Géniusz (2017–) 15

0 díj · 4 jelölés

Szeretők… Család… Meghódítandó tudományos közeg… Növekvő antiszemitizmus… Albert Einstein akadályok sokaságával szembesül a tehetsége kiteljesítése felé vezető úton.

angol
angol · magyar

Képek 6

Szereposztás

Geoffrey RushAlbert Einstein
Johnny FlynnYoung Albert Einstein
Nicholas RoweJost Winteler
Samantha ColleyMileva Maric
Jon FletcherMarcel Grossmann
Charity WakefieldBetty
Michael McElhattonDr. Philipp Lenard
Seth GabelMichele Besso / Guillaume Apollinaire
Ralph BrownMax Planck
Richard TopolFritz Haber

További szereplők

Hirdetés

Kedvencelte 4

Várólistára tette 70


Kiemelt értékelések

Aurora_Michaelis

1. évad:
Eddig nem sokat tudtam Einsteinről, szinte csak annyit, hogy megalkotta a relativitáselméletet. Ez a sorozat nagyon jól bemutatja az életét és a pályáját. A tudományos fejtegetésekből semmit nem értettem, de az életrajzi vonatkozású részek és részletek tetszettek. Nem gondoltam volna, hogy ekkora nőcsábász volt. Érdekes és izgalmas élete volt, sokmindent megélt és átélt, és számos tudóssal ismerték egymást.
A színészek nagyon jók, a forgatókönyv, a helyszínek, jelmezek. Ha nem tudnám, hogy ezt a sorozatot az NGC csinálta, nem jönnék rá. Ami nem tetszett, hogy Einstein válásakor történt a színészváltás, amikor is Johnny Flynnből és a Milevát játszó színésznőből Geoffrey Rush és egy idősebb színésznő lett. Ők túl idősek a 40 év körüli Einstein és a hasonló korú felesége megformálásához, ez eléggé zavart.


Népszerű idézetek

Londonna 

Monogamy is not natural there's a construct of religious authority.

Répási_Évi 

ifjú Einstein: Szeretnék arra kelni, hogy a szenvedélyemnek élek ahelyett, hogy a fejem felett lógna a rémisztő érzés, hogy elvesztegetem az életemet.


Ha tetszett a film, nézd meg ezeket is


Hasonló filmek címkék alapján