Delfines kaland 2 (Delfines kaland 2.) (2014) 54

Dolphin Tale 2
107' · amerikai · dráma 6

2011-ben egy delfin története megrázta a világot. A Clearwater Akvárium munkatársai befogadtak egy súlyosan sérült állatot, és egy kisfiú határozott közbenjárására művégtagot terveztek neki – ám ami ennél sokkal több: visszaadták az életkedvét. A habókos szakemberekből és lelkes amatőrökből álló… [tovább]

magyar

Képek 7

Szereposztás

Morgan FreemanDr. Cameron McCarthy
Austin StowellKyle Connellan
Ashley JuddLorraine Nelson
Kris KristoffersonReed Haskett
Cozi ZuehlsdorffHazel Haskett
Harry Connick Jr.Dr. Clay Haskett
Bethany Hamiltonönmaga
Nathan GambleSawyer Nelson
Juliana HarkavyRebecca
Tom NowickiPhillip J. Hordern

További szereplők

Kedvencelte 12

Várólistára tette 28


Kiemelt értékelések

Törpillaa 

Nagyon szuper családi film, ezt a részt is szeretem. Cukik Winter és Hope, na meg a Pelikán is. :) A szereplők még mindig jók szerintem, és a történet is szerethető aranyos, mint az első része is. :-)

Sister 

A második rész is ugyanúgy elbűvölt, ahogyan az első. spoiler Kellenek az ilyen filmek, mert visszaadják az ember hitét. Fantasztikus és csodálatra méltó munka az állatmentőké, csakis kalapemelés járhat érte. :)

nattyreach

Sokkal jobb volt, amilyenre számítottam, kevésbé vicces, inkább valós problémákkal foglalkozó és megható. A kedvenc szereplőm Hazel spoiler, nagyon szimpatikus volt az érettsége. Ennyire szolidan extrovertáltnak és kiegyensúlyozottnak biztosan jó lehet lenni. A főszereplő srácot is meg tudom érteni, teljesen logikus volt minden, amit csinált. A férfiak közül a legerősebb persze már megint a Morgan Freeman alakította orvos, ezúttal az órás jelenete volt mind közül a legerősebb. Szépen felépített film.

Kicsit a címe szerencsétlen, azt hittem róla miatta, gagyi, a trailer-e mentette meg. Miért ne lehetett volna az, ami az egyik biztató táblán szerepelt spoiler?

Különben nem tudom elképzelni, hogy tudták leforgatni ezt a filmet. Jó, volt tigrises film is, meg mindenféle, de akkor se értem, a medencés jeleneteket hogy vették fel, pláne, amiben két delfin is volt. Nem semmi, mire nem képesek.


Hasonló filmek címkék alapján