Bécsi vér (2019–) 16

Vienna Blood · Liebermann
90' · angol, osztrák · sorozat, történelmi, krimi !
2 évad · 6 rész

Bécs, 1902. Belülről bezárt szobájában holtan találják Charlotte Löwensteint, az ismert médiumot. A fiatal nő halálát kétséget kizáróan pisztolylövés okozta, azonban sem a gyilkos fegyvernek, sem az áldozat életét kioltó golyónak nincs nyoma sehol.

Oskar Reinhardt felügyelő… [tovább]

angol
angol · magyar

Képek 4

Szereposztás

Matthew BeardMax Liebermann
Jürgen MaurerOskar Reinhardt
Amelia BullmoreRachel Liebermann
Jessica De GouwAmelia Lydgate
Charlene McKennaLeah Liebermann
Luise von FinckhClara
Conleth HillMendel Liebermann

Kedvencelte 3

Várólistára tette 52


Kiemelt értékelések

salemmacska 

Jajj de jó, hogy csak három rész készült belőle. Ha nem csak ennyi lett volna, szerintem a második rész után abba is hagyom, ami mellesleg annyira izgi volt, hogy pár percre be is aludtam. Az első rész miatt adok neki ennyit, egyébként kettőt érne nálam. Borzasztó vontatott és hiteltelen volt. Tele hibával, pl. a több napos hulla úgy vérzik mint egy élő ember, vagy a több napos hulla aki mellesleg egy napot vízben ázott, fel sincs puffadva, konkrétan olyan állapotban van, mint aki most feküdt le aludni! – értem én, hogy ez egy kis tingli tangli sorozat, de akkor inkább ne mutassák, ha ennyire hiteltelenül tudják. A többi „bakira”, ki se térek, mert nem akarok ennyire hosszú érzékelést írni. A szereplők 80% iszonyat idegesítő volt. Max nővérét konkrétan tuti elküldtem volna a pi..ba. Egy pozitívuma van, ami legalább életszagú volt, az a spoiler

Kisanna 

Nagyon vártam a második évadot, és nem is okozott csalódást. A helyszínek, a kosztümök gyönyörűek, imádom a századfordulós bécsi hangulatot. A bűntények is izgalmasak voltak, Oskar és Max jól kijönnek egymással, nagyszerűen nyomoznak együtt. Kár, hogy csak három rész egy évad.

Emese_Szalai 

OMG! Ez nekem nagyon bejött!
Max annyira cuki! *-*
A zene, a látvány, a sztori és a karakterek annyira jól passzolnak!
Kérek még részt, please!


Ha tetszett a film, nézd meg ezeket is


Hasonló filmek címkék alapján