Christmas Inheritance (2017) 21

104' · amerikai · romantikus

Egy ambíciózus örökösnek kézbesítenie kell elhunyt édesapja karácsonyi lapját a férfi volt szeretőjének Snow Falls-ba. Az utat egy hóvihar nehezíti meg, így a hősnő a városka fogadójában ragad huzamosabb időre, ahol végül rátalál a szerelemre, és megérinti a karácsony szelleme.

angol

Szereposztás

Eliza TaylorEllen
Jake LacyJake Collins
Andie MacDowellDebbie Collins
Neil CroneJim Langford
Michael XavierGray Pittman

Várólistára tette 36


Kiemelt értékelések

crissy 

Valamiért nagyon jókor találtam rá erre a filmre. Nagyon aranyos volt, romantikus, néhol megható. Bevallom, el is ejtettem egy-két könnycseppet rajta. Jake-et mondjuk cseppet se kedveltem, rettenetesen arrogáns volt, tele előítéletekkel, ráadásul Ellen életleckéjét is képes volt magára fordítani.
Eliza Taylornek nagyon jól állt ez a szerep, öröm volt látni őt Clarke-tól eltérő szerepben.

viky0222 

Újabb Netflix karácsonyi film, amiről igazából csak Eliza Taylor miatt tudok. Nagyon aranyos és hamisítatlan karácsonyi film. Kellően romantikus, hangulatos és szívmelengető. Szerettem Ellen változását. Az egész teljesen ünnepi hangulatba hozott, biztosan többször elő fog kerülni a karácsonyi időszakokban.

iamwiki 

Nagyon aranyos film volt. Örülök, hogy Ellie a végén meggondolta magát. Szeretem a karácsonyi hangulatú filmeket. Örülök, hogy megnéztem.


Hasonló filmek címkék alapján