Gátlástalan örökösök (2022) 30

A két kétségbeesett nővér, Savanna és Macey úgy döntenek, hogy megpróbálnak halálos beteg nagynénjük kegyeibe férkőzni annak reményében, hogy a házsártos vénség rájuk hagyja majd több millió dollárt érő ingatlanját. A testvérpárnak azonban nem lesz könnyű dolga, mivel nem maradnak sokáig… [tovább]

angol
magyar

Képek 8

Szereposztás

Toni ColletteMacey
Anna FarisSavanna
Kathleen TurnerHilda néni
David DuchovnyRichard
Rosemarie DeWittBeatrice
Ron LivingstonJames
Keyla Monterroso MejiaEllen
Patricia FrenchDiane
Billy SlaughterWilliam Maynard
Danny VinsonBill Dunther

További szereplők

Várólistára tette 97


Kiemelt értékelések

Theana 

Ilyen gusztustalan egy filmet is régen láttam, te-szent-ég. Iszonyat. Az örökösödési viszály pénzmennyiségtől függetlenül át tud lépni eszméletlen határokat, de ez annyira méltatlanul polgárpukkasztó, hogy ezért a filmért kár volt.

Irasalgor 

Más kérdés, hogy erre a filmre aztán az ég egyadta világon semmi szükség nem volt, így ha kimarad, akkor sem marad le senki semmiről, pusztán egy fekete komédiaként ábrázolt családi történetről, amely se nem vicces, se nem eredeti, de még mondanivalóval sem sokat szolgál, bár ha már régóta vágyott az ember egy Adam Sandler/Sacha Baron Cohen-féle 18+karikás gagyi altesti poénokkal megtűzdelt vígjátékra, amelyben tényleg nincs semmiféle gátlás, talán neki szerezhet egy kellemes délutánt az alkotás.

Értékelés: 3/10

Kontra_Judit 

Annyira jónak tűnt a szereplőgárda, hogy elmentem moziba megnézni…azt kell mondjam, kár volt :( Tényleg gátlástalanok, erkölcstelenek voltak. Tele perverz, pornográf szöveggel. Néhol már gusztustalan.
Volt benne egy-két jobb poén, de semmi különleges.
Nem érte meg az árát, azt kell mondjam.

Imoran 

Nem volt ez olyan rossz, lehet rajta kacarászni, mennyire elb. egy család :D
Éljen a Szomorú kutya! XD


Hasonló filmek címkék alapján