Delfines kaland (Delfines kaland 1.) (2011) 130

Dolphin Tale
113' · amerikai · kaland, dráma, családi 12

Rákcsapdába esik a fiatal nősténydelfin, és súlyosan megsérül. Az életét egy parton bóklászó kisfiú menti meg, ám az orvosoknak amputálni kell az állat farkát. Nem sok esélye van az életben maradásra, ám a tizenegy éves Sawyer nem adja fel. A magába forduló kisfiú és a Winter nevű delfin között… [tovább]

Szereposztás

Harry Connick Jr.Dr. Clay Haskett
Ashley JuddLorraine Nelson
Nathan GambleSawyer Nelson
Kris KristoffersonReed Haskett
Cozi ZuehlsdorffHazel Haskett
Morgan FreemanDr. Cameron McCarthy
Austin StowellKyle Connellan
Rus BlackwellVansky edző
Austin HighsmithPhoebe
Ray McKinnonMr. Doyle

További szereplők

Kedvencelte 27

Várólistára tette 43


Kiemelt értékelések

Törpillaa 

Ez az egyik kedvenc filmem, és Winter ő a legcukibb kis delfin. :-) Aranyos és csodálatos egy film, én nagyon szeretem. Szerethetőek a szereplők is, már nem először láttam ezt a filmet, de még mindig nagyon jó, és leköti a figyelmem. :-)

Zakuro 

Csodaszép film :) A delfinek fantasztikus állatok, mindig imádtam őket.
A film során együtt szorítottam a szereplőkkel Winter-ért. Tudtam, hogy úgyis minden rendben lesz, de azért mégis aggódtam. spoiler
Néha ilyen is kell, egyszerű, de szívszorító, nagyon aranyos kis film, kellemesen eltelt vele az idő.
(Ui.: felnéztem a seewinter-re is :))

MFKata

Legkisebb fiam kedvence és a téli szünetben egymás után kellett megnézni. Újra és újra. Még szerencse, hogy mindenkit elvarázsolt a csonka farkú delfin igaz története :-)

Lex 

Szép történet meg minden, de valamiért nem tud magával ragadni. Talán mert túl hollywoodi; erőlködik, hogy hatásos legyen és könnyfakasztó. Elsőre 8 csillagot kapott tőlem, de most lehúzom 7-re. Nem tudta lekötni a figyelmem, csak háttérzajnak kapcsoltam be.

Sister

Rég láttam ilyen megható és szívet szorongató filmet. Winter, a kis delfin reményt adott mindazoknak, akik féltek attól, hogy felvállalják önmagukat. Legyen az protézises kisfiú, vagy kislány, netán felnőtt, ez a film mindannyiukról, mindannyiuknak szól. Megkönnyeztem. :')

Anda_ZP

Családostul láttuk, a 6 évesemmel és az akciófilmeken és undi vígjátékokon edződött férjemmel, és csodák csodájára mindhármunknak tetszett!
Kedves, megható film.
Utána rögtön felmentünk a weboldalra meglesni a webkamerát, de ott nem jártunk sikerrel.

Negative_Singularity

Ez a film átvert; egy könnyed, aranyos kis filmet kerestem, ami alatt be tudom fejezni a melómat, és bár az is volt, nem egyszer megríkatott, főleg a végén, amikor az eredeti felvételeket mutatták. Meg, amikor a kislány csak Winter miatt utazott oda, na az… úristen, most is könnyezek, annyira szép és erőteljes, és őszinte jelenet volt, hogy nem igaz.
Mekkora erőre képes a szeretet – mindig elképedek.

KHLexa

3szor kellett neki állnom, hogy végig tudjam nézni, mert a felénél mindig közbejött valami. De alíg vártam, hogy lássam mi lesz a delfin sorsa. Most, hogy az egészet láttam, elmondhatom, hogy ez egy gyönyörű és megható film. A legjobban az tetszett amikor a kislány és az anyukája látogatta meg a delfint. Annyira szívet szorongató volt amikor azt mondta, hogy a delfin olyan, mint ő. Csak ajánlani tudom ezt a filmet.

Kemiviki 

Szép történet, de talán kicsit túlságosan is Hollywoodi lett. Kár érte.
Sowyer nekem nagyon unszimpatikus volt, s ez a végére se nagyon változott. Viszont a kis szöszke csajt nagyon bírtam.

Chris90

Különösen szép és meghajtó film a szeretetről, az ember-állat kapcsolatról, a kitartásról, a küzdésről. Viszonylag régen láttam, ideje lenne már egy újranézésnek.


Népszerű idézetek

Kicsicsillag95 

Dr. Cameron: – Milyen dolog farkat rakni egy halra? Épeszű ember nem csinál ilyet. Szerencsére nem vagyok az.
Sawyer: – Mi nem?
Dr. Cameron: – Nem vagyok épeszű.

Kicsicsillag95 

Clay: – Kaliforniában, a csumas indiánoknak van egy legendája. Úgy szól a történet, hogy nagyon régen az istennőjük Hutas, azt akarta, hogy a szigeten élők költözzenek a szárazföldre. Épített nekik egy hidat szivárványból. Örömmel keltek át a szivárványon, alig várták, hogy átérjenek. A gyerekek ugráltak, táncoltak, énekeltek, ahogy a gyerekek szoktak. De leestek a szivárványról, egymás után zuhantak a tengerbe. A szüleik halálra rémültek, hogy az istennő megharagszik és hagyja őket a tengerbe fulladni. De nem hagyta. Megsajnálta őket. Tetszett neki, ahogy játszanak. Szóval abban a pillanatban, ahogy belepottyantak a tengerbe, delfinné változtatta őket, hogy örökké játszhassanak.

Kicsicsillag95 

Sawyer: – Mi Winter-rel egy család vagyunk. És a család örök.

Zzsófi

Reed: Csak azért, mert nem tudjuk, hogy merre visznek a csillagok, nem biztos, hogy rossz az irány.


Folytatása

Összehasonlítás

Delfines kaland


Ha tetszett a film, nézd meg ezeket is


Hasonló filmek címkék alapján