Hab (2020) 19

A reménytelenül szerelmes cukrászlány párjával való szakítása után azt már mindenképpen el akarja kerülni, hogy cukrászdáját is elveszítse. Ezért hát egy családot hazudik magának.

magyar

Képek 6

Szereposztás

Kerekes VicaDóra
Zsigmond EmőkeJuli
Elek FerencAndrás
Mácsai Pálönmaga
Kovács LehelMénes
Pálfi KataRita
Mátray LászlóMarci
Láng AnnamáriaÉva
Katona LászlóAttila
Bozó AndreaKrisztina Gréta

További szereplők

Kedvencelte 2

Várólistára tette 131


Kiemelt értékelések

Haspók 

Nagyon jól szórakoztam a filmen. Cuki, aranyos kis történet volt ami a párkapcsolati problémákat helyezte a középpontjába egy kicsit másképpen mint más filmek. Nem kell túl komolyan venni, de pont ilyenre számítottam. Szerintem bőven volt min mosolyogni és azért olyan is a,min el lehetett gondolkodni . Jól van, nem világmegváltó filmre kell számítani, de simán nézős és a főbb szerepekben levő színészekkel sem volt semmi bajom.

Ehlena

Az átlag magyar színvonalt kevés film tudja felülmúlni, és ennek sem sikerült. Az alapsztori cuki volt, a trailer alapján bizakodó is voltam, a kivitelezés viszont egysíkú és unalmas lett. Kerekes Vica játéka nekem zavaróan halovány volt, gyerek létére még Lacika is sokkal ügyesebben szerepelt.
Pluszpontot az operatőri munka, és a zárójelenet kapnak, azok nagyon jól sikerültek.

Paleee

Kevés olyan magyar film van, ami ki tud ugrani a „nah, ez is magyar, látszik rajta” skatulyából – sajnos a Hab nem ezek közé tartozik. Pedig csodaszépek a végig gyönyörűen fotózott, sokatmondó képek (leszámítva a főcímet), a jó érzékkel választott, nem tolakodó, mégis a hangulatot teljesen jól festő zenét pedig élmény hallgatni. Aztán beúszik a történet, és itt bukik minden, úgy érzi magát az ember, mintha több filmből lenne összeollózva a sztori, pont emiatt az egész csak döcög, nem fut flottul. Akár egy Szerelem hálójába oltott Kellékfeleség. Ugye, hogy nem egyszerű elképzelni?


Ha tetszett a film, nézd meg ezeket is


Hasonló filmek címkék alapján