Kedvencelte 9

Várólistára tette 128


Kiemelt értékelések

Haspók 

Nagyon jól szórakoztam a filmen. Cuki, aranyos kis történet volt ami a párkapcsolati problémákat helyezte a középpontjába egy kicsit másképpen mint más filmek. Nem kell túl komolyan venni, de pont ilyenre számítottam. Szerintem bőven volt min mosolyogni és azért olyan is amin el lehetett gondolkodni . Jól van, nem világmegváltó filmre kell számítani, de simán nézős és a főbb szerepekben levő színészekkel sem volt semmi bajom.

ziara

Könnyed kis filmecske, nagyon szimpatikus főszereplőkkel, bár a kis srác kicsit sok volt nekem. Talán csak az menti a gyengeségeit a filmnek,hogy nem akarta magát túl komolyan venni, legalábbis én nem éreztem. A Bryan Adams dal szuper volt a végén és a sütik is:))))

Keikorca

Mert mindenkinek kell egy Kevin Costner, no meg egy Mácsai Pál…

2 hozzászólás
Márta_Péterffy 

Volt egy pár jó pillanat, plusz a zene tetszett, és Mátray László. Őt a Valan c. filmben láttam először.

Elena96 

Több volt ez egy cukomázas szerelmi történetnél.Kerekes Vicán tényleg érződött a nyelvjárás, épp ez tette őt, kiemeltebbé.

Kemiviki 

Őszintén megvallva, én nem pont erre számítottam. azt hittem több lesz benne picit cukrászat és a hab. Na mindegy legközelebb nem választok majd cím, és leírás alapján.
Nem igazán kötött le a film. Az történet jó, de nem bontották ki kellően a dolgokat plusz a végén a megoldások nagyon erőltetettek lettek.
Lacika karakterét nagyon kedveltem, és az a kissrác számomra mindenkinél jobban játszott. A zenék nagyon jól lettek összeválogatva.
Ui: Zsigmond Emőke milyen gyönyörű nő!

eszternemeszti

Nem, fogalmam sincs, hogy miért tetszett ez nekem ennyire, de nagyon tetszett.

Nagyon sokat nevettem és bár tényleg elég kuszák a szálak és az emberek 80%-a baromi idegesítő, nekem ezután a vizsgaidőszak után határozottan ez kellett.
Mácsai Pál pedig egy bónusz volt. <3

Anna1999Gitta 

Könnyed nyári estére egy kis szösszenet,de nekem nagyon bejött! Már nagyon régóta meg szerettem volna nézni, és azt mondhatom, megérte várni rá.

Sister

Nem egészen olyan volt, mint amire számítottam, ennek ellenére kellemes szórakozást nyújtott. Kerekes Vica viszont nagyon passzolt ebbe a közegbe, láthatóan lubickolt a szerepben. :)

Kicsit sajnálom, hogy a cukrászat nem kapott nagyobb hangsúlyt, és több volt az érzelmi kalamajka, de annyi baj legyen. Mácsait én is csípem! :)

Ehlena

Az átlag magyar színvonalt kevés film tudja felülmúlni, és ennek sem sikerült. Az alapsztori cuki volt, a trailer alapján bizakodó is voltam, a kivitelezés viszont egysíkú és unalmas lett. Kerekes Vica játéka nekem zavaróan halovány volt, gyerek létére még Lacika is sokkal ügyesebben szerepelt.
Pluszpontot az operatőri munka, és a zárójelenet kapnak, azok nagyon jól sikerültek.


Népszerű idézetek

Bori_Tóth

Valószínűleg azt írta,hogy kiütközik a tájszólása,amikor ideges,de a legjobban attól fél,hogy bízzon valakiben. Ezért mindent egyedül akar megoldani, és minden pont úgy kell legyen,ahogy ő azt eredetileg elképzelte. Pedig ha valaki, ő igazán megérdemli,hogy gondoskodjanak róla. Hogy valakire támaszkodjon. Nem kell mindent egyedül csinálni,mert tudod, én itt vagyok melletted.

system456 

Iván: Ki Dóri plátói szerelme?
Marci: Mácsai Pál.
Ménes: Az ki?

system456 

András: Hapcika!? A hátamon csorog a nyála!

system456 

Dóra: Koszovó? Nem jöhettél volna inkább Mátészalkáról?

system456 

András: Na jó, ez nem kérés kislányom, jó! Mondj el egy Petőfit vagy azt a Halott Pénzt, bánom is én!


Hasonló filmek címkék alapján