Bűvölet – Az örökség (2020) 21

The Craft: Legacy
97' · amerikai · dráma, fantasy, horror 16

Hannah világa felfordul.

Az anyja férjhez megy, és ők beköltöznek az új apuka hatalmas házába, három fia mellé. Az új suliban mindenki bunkó. Csak három fura csaj fogadja be Hannah-t: szükségük van ugyanis egy negyedikre boszorkányos, a túlvilágot megidéző játékukhoz.

Csak azt… [tovább]

angol

Szereposztás

Cailee SpaenyLily
Michelle MonaghanHelen
David DuchovnyAdam
Hannah GordonAshley
Travis CaverhillValentine
Mike DaraCat Calling Man
Devin CecchettoPopular Girl
Chris TomassettiJeremy
Julian GreyAbe
Nicholas GalitzineTimmy

További szereplők

Kedvencelte 2

Várólistára tette 132


Kiemelt értékelések

UViki 

Nem mondom, hogy tökéletes film, mert korántsem az, sőt. De szórakoztató és azért tudott meglepetést okozni. Voltak felesleges szereplők és jelenetek is, de alapjáraton könnyed, kikapcsolódás szempontjából szuper volt.
Egy esélyt mindenképpen érdemel.

mandu 

Nem szoktam hosszú értékeléseket írni, de ez most nagyot szólt!
Körülbelül egy hónapja láttam az eredeti ’96-os verziót és már az sem volt rossz, de ez a modernebb változat azért közelebb áll a szívemhez.
Mindent beletettek, amit imádok egy filmben! Volt itt barátság, szerelem, dráma, mágia, LGBTQ+ reprezentálás (több ízben is), mai szlengek és nem utolsó sorban az a mérhetetlen STYLE, amivel mindenkit megáldottak a készítők! Jézusom, csak néztem ide-oda, hogy kinek a gönceit nyúlnám le szívesebben.
Hozzá kell persze ehhez tenni, hogy Az örökség nem az eredeti Bűvölet rajongóknak szól elsősorban, mert körülbelül semmit nem hagytak benne az eredeti sztoriból a legfőbb vonalon kívül. Egyedül a coven az, ami itt is biztos lábakon áll, de a lányok személyisége, a mellékszereplők, az ending, maga a sztori is mind-mind eltér – vannak pontok, ahol nem is kicsit. Ez viszont senkit sem kellene, hogy eltántorítson a megnézésétől, mert ZSENIÁLISAN összehozták!
Két dolog zavart összességében:
1. spoiler
2. spoiler
Kiknek ajánlom? Főleg 14-22 éve közötti lányoknak/fiúknak, akik szeretik a lowkey fantasy filmeket és reprezentálva akarják érezni magukat, legyen szó szexuális hovatartozásról vagy csupán egy kis feminizmusról.

grgrnt 

egy újabb remake amit megölte a gyerekkorom egy szép emlékét

3 hozzászólás
Barby2005 

Se nem horror (szerencsére, mert horrort soha nem néznék), se nem jó :D de valamire beakartunk ülni tegnap, és ez ment éppen :D egyszeri szórakozásnak elment, de azért akadnak benne elég gagyi részek is :D mondjuk szívesen ajánlom a 14-17 éves korosztálynak :D de lehet már nekik is ciki egy-egy rész :D

video

Az eredeti Bűvölet az egyik kedvencem volt. Ez pedig… szörnyű.


Hasonló filmek címkék alapján