Bűbáj herceg és a nagy varázslat (2018) 38

Bűbáj herceget szörnyű átok sújtja, Bűbájos kisugárzásától a királyság minden nőnemű lakója egyből beleszeret, ám mivel ez csak varázslat, képtelen megtalálni így az igaz szerelmet. És ha a 21. születésnapjáig nem lel rá az igaz szerelemre, az átok végérvényesen beteljesedik.

magyar

Szereposztás

Demi LovatoLenore
Avril LavigneHófehérke(hang)
Wilmer ValderramaBűbáj herceg(hang)
Ashley TisdaleHamupipőke (hang)
G.E.M.Csipkerózsika (hang)
Hirdetés

Kedvencelte 5

Várólistára tette 80


Kiemelt értékelések

Chriss 

Nagyon szeretem az ilyen „meséket”. Sablonos de mégsem annyira :)

_Sophie_

Egynek elment.
Nem volt rossz, sőt jó is, de többet is ki lehetett volna hozni belőle. Pl. a csaj múltját.

Marcsi0603

Meglepően aranyos volt ez a mese, tetszett, hogy nem a megszokott dolgokkal működött, hanem volt egy fiús lány, meg egy ilyen nyápic hercegecske. Nem Disney színvonalú, de elég jól meg van csinálva, és én elég jól szórakoztam rajta.

Horváth_Evelyn 

Jaj nagyon cuki volt. Addig bent tartották a mozi programban, míg meg nem néztem végül. Hát nem olyan nagy hűdehúde, viszont nem is gáz. Megnézhető, élvezhető.

Nocharity 

Ez a film nagyon jól prezentálja, mennyire nem értenek a kanadaiak a humorizáláshoz (kivéve Simplynailogicalt, de a kivétel erősíti a szabályt). Bevallom, nem sokat vártam ettől a mesétől, sőt, csak azért akartam megnézni, mert akkora cringe-nek tűnt, hogy akár még szórakoztató is lehetett volna. Hát nem lett. Átlagszar lett, olyan ötlet, amivel tudatosan nem kezdtek semmit. Mintha nem mertek volna normális, felnőtt poénokat belerakni, mert hogy ez egy gyerekmese… és értem én, de akkor a kannibál óriások meg a herceg akasztásos öngyilkossága mégis hogy fért bele nekik? :'d Még akár vicces is lehetett volna, ha mertek volna eggyel nyíltabban beszélni, vagy bevállalósabbnak lenni. Az éneklés totál nem kellett volna bele, és a történet se nagy szám. Egyszer nézhető.

a_girl92 

hát nekem ez most annyira nem jött be,ennél sokkal cukibb meséket láttam már, vagy 2 nekifutásba néztem végig, de azért egynek elment……….


Ha tetszett a film, nézd meg ezeket is


Hasonló filmek címkék alapján