belecsempészni, de elbuktak. Lehetne azt is mondani, hogy a szándék fontos, mert ez egy látványos akciófilmnek készült, de az sem lett.
Alapjáraton ez a szerep nem passzolt Anthony Mackie-hez, nem illik hozzá. Szerintem ő akkor sokkal jobb, érdekesebb alakításra képes, ha több a humor, mint például a Pain and Gain című Michael Bay filmben. Itt egy komoly gyilkológépet alakít, egy valóságos Terminatort, ami inkább Idris Elba számára lenne ideális szerep. Bár nem teljesen ezen múlt, hogy a film nem lesz klasszikus.

26 hozzászólás
BlackWidow

Annyira nem volt nagy durranás szerintem. Több mindent is ki lehetett volna hozni belőle.
Így csak simán egy egyszeri alkalommal megnézhető sima akció film.
Bevallom csak Anthony Mackie miatt néztem meg.Többször nem fogom.

SunflowerSz 

Szerintem egész jó volt a film, egyszer meg lehet nézni és az alapsztori sem volt rossz. A budapesti helyszínek annyira nem leptek meg, az ilyen orosz/ukrán területeket úgy érzem mindig nálunk forgatják :)

elentiya

Elég egyszer nézős, az utolsó húsz percen kívül unalmas volt, pedig az alapsztori nem lenne rossz.

vudura06 

Már ment egy órája a film, mikor apa felénk fordult és azt kérdezte, hogy „Ti értitek, hogy mi történik?” Ez úgy nagyjábból elmondja a gondolataimat a filmről.
Az egyetlen dolog, ami tetszett benne az az, hogy „vadászhattam” a magyar helyszíneket, mivel itt forgatták a filmet Magyarországon.

monokrom22 

A Halálos harcmező egy silány film: gyenge alaptörténet, unalmas cselekmény, csupán egy értékelhető fordulat és fellélegzős, hirtelen lezárás. Az akció kimondottan gyenge, a látvány egyhangú, a zene borzasztó, a rendezés minden fantáziát mellőz. 1-2 két értékelhető momentum akad, de ez csupán háttértartalomnak megfelelő, ha jól is akarsz szórakozni, keress bármi mást.

csokidani 

Hat ez olyan gyenge volt, mint egy lepkefing.
Meg annal is gyengebb.
Szinte mar vicc…


Népszerű idézetek


Hasonló filmek címkék alapján