Kedvencelte 8

Várólistára tette 74


Kiemelt értékelések

Feyre

Megosztó film lesz, de én ezt imádtam! Főleg amiatt mert a régi 90-es és 2000-es évek tinifilmjeire emlékeztetett, nagyon sok elemet és utalást fedeztem fel a filmben. Bajos csajok, Spinédzserek, Kegyetlen játékok, 10 dolog amit utálok benned, A csaj nem jár egyedül, Heathers stb. spoiler
A két főszereplő a hátán vitte el a filmet, zseniálisak voltak együtt. Sarah Michelle Gellar pedig kellemes meglepetés volt iskolaigazgatóként. Nekem nagyon tetszett a csavar is, először nem is gyanakodtam spoiler.
A soundtrack pedig, ami igazából 90-es és 2020-as évek slágereinek váltakozása, nagyon illett a film hangulatához.♥ https://open.spotify.com/playlist/37i9dQZF1DX2KTIOxdCy0E

Rémálom 

Nem egy világmegváltó film, de most csak valami extrakönnyed dologra vágytam, és nagyon betalált. A két főszereplő (és színésznő) elvitte a hátán az egészet, olyan jó kémiájuk van. Buta film? Igen. Logikai bukfences? Persze. De roppant szórakoztató, habár nem mer igazán az alaptémához (szexuális visszaélés, nőgyűlölet) sem nyúlni. Mondjuk úgy, hogy felszínes kis szösszenet, de nekem most pont ez kellett.

Roßin 

Na jó ez menő volt. Az előzetes alapján is tetszett még amikor valamikor felraktam várólistára, de nem gondoltam hogy ennyire. Tökre igazuk volt azzal ahogy ábrázolták a mai stílusokat, értékeket és viselkedéseket. A csavarok pedig jók voltak benne, én legalábbis nem nagyon számítottam rájuk, sőt még csak a jeleket se vettem belőle.

L_Reggie 

Tetszett a történet és a karakterek jól kigolgozták őket. Persze nem eget rengető, de volt egy fontos üzenete a filmnek, és felhívta egy nagyon súlyos problémára a figyelmet. Nem tartozik azokhoz a tucat, olcsó és igényleten tini filmekhez amit a Netlfix hetene hányik ki magából. Itt can egy kerek egész történet, a színészek tök rendben vannak, főleg Maya Hawke, és még egész vicces is. A ruhák és a sminkek nagyon klasszak.

Lilla99

Bevallom, teljesen random nézés volt és nem vártam sokat tőle, de azt kell hogy mondjam, imádtam. Egy részből olyan jó kis 90/00-es évek hangulatát elhozó film volt, de mégis volt benne egy csomó minden ami maivá teszi. Drea és Eleanor barátsága nem hétköznapi, hát még ahogy kezdődik és ami miatt kezdődik. Az értékeléseket olvasva elég sokakat meglepett az első csavar, miszerint spoiler. Na persze azt nem gondoltam volna hogy ennyire megszervezett az egész, de eléggé nagy volt a gyanúm, hogy nem véletlen az, hogy ő került a láthatárba. Na de aztán hogy mindazok ellenére amit művelt spoiler. Egyébként a romantikus szál is nagyon tetszett. Örültem neki, hogy bár bele van csempészve ez is, egyáltalán nincs túltolva, sőt….a végefőcím utáni pillanatig igazából teljesen lezáratlannak is tűnik az egész. spoiler. Összességében nagyon pozitív csalódás volt, szuperül kidolgozott történet, az a közel 2 óra csak úgy elrepült és bármikor szívesen megnézném újra a későbbiekben is.

Ruby_εïз 

Esküszöm, nekem nagyon tetszett, miután felfedte magát az igazi vezéregyéniség. Drea-t egyáltalán nem szántam, sőt! Eleanor fantasztikus karakter volt.
Nagyon jól összerakták a film mondandóját: Vigyázz, kiről-mit mondasz, mert az elkíséri egész élete során, majd jön, és bosszút áll…

Kontra_Judit 

Ez iskolásokról szóló mondhatni tinifilm, de a bosszú módszerei annyira tanulságosak, hogy egyszer érdemes megnézni. Drea és Eleanor barátsága a legérdekesebb. Ott vannak a fiúk is, hogyan is viszonyulnak huszonéves korban a lányokhoz.

Kincsanna 

Maya Hawke miatt érdemes megnézni.
Egyébként az alapkoncepciót nem igazán csíptem, az outfitek nagy része pedig trendi helyett inkább nevetséges. A zenék viszont klasszak.

a_girl92

igazából azért néztem meg a filmet, mivel benne van a Riverdale és a Stranger Things egy egy színésznője is és mivel gondoltam mindkét sorit imádom külön-külön együtt miért ne szeretném a két lányt…bár nekem fura h Camila Mendez csak ilyen gazdag picsa szerepeket kap örökké…..megnézném valami másban is már……mindegy egynek elment nem volt olyan rossz film… :) csak a netflix már tényleg nagyon túl tolja ezt az elfogadást mindenben is vannak melegek és stb….egyetlen film sincs enélkül a téma nélkül lassan egy zombis sorozat se…….

1 hozzászólás

Népszerű idézetek

sofiasaymun 

Drea: Don't forget, Nora. I created you, and I can just as easily destroy you.


Hasonló filmek címkék alapján