A szerelem hálójában (1998) 327

You've Got Mail
119' · amerikai · dráma, romantikus, vígjáték 12

0 díj · 1 jelölés

Kathleen Kelly a világ talán legszebb gyermekkönyvboltjának a tulajdonosa. Egy nap azonban az utca túloldalán Joe Fox megnyitja könyváruházát, ami korántsem olyan meghitt, viszont sokkal nagyobb, mint Kathleené. A két magányos üzletvezető és harcias ellenfél éjszakánként NY152 és Shopgirl álnév… [tovább]

angol

Képek 16

Szereposztás

Tom HanksJoe Fox
Meg RyanKathleen Kelly
Greg KinnearFrank Navasky
Parker PoseyPatricia Eden
Jean StapletonBirdie Conrad
Steve ZahnGeorge Pappas
Heather BurnsChristina Plutzker
Dave ChappelleKevin Jackson
Dabney ColemanNelson Fox
John RandolphSchuyler Fox

További szereplők

Kedvencelte 101

Várólistára tette 104


Kiemelt értékelések

blackbeakwitch 

De édes film volt, nagyon jól esett most ez a lelkemnek! *-* Nem értem miért nem néztem meg hamarabb…
Minden benne volt, amit imádok: romantika, humor, szerethető karakterek, könyvesbolt, imádnivaló Golden Retriever kutyus, aki sokkal többet szerepelhetett volna!!, New York, szuper zenék, az évszakok látványos váltakozása és kellemes hangulat.
Csak kicsit túl hosszú volt, szerintem lehetett volna vagy 20-30 perccel rövidebb is. De sokkal jobban tetszett, mint Tom és Meg másik filmje, A szerelem hullámhosszán.

Chris_teena 

Ez a film számomra mindig lélekgyógyítóként szolgál, amikor az életem szürke hétköznapjai maguk alá temetnek. Olyan bája van, ami a mai filmekben már nyomokban sem található.

3 hozzászólás
gazibla

Kedvenc mondatom a filmből: „…mert nekem ez a kis semmiség sokkal többet jelentett sok valaminél…”
Nagyon szép film.

krlany 

Én nem tudom, hogy és mint, de ezzel még mindig lehet hatni a romantikus énemre… aranyos film… pont úgy nem bírom a hajós pasikat, mint hősnőnk!:D … azért az fura, hogy a csaj visz a randira vörös rózsát… a margaréta jobban illik hozzá… és szerintem a gyerekkönyvek is inkább, mint a Büszkeség és balítélet… és azok a répafazonú gatyák!;D

3 hozzászólás
Nikkincs

Egyik legkedvesebb filmem, nem is tudom hányadszor néztem már meg, de minden alkalommal ugyanúgy szeretem, mint először. Tüneményes, szomorkás, finoman romantikus.

8 hozzászólás
Charityy 

Hú, hát én nem gondoltam volna, hogy ennyire tetszeni fog. Alapjáraton nem nagyon szoktam romantikus filmeket nézni, de a régebbieket szeretem. Meg volt a kémia a két főszereplőnk között és összességében nagyon aranyos lett a sztori, tökéletes kikapcsolódás.
Enemies to lovers? Yess, pleasee

ellamuci 

Kedves, hangulatos film. Imádtam a történetét, a szereplőket, könyvesboltot, kávét, kutyát, ünnepét.
Bánom hogy nem néztem korábban. :D Bármikor szívesen újranézem. :D

Light_House

Örök kedvenc. Megunhatatlan. Tom Hanks és Meg Ryan arcjátéka is kivételes, imádom a grimaszaikat :)

2 hozzászólás
kiruu

Hát, ez számomra rettentően unalmas. Ingerszegény, lassú, semmi nem történik, és nem is igazán romantikus. Sokkal inkább szomorkás, tele hazugságokkal, és ráadásul nem is foglalkoztak a lényeggel, ami a tüneményes könyvesbolt.

Little_Monster

Jó fél órával hosszabb volt a kelleténél, és az általam elviselhető nyálból logikai bakiból is több volt, mint ami jól esik. Aranyos film ennek ellenére, pont egyszer nézhető. Legalább sokat tudtam nosztalgiázni rajta, nagyon tetszett a Machintos korai notebookja, a betárcsázós internetről nem is beszélve. Remélem a mostani fiatalok, ha véletlen belefutnak, szülői felügyelettel nézik és meg tudják kérdezni, mi az a zsinór a gép végén, és mi az a fura hang mielőtt megjön az email. Ráadásul az is furcsa lehet, hogy csak egy e-mail jön, és annak így örül bárki is. Szóval igazi nosztalgiavonat, amiben még kutya és happy end is van, minden női szív megdobogtatója. Azért az még mindig rejtély számomra, hogy Meg Ryan ilyen kinézettel és járással, hogy lehetett bármikor is férfiak vágyainak netovábbja.


Népszerű idézetek

jancsibohi 

Olvastam egyszer egy mesét egy metróba tévedt lepkéről és ma láttam egyet! A Negyvenkettedik utcától utazott az Ötvenkilencedikig, ahol nyilván kalapot készült venni, várhatóan merő tévedésből, minthogy majd' minden kalap egy tévedés.

1 hozzászólás
Aprile

Az emberek mindig azt mondják, hogy a változás jó dolog, pedig csak arról van szó, hogy egy nagyon nem kívánt dolog mégis bekövetkezik.

Light_House

Kevin. Ennél a nőnél imádni-valóbb teremtést még nem ismertem; Így ha csak annyira is vonzó, mint egy postaláda, hülye lennék ha nem dúlnám fel az életem és nem venném el.

Aprile

Néha elmèlázok az életemen. Szimpla kis életet élek. Értékeset, de egyszerűt. Néha nem tudom, vajon azért élek-e így, mert így szeretem, vagy csak mert nem volt merszem máshoz? Annyi minden, amit látok, eszembe juttat valamit, amiről olvastam, pedig nem fordítva kéne lennie? Igazából nem várok rá választ. Csak ki akarom küldeni ezt a kozmikus, költői kérdést az űrbe. Úgyhogy jó éjt, drága űr!

moonchristal

Ön is szereti az őszt New Yorkban? llyenkor rám tör a sulicucc-vehetnék. Küldenék kihegyezett ceruzákat… ha tudnám a nevét meg a címét.
Másrészt, a nem tudásnak is megvan a varázsa.

Aprile

George: Már hulla is lehetnél.
Kathleen: Teljesen kizárt, hogy ő lenne az a gyilkos a tetőről!
Christina: Frankről azt hitted, hogy ő a levélbombás gyilkos.
Kathleen: Ugyan, az egész más!

Aprile

Joe: Néha felmerül bennem, hogy…
Kathleen: Mi?
Joe: Hogy… Ha én nem a Fox Könyvesház vagyok, maga meg nem a Sarki Könyveskuckó… Ha mi ketten csak úgy találkozunk…
Kathleen: Hát igen…
Joe: Igen… Igen, értem… Elkèrtem volna a számát. És egy napot se bírtam volna ki, hogy fel ne hìvjam azzal, hogy „hè, mondja, nincs kedve egy kávéhoz, vagy egy italhoz, vacsorához, egy filmhez… Míg a halál el nem választ?”


Ha tetszett a film, nézd meg ezeket is


Hasonló filmek címkék alapján