Csak tudnám, hogy csinálja (2011) 55

I Don't Know How She Does It
89' · amerikai · vígjáték 12

0 díj · 1 jelölés

Kate Reddy egy bostoni finanszírozási vállalat menedzsere, és megszállottja a munkájának. Este ér csak haza elbűvölő, nemrég munkanélkülivé vált férje, Richard és két gyermekük mellé. Ez egy non-stop dolog, ahol nincs megállás, bár édesanyja és legjobb barátja többször is figyelmezteti, hogy nem… [tovább]

Képek 8

Szereposztás

Sarah Jessica ParkerKate Reddy
Pierce BrosnanJack Abelhammer
Greg KinnearRichard Reddy
Christina HendricksAllison Henderson
Kelsey GrammerClark Cooper
Seth MeyersChris Bunce
Olivia MunnMomo Hahn
Sarah ShahiJanine LoPietro
Jessica SzohrPaula
Emma Rayne LyleEmily Reddy

További szereplők

Kedvencelte 2

Várólistára tette 39


Kiemelt értékelések

Sister 

Kimondottan kellemes meglepetés. Csak egy átlagos amerikai filmre számítottam, de ez egy kicsit több annál. Sok nő szempontjából aktuális ez a téma, hiszen mindig is lesznek olyanok, akik inkább dadát fogadnak, és a karrierjüket építik, míg a másik oldal minden idejét a gyerekeinek szenteli. Úgy hiszem, a helyes arány megtalálása valahol a kettő között helyezkedik el. Attól, hogy valaki családanya, még nem kell feltétlenül feladnia önmagát. Ugyanúgy megérdemli a sikert, a bizonyítás lehetőségét, de eközben otthon is találja meg azt a harmóniát, ami egy dolgos nap után feltölti. Valami ilyesmiről van szó itt is, és örülök, hogy Kate is belátta ezt. A színészekkel teljesen elégedett voltam, szuper zene, szép család. :)

Valcsa

Aranyos kis romantikus film volt, főszerepben egy munkamániás, karrierista nővel és a családjával.
Sarah Jessica Parkert továbbra se szeretem, de ettől szerencsére sikerült elvonatkoztatnom… :)
Maga az alaptéma egyébként érdekes, mert nekünk nőknek, azért valljuk be, sok esetben tényleg nehezebb az élet és a dolgok összeegyeztetése… :/ Egyszerre lenni dolgozó nőnek, családanyának, feleségnek, háziasszonynak… Kate élete is ezt példázza… Viszont én is amondó vagyok, hogy spoiler
Amúgy egy átlagos kis limonádé (csöppet kidolgozatlan és összecsapott is…), de néha jól esik az ilyen is. :)

AeS

A láthatatlan munka, a mentális teher, a férfi-női egyenlőség kérdése, de épp csak érintve, nem túlgondolva, olyan amerikaian, egy aranyos filmben. Pont az amerikaiságát, valljuk be, kelet-közép-európai szemmel nem mindig könnyű megérteni. Az ausztrál The Letdown ennek a keményebb és valósághűbb párja, a számunkra szinte ismeretlen angolszász szociálpolitikai modell ott rögvalóság, itt csak a háttér. De pont jó volt egy könnyed péntek estére itthon, SJP mondjuk egyféle karaktert tud hozni, de ha azt szereted, akkor nincs baj, és hát Pierce Brosnant is elnézegetem bármilyen filmben.

AnnaAnn

Kimondottan aranyos film, némiképp motiváló is. Valóban vannak olyan feleségek + anyukák, akik hasonlóan zsonglőrködnek, de ami elromolhat az el is romlik. És a munka nem kell, hogy előrébb legyen, mint a család. És ne a határidők határozzanak meg minket, hanem fordítva (már ha ez lehetséges). Sarah Jessica Parker hasonlóan energikus, mint a Szex és New York sorozatban, viszont mégis más, hiszen családanya.


Ha tetszett a film, nézd meg ezeket is


Hasonló filmek címkék alapján