Babilon Berlin (2017–) 11

A kölni felügyelő, Gereon Rath, az 1920-as évek politikai és társadalmi változásainak központjába, Berlinbe költözik, hogy folytassa a nyomozást egy ügyben, amely talán meghaladja a képességeit.

magyar

Szereposztás

Volker BruchGereon Rath
Liv Lisa FriesCharlotte Ritter
Peter KurthWolter
Leonie BeneschGreta Overbeck
Denis BurgazlievTrochin
Hirdetés

Kedvencelte 8

Várólistára tette 44


Kiemelt értékelések

Bence211 

Tavaly év végén került bemutatásra az ARD és a Sky csatorna közös koprodukciója, amit a média csak úgy hangoztatott, mint az eddigi legnagyobb költségvetésű német sorozat. A részletes beszámolom az oldalunkon megtalálható. : http://filmdoboz.hol.es/…

Kathleen 

Izgalmas, rejtélyes, mocskos. Magával ragad a hangulata, percenként változik, hogy szereted-e a szereplőket, de végül egyik sem az, akinek első pillantásra tűnt.
Imádtam fordítani.

12 hozzászólás
LukeSkywalker 

Rendhagyó módon egyszerűen bemásolom a sorozat fordítója, @Kathleen kritikáját, mert nem tudom, és nem is akarom jobban vagy másképp megfogalmazni, miért is tartom kiválónak ezt a sorozatot:

„Izgalmas, rejtélyes, mocskos. Magával ragad a hangulata, percenként változik, hogy szereted-e a szereplőket, de végül egyik sem az, akinek első pillantásra tűnt.”

Esetleg annyit tennék hozzá: nagyszerű a zenéje, a fényképezés, a díszletek, a kosztümök. Az idei év nagy meglepetése ez a sorozat.
Zu Asche, Zu Staub… (https://www.youtube.com/watch…)

u.i.: A gyártó X-Filmetől most kaptam emailt, miszerint már dolgoznak a folytatáson.

kelgit

Na igen!!!!!! Ennek a sorozatnak olyan hangulata van, hogy jajj. Borzalmas, de minél többet nézed, annál nehezebb kiszakadni belőle. A főcím annyira nyomasztó volt számomra, hogy alig bírtam nem áttekerni rajta. De én elhiszem neki teljes mértékben. Alig várom a folytatást.


Ha tetszett a film, nézd meg ezeket is


Hasonló filmek címkék alapján