Botrány (2012–2018) 23

2 díj · 1 jelölés

Titkos szerelmi viszonyok, végletekig menő hatalmi harcok, gyilkosság, vesztegetés. Minden, ami bűnös és botrányt ígér. Azonban van egy ember, aki csapatával minden piszkos ügyet képes kezelni, hogy a legfelsőbb tízezer kényes titkai semmiképpen ne lássanak napvilágot. Ő Olivia Pope.
A… [tovább]

Szereposztás

Kerry WashingtonOlivia Pope
Darby StanchfieldAbby Whelan
Katie LowesQuinn Perkins
Guillermo DíazHuck
Tony GoldwynFitzgerald Grant elnök
Jeff PerryCyrus Beene
Joshua MalinaDavid Rosen
Bellamy YoungMellie Grant
Scott FoleyJake Ballard
Columbus ShortHarrison Wright

További szereplők

Kedvencelte 13

Várólistára tette 81


Kiemelt értékelések

sissy99

Nem szoktam úgy értékelni egy sorozatot, hogy nem nézem végig, de még az első évadon sem tudtam túl jutni. Az egész sorozat arról szól, hogy Olivia mennyire csodálatos, mindent is tud, mindenben a legjobb, közben nem csinál semmit vagy csak teljesen átlagos dolgokat. Ha bárki meg meri kérdezni tőle, hogy mit miért csinál, akkor szintén csak azt a választ kapjuk, hogy azért, mert ő mennyire jó abban, amit csinál. Oké Olivia, de nem ez volt a kérdés. Ha nem lenne a elnökös szál, akkor értékelhetetlen lenne, a két színész közti kémia miatt adok 3 csillagot, amúgy botrányos számomra.

Dariaa

Szerettem, jónak indult de szó szerint megcsömörlöttem tőle…
Az elején nagyon vagánynak éreztem Oliviat de egy idő után egyszerűen nevetséges volt, hogy van egy 160 centis nő akinek politikusok, elnökök, a világ vezetői vigyázzban állnak..
Nekem ebből elég volt 3 évad..

Monday

Awww. Kerry Washington! Mondjuk jobb lenne ha nem poop-ot mondanának Pope helyett. Kicsit más a jelentése.
A nagyobb bajom Darby Stanchfielddel van mert nagyon nem illik a szerepéhez, pedig fantasztikus színésznő. És Guillermo néha unottnak tűnik. :/


Hasonló filmek címkék alapján