Bűbáj herceg és a nagy varázslat (2018) 83

Bűbáj herceget szörnyű átok sújtja, Bűbájos kisugárzásától a királyság minden nőnemű lakója egyből beleszeret, ám mivel ez csak varázslat, képtelen megtalálni így az igaz szerelmet. És ha a 21. születésnapjáig nem lel rá az igaz szerelemre, az átok végérvényesen beteljesedik.

magyar

Szereposztás

Demi LovatoLenore
Avril LavigneHófehérke(hang)
Wilmer ValderramaBűbáj herceg(hang)
Ashley TisdaleHamupipőke (hang)
G.E.M.Csipkerózsika (hang)
SiaFél-Orákulum
Nia VardalosNemeny Neverwish (hang)
Chris HarrisonFestő (hang)
John CleeseTündérkeresztanya / Hóhér (hang)

Kedvencelte 8

Várólistára tette 76


Kiemelt értékelések

MrsCumberbatch 

„Jé, ennek a nőnek pont olyan a hangja mint Tóth Gabinak… *Csekkolom a szinkront* Jé, tényleg ő az!”

Haláli egy mese. Nem a legjobb alkotás amit valaha láttam, de jó lett. Megtalálni benne az iróniát, mégis egy tipikus tündérmese. Not bad emberek. Not bad. :D

Chriss 

Nagyon szeretem az ilyen „meséket”. Sablonos de mégsem annyira :)

S_Bíborka

Az átok nem a csúfság, hanem a báj. A megjelenő hercegnők Hamupipőke, Csipkerózsika és Hófehérke szöges ellentéte annak, amik a saját történetükben voltak. Tetszett a film, egyszer már elkezdtem, akkor egy kicsit idegesített, úgyhogy félbehagytam.

Nympha17 

Szeretem a klasszikus mesékből kicsavart sztorikat. Ebben kifejezetten a Shrekre emlékeztetett. Lenore nagyon vagány lány, Bűbáj herceg pedig a tökéletes ellenpólusa, így jól kiegészítik egymást. Ha a Dreamworks vagy a Disney rukkol elő vele, biztos kasszasiker lett volna, így viszont szerintem sokan elmennek mellette pedig, pedig felnőttnek, gyereknek egyaránt élvezhető mese.

Marcsi0603 

Meglepően aranyos volt ez a mese, tetszett, hogy nem a megszokott dolgokkal működött, hanem volt egy fiús lány, meg egy ilyen nyápic hercegecske. Nem Disney színvonalú, de elég jól meg van csinálva, és én elég jól szórakoztam rajta.

Rekuuu663

Ha túl látunk az alap sémákon, akkor igenis megvan benne a tanulság, mint minden mesében. Nagyon tetszett. Egy kis vérfrissítésnek éreztem, érdemes megnézni,ha szereted az ilyen jellegű tündérmeséket.

Horváth_Evelyn 

Jaj nagyon cuki volt. Addig bent tartották a mozi programban, míg meg nem néztem végül. Hát nem olyan nagy hűdehúde, viszont nem is gáz. Megnézhető, élvezhető.

Nocharity 

Ez a film nagyon jól prezentálja, mennyire nem értenek a kanadaiak a humorizáláshoz (kivéve Simplynailogicalt, de a kivétel erősíti a szabályt). Bevallom, nem sokat vártam ettől a mesétől, sőt, csak azért akartam megnézni, mert akkora cringe-nek tűnt, hogy akár még szórakoztató is lehetett volna. Hát nem lett. Átlagszar lett, olyan ötlet, amivel tudatosan nem kezdtek semmit. Mintha nem mertek volna normális, felnőtt poénokat belerakni, mert hogy ez egy gyerekmese… és értem én, de akkor a kannibál óriások meg a herceg akasztásos öngyilkossága mégis hogy fért bele nekik? :'d Még akár vicces is lehetett volna, ha mertek volna eggyel nyíltabban beszélni, vagy bevállalósabbnak lenni. Az éneklés totál nem kellett volna bele, és a történet se nagy szám. Egyszer nézhető.

Szonja_Seres

Így második megnézésre, érettebb fejjel kifejezetten tetszett. Mondjuk, még most is nevetséges időnként, hogy magában beszél, ráadásul eltúlzott mesélős módon. A dalokra még mindig ugyanúgy tekintek.

Syssy922

Tetszett, de mégse volt az igazi. Most úgy gondolom, hogy még újra fogom nézni, főként azért, mert van benne elég sok hasonlóság a Shrekkel, és egy kicsit kavarodik is bennem, hogy most akkor azt ebben láttam, vagy annak az egyik részében.
De nem is értem, hogy miért ilyen alacsonyon van a százalékos értékelése, annyira nem rossz.


Hasonló filmek címkék alapján