A szerelem hálójában (1998) 222

You've Got Mail
119' · amerikai · dráma, romantikus, vígjáték 12

0 díj · 1 jelölés

Kathleen Kelly (Meg Ryan) a világ talán legszebb gyermekkönyvboltjának a tulajdonosa. Egy nap azonban az utca túloldalán Joe Fox (Tom Hanks) megnyitja könyváruházát, ami korántsem olyan meghitt, viszont sokkal nagyobb, mint Kathleené. A két magányos üzletvezető és harcias ellenfél éjszakánként… [tovább]

angol

Képek 12

Szereposztás

Tom HanksJoe Fox
Meg RyanKathleen Kelly
Greg KinnearFrank Navasky
Parker PoseyPatricia Eden
Jean StapletonBirdie Conrad
Steve ZahnGeorge Pappas
Heather BurnsChristina Plutzker
Dave ChappelleKevin Jackson
Dabney ColemanNelson Fox
John RandolphSchuyler Fox

További szereplők

Hirdetés

Kedvencelte 72

Várólistára tette 74


Kiemelt értékelések

Nikkincs

Egyik legkedvesebb filmem, nem is tudom hányadszor néztem már meg, de minden alkalommal ugyanúgy szeretem, mint először. Tüneményes, szomorkás, finoman romantikus.

8 hozzászólás
krlany 

Én nem tudom, hogy és mint, de ezzel még mindig lehet hatni a romantikus énemre… aranyos film… pont úgy nem bírom a hajós pasikat, mint hősnőnk!:D … azért az fura, hogy a csaj visz a randira vörös rózsát… a margaréta jobban illik hozzá… és szerintem a gyerekkönyvek is inkább, mint a Büszkeség és balítélet… és azok a répafazonú gatyák!;D

5 hozzászólás
kiruu 

Hát, ez számomra rettentően unalmas. Ingerszegény, lassú, semmi nem történik, és nem is igazán romantikus. Sokkal inkább szomorkás, tele hazugságokkal, és ráadásul nem is foglalkoztak a lényeggel, ami a tüneményes könyvesbolt.

Light_House

Örök kedvenc. Megunhatatlan. Tom Hanks és Meg Ryan arcjátéka is kivételes, imádom a grimaszaikat :)

1 hozzászólás
Little_Monster 

Jó fél órával hosszabb volt a kelleténél, és az általam elviselhető nyálból logikai bakiból is több volt, mint ami jól esik. Aranyos film ennek ellenére, pont egyszer nézhető. Legalább sokat tudtam nosztalgiázni rajta, nagyon tetszett a Machintos korai notebookja, a betárcsázós internetről nem is beszélve. Remélem a mostani fiatalok, ha véletlen belefutnak, szülői felügyelettel nézik és meg tudják kérdezni, mi az a zsinór a gép végén, és mi az a fura hang mielőtt megjön az email. Ráadásul az is furcsa lehet, hogy csak egy e-mail jön, és annak így örül bárki is. Szóval igazi nosztalgiavonat, amiben még kutya és happy end is van, minden női szív megdobogtatója. Azért az még mindig rejtély számomra, hogy Meg Ryan ilyen kinézettel és járással, hogy lehetett bármikor is férfiak vágyainak netovábbja.

Noryyy

Ez annyira jólesett most a lelkemnek! :) Nagyon sajnálom, hogy csak most láttam először, ennek ellenére nagyon tetszett, az igazi feelgood romantikus filmek megtestesítője <3 <3 <3

Keikorca

Annyira kedves és szívet melengető ez a film. Vannak jelenetek, amik így tényleg beleégnek az ember szívébe. Mint pl. mikor Kathleen bemegy a könyváruházba és sírva sorolja a cipős könyveket. Vagy, amikor várja a titokzatos levezőtársát, majd megjön Joe Fox és lenyomnak egy Büszkeség és balítélet veszekedést a kávézóban, miközben a könyv ott hever előttük az asztalon. Bónuszként pedig, ez egy visszatérő motívum. Csodás hangulat van az egésznek, szeretem ezt a filmet.

Sister

A legédesebb film, amit valaha forgattak Meg Ryan-nel és Tom Hanks-szel! Bármikor újra tudnám nézni, ráadásul könyvesboltosokról szól, úgyhogy molyoknak amúgy is kötelező. :) Vitathatatlanul a szívet melengető kategória egyik éllovasa.

Hiranneth

Nem tudom, anyával már hányszor láttuk közösen ezt a filmet, de ma megint ment a tévében. Mivel nekem visszakellett jönnöm Suncitybe, így lemaradtam róla, de mivel egyfolytában a fejemben járt, így hát megnéztem ismét. Továbbra is egy szeretnivaló, kedves történetnek tartom, amit időnként csak azért néz meg az ember lánya, hogy sóhajtozzon egy sort.


Népszerű idézetek

jancsibohi 

Olvastam egyszer egy mesét egy metróba tévedt lepkéről és ma láttam egyet! A Negyvenkettedik utcától utazott az Ötvenkilencedikig, ahol nyilván kalapot készült venni, várhatóan merő tévedésből, minthogy majd' minden kalap egy tévedés.

1 hozzászólás
Aprile

Az emberek mindig azt mondják, hogy a változás jó dolog, pedig csak arról van szó, hogy egy nagyon nem kívánt dolog mégis bekövetkezik.

Light_House

Kevin. Ennél a nőnél imádni-valóbb teremtést még nem ismertem; Így ha csak annyira is vonzó, mint egy postaláda, hülye lennék ha nem dúlnám fel az életem és nem venném el.

Aprile

Meglátásom szerint az Internet csak a kikosarazás újabb eszköze.

Aprile

– Maureen éppen válik.
– Oh, ezt sajnálattal hallom.
– Az én hibám. Ahhoz a férfihez nem szabad hozzámenni.

1 hozzászólás
moonchristal 

Ön is szereti az őszt New Yorkban? llyenkor rám tör a sulicucc-vehetnék. Küldenék kihegyezett ceruzákat… ha tudnám a nevét meg a címét.
Másrészt, a nem tudásnak is megvan a varázsa.


Ha tetszett a film, nézd meg ezeket is


Hasonló filmek címkék alapján